Secondary Adv

Reklama Neon Tirana

 

Përshkrimi

Reklama Neon Tirana ka nisur aktivitetin e saj në vitin 2000 në fushën e indoor & outdoor advertising. Eshtë themeluar në Tiranë dhe po aty operon si zyrë qendrore, duke përfshirë dhe kryer shërbime anembanë Shqipërisë. Aktiviteti i Neon Reklama konsiston në prodhimin dhe montimin e: reklama me ndricim, gërma 3 d, sinjalistika të ndryshme, punime me pecikllas, tabela me alukobond, printime në (adeziv, rrjete, letVr, kanavac, letër muri). Sigurisht që tek ne do gjeni më të mirën në treg me eksperiencën 20 vjecare të punimeve tona dhe me cmimet më konkuruese për cilësinë e lartë që ofrojmë.

Çfarë ofron

Më poshtë po listojmë disa nga produktet që Reklama Neon Tirana ofron:


-Tabela me ndricim
-Reklama për evente

-Reklama me LED dhe Neon
-Punime pecikllasi
-Gërma 3D

-Brandim Makinash
-Fasada me etalbond, Adesiv

Shërbime

Printim ne adeziv
Printim ne adeziv
Punime pecikllasi
Punime pecikllasi
Reklama me alukobond dhe ndricim
Reklama me alukobond dhe ndricim
Reklama me forme 3d dhe ndricim
Reklama me forme 3d dhe ndricim
Reklama me ndricim per ambjente te brendshme
Reklama me ndricim per ambjente te brendshme
Veshje makinash me adesiv
Veshje makinash me adesiv
Veshje xhamash me adeziv te printuar
Veshje xhamash me adeziv te printuar
Tabela ndricuese per dyqane
Tabela ndricuese per dyqane
Tabela me alukobond me ndricim
Tabela me alukobond me ndricim
Reklama alukobondi
Reklama alukobondi
Panele forexi dhe adeziv print
Panele forexi dhe adeziv print
Ndricues me pecikllas
Ndricues me pecikllas
Leter muri ekologjike
Leter muri ekologjike
Germa metalike me ndricim te fshehte led
Germa metalike me ndricim te fshehte led
Germa forexi
Germa forexi
Germa 3d per reklama
Germa 3d per reklama
Germa 3D metalike
Germa 3D metalike
Germa 3d me sfond pecikllazi
Germa 3d me sfond pecikllazi
Germa 3D per reklama fasade
Germa 3D per reklama fasade
Brandim makinash me adeziv
Brandim makinash me adeziv

Punë të kryera

Reklama Neon Tirana1508147685
Reklama Neon Tirana1508147740
Reklama Neon Tirana1508147748
Reklama Neon Tirana1508147757
Reklama Neon Tirana1508147764
Reklama Neon Tirana1508147772
Reklama Neon Tirana1508147781
Reklama Neon Tirana1508147844
Reklama Neon Tirana1508147852
Reklama Neon Tirana1508147860
Reklama Neon Tirana1508147869
Reklama Neon Tirana1508147877
Reklama Neon Tirana1508147884
Reklama Neon Tirana1508147894
Reklama Neon Tirana1508147904
Reklama Neon Tirana1508147913
Reklama Neon Tirana1508147921
Reklama Neon Tirana1508147931
Classic Hotel
Classic Hotel
Dental Group
Dental Group
Everest Bar Kafe
Everest Bar Kafe
Farmaci Osmani
Farmaci Osmani
Next Phone
Next Phone
Pavarotti
Pavarotti
Restorant La Piazza
Restorant La Piazza
Rus Dental
Rus Dental
Tech Tronic
Tech Tronic
Xhea Market
Xhea Market
Albania Service Provider
Albania Service Provider
Eco Tirana
Eco Tirana
Egis Coffee Shop
Egis Coffee Shop
Folie
Folie
AASF
AASF
Andi Rizaj germa me forex 20 mm
Andi Rizaj germa me forex 20 mm
Chriss Bar
Chriss Bar
Club Sport
Club Sport
Dental Group
Dental Group
EGO Lounge germa metalike me ndricim te fshehte
EGO Lounge germa metalike me ndricim te fshehte
Folie Marine
Folie Marine
Fresh Garden - germa 3d dhe etalbond me pecikllas
Fresh Garden - germa 3d dhe etalbond me pecikllas
GH Germa me forex 10 mm
GH Germa me forex 10 mm
Gabriel Travel Tours
Gabriel Travel Tours
Gambero
Gambero
Gin Mar
Gin Mar
Inbet
Inbet
Innoviapharma
Innoviapharma
Marchest
Marchest
Pecikllas transparent me distancator
Pecikllas transparent me distancator
Print fotoje ne adeziv
Print fotoje ne adeziv
Reklame etalbond
Reklame etalbond
Reklame me etalbond
Reklame me etalbond
Skenografi - Wahl
Skenografi - Wahl
Tech Tronic
Tech Tronic
Think Big - Germa forex 10 mm
Think Big - Germa forex 10 mm
Veshje kamioni me adeziv
Veshje kamioni me adeziv
Xstar Mobile
Xstar Mobile
Farmaci EMA
Farmaci EMA
Emoji te realizuara me foreks + adeziv
Emoji te realizuara me foreks + adeziv
Dhermi
Dhermi
Classic Hotel
Classic Hotel
Barber Shop Roland
Barber Shop Roland
Shpresa AL - Korce
Shpresa AL - Korce
Serenata Korcare
Serenata Korcare
Ishull Shengjin Lezhe
Ishull Shengjin Lezhe
Hotel La Voglia
Hotel La Voglia
3V Fejzo -Mobile Shop, logo 3d me ndricim led
3V Fejzo -Mobile Shop, logo 3d me ndricim led
Atlas travel, reklame 3d me ndricim
Atlas travel, reklame 3d me ndricim
Auto Kallugjeri, shkronja 3D
Auto Kallugjeri, shkronja 3D
SHPRESA-AL Computers, adeziv per muret
SHPRESA-AL Computers, adeziv per muret
Sinjalistike per kompleksin Dajti Ekspres
Sinjalistike per kompleksin Dajti Ekspres
Sophie caffe, shkronja me ndricim
Sophie caffe, shkronja me ndricim
Bella Bloom Salon
Bella Bloom Salon
Fabrika
Fabrika
Garden Hill
Garden Hill
Infinitech mobile
Infinitech mobile
Klinike dentare Cenaj
Klinike dentare Cenaj
Reklame ambjent lokali
Reklame ambjent lokali
Rey Aesthetic Diagnostic Center
Rey Aesthetic Diagnostic Center
Shumica.al
Shumica.al
Studio fotografie Rreli
Studio fotografie Rreli
Albas
Albas
AniMi Elite
AniMi Elite
Atlete gjermane 21
Atlete gjermane 21
Bati
Bati
Bergen Snack Bar
Bergen Snack Bar
Blue Kiss
Blue Kiss
Caramel Lounge
Caramel Lounge
Global Medical
Global Medical
Gold Paradise
Gold Paradise
Grand
Grand
Klinike Mjekesore
Klinike Mjekesore
La Vie En Rose
La Vie En Rose
LeBon
LeBon
Millenium Garden
Millenium Garden
Notere Maria Dano
Notere Maria Dano
Renrgy
Renrgy
Sea Soul
Sea Soul
Tech Spot
Tech Spot
Remaxx
Remaxx
Beats N’ Brunch
Beats N’ Brunch
Etalbond me Plexiglass, ndricim Led
Etalbond me Plexiglass, ndricim Led
Germa 3D me ndricim te fshehte
Germa 3D me ndricim te fshehte
Kolegji universitar Wisdom
Kolegji universitar Wisdom
La ClocheTirana
La ClocheTirana
MamaS Bistro
MamaS Bistro
Turi TT
Turi TT

Video