Secondary Adv

ETRO DESIGN

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania Etro Design me një eksperiencë 17 vjecare, ka patur gjithmonë në fokus importimin instalimin dhe shpërndarjen e kornizave dhe aksesorëve për perde, me shumicë dhe pakicë, në gjithë Shqipërinë. Etro Design duke u gjendur gjithmonë sa më afër kërkesve të klientit, ka patur rritje progrsive të pozicionit të saj, nga viti në vit. EtroDesign është kompani me një staf të kualfikuar dhe profesionalizuar, me showroom dhe magazinë në Tiranë por duke operuar në të gjithë Shqipërinë.

Çfarë ofron

Etro Design falë eksperiencës së saj disa vjecare në treg, ofron një gamë të gjerë produktesh dhe shërbimesh, duke u gjendur sa më pranë kërkesave të klientit. Duke u fokusar te pjesa më e rëndesishme e arredimit të një ambjenti të brendshëm, sic janë perdet dhe grilat Etro Design ofron:

Arredim për hotele

Arredim për spitale

Arredim interior-design
Arredim për shtëpi

Arredim për lokale dhe restorante

Aksesorë për perde

Korniza për perde

Grila të dimensioneve të ndryshme

Printime 4D (zëvendësim i letrës murale)

Shërbime

Aksesore modern per perde
Aksesore modern per perde
Korniza,shufra, tuba nikeli per perde
Korniza,shufra, tuba nikeli per perde
Korniza per perde lokali dhe restoranti
Korniza per perde lokali dhe restoranti
 Korniza,shufra, tuba bronxi per perde
Korniza,shufra, tuba bronxi per perde
Korniza dhe aksesore per perde
Korniza dhe aksesore per perde
Korniza klasike dhe moderne per perde
Korniza klasike dhe moderne per perde
Korniza perdesh
Korniza perdesh
Brryla per perde
Brryla per perde
Mbajtese per tuba perdesh
Mbajtese per tuba perdesh
Unaza mbajtese per perde
Unaza mbajtese per perde
Suporte bronxi dhe antike
Suporte bronxi dhe antike
Tuba nikeli, bronxi per perde
Tuba nikeli, bronxi per perde
Furnizime me aksesore per perde
Furnizime me aksesore per perde
Ambrazhe per perde
Ambrazhe per perde
Shitje aksesoresh per perde
Shitje aksesoresh per perde
Aksesore per perde hotelesh
Aksesore per perde hotelesh
Aksesore per perde lokalesh, restorantesh
Aksesore per perde lokalesh, restorantesh
Aksesore dhe korniza per perde femijesh
Aksesore dhe korniza per perde femijesh
Printime 4D
Printime 4D
Arredim i brendshem per mure, zevendesim i letres murale
Arredim i brendshem per mure, zevendesim i letres murale
Shina per perde
Shina per perde
Shina tavani per perde
Shina tavani per perde
Rrula per shina perdesh
Rrula per shina perdesh
Rrathe per tuba perdesh
Rrathe per tuba perdesh
Percina plastike rrumbullake
Percina plastike rrumbullake
Maneta plastike per dhoma femijesh
Maneta plastike per dhoma femijesh
Magnete per kapjen e perdeve
Magnete per kapjen e perdeve
Kapese perdesh
Kapese perdesh
Ganxha
Ganxha
Brryla
Brryla
Perde me elemente dekorative
Perde me elemente dekorative
Perde me materiale cilesore
Perde me materiale cilesore
Perde per bare dhe restorante
Perde per bare dhe restorante
Perde per shtepi dhe sallone pritje
Perde per shtepi dhe sallone pritje
Tyl dhe perde me dizajne moderne
Tyl dhe perde me dizajne moderne
Grila veneciane me motorr
Grila veneciane me motorr
Perde vertikale me hapje mbyllje automatike
Perde vertikale me hapje mbyllje automatike
Perde te motorrizuara
Perde te motorrizuara
Perde me motorr
Perde me motorr
Perde roller te motorrizuara
Perde roller te motorrizuara

Katalogu

Katalog ETRO DESIGN
Katalog ETRO DESIGN

Punë të kryera

ETRO DESIGN1536239590
ETRO DESIGN1536239612
ETRO DESIGN1536239626
ETRO DESIGN1536239640
ETRO DESIGN1536239654
ETRO DESIGN1536239671
Perde per apartament ne Tirane
Perde per apartament ne Tirane
Perde lino per holete
Perde lino per holete
Perde lino per apartament
Perde lino per apartament
Perde e automatizuar per vile
Perde e automatizuar per vile
Perde per vile
Perde per vile

Partnere

dooya

Video