Secondary Adv

Expo Stone Tirana PIMAR

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Expo Stone Tirana PIMAR u themelua në vitin 2008 duke bërë hapin e parë në tregun shqiptar në futjen e një materiali novator në fushën e ndërtimit të importuar nga Italia. Fillimet e saj firma jonë i kishte modeste, për shkak se materiali ishte i panjohur për tregun shqiptar, por falë cilësisë së lartë, shërbimit tonë eficient dhe korrektesisë maksimale, aktiviteti ynë njohu rritje brenda një periudhe kohore shumë të shkurtër.

Ky sukses na bëri të fitojmë besimin e firmës prestigjoze italiane “PIMAR” e cila na besoi ekskluzivitetin e saj për Shqipërinë. Sot, zotërojmë një ekip të kompletuar specialistësh në këtë fushë si dhe ixhinier mjaft të aftë, cka na bën të besojmë në të qënit ndër më të mirët në treg nëpërmjet ofrimit të produkteve të një cilësie maksimale si dhe shërbimit optimal. Expo Stone Tirana PIMAR krahas tregtimit dhe montimit të artikujve të gurit, kryen edhe shërbime me porosi të klientit, si prerje me dimensione dhe forma të personalizuara, lucidim, shpime të formave te ndryshme, arredime ambientesh të brendëshme, banesave private, hoteleve, bareve, lokaleve si dhe objekteve social kulturore, montime të këtyre produkteve në destinacionin e kërkuar nga klienti.

Guri natyral është një veshje e përkryer për objektet pasi është i rezistent ndaj dritës dhe ujit, për këtë arsye ndihmon në mbrojtjen e mureve të cilet janë më të ekspozuarit ndaj dëmtimeve, lagështisë, ndotjes, gërvishtjeve, carjeve/ krisjeve apo defekteve të tjera.

Çfarë ofron

Expo Stone Tirana PIMAR ofron shërbime të ndryshme sipas kërkesës të klientit:
- Veshje fasade me pllaka guri
- Veshje oxhaku
- Shtrim dyshemeje me pllaka guri
- Shkallë
- Fasadë me balaustra
- Dekorim dritaresh, portash
- Materiale të ndryshme decorative si : harqe, kolona, vazo, korniza etj ....për bare, recepsione, banaqe etj.

Pikat e forcës tonë:
-Dallohemi nga shitësit tradicionale të markave të ndryshme, të shpërndara gjerësisht në të gjith fushat.
-Ne kemi njohuri të mjaftueshme teknike e materialeve të ndryshme dhe karakteristikat e tyre për përdorimin e duhur.
-Pas disa viteve punë të mirë, çdo ditë ne kemi marrë komplimente të shumtë nga klientët tane për arritjen me sukses të projekteve tona,, puna e mirë të bën të bëhesh me miq!!!

Shërbime

Riveshje me pllaka guri
Riveshje me pllaka guri
Veshje dekorative fasade
Veshje dekorative fasade
Korniza dekorative per dritare
Korniza dekorative per dritare
Ndertim shatervanesh
Ndertim shatervanesh
pllaka shtrim per oborre
pllaka shtrim per oborre
Punim mozaiku
Punim mozaiku
Mure me gure dekorativ
Mure me gure dekorativ
Mozaike pishinash me gure natyral
Mozaike pishinash me gure natyral
Korniza fasade per dyer dritare
Korniza fasade per dyer dritare
Punime guri per pishina
Punime guri per pishina
Veshje me pllaka guri per tualet
Veshje me pllaka guri per tualet
Kapitele guri
Kapitele guri
Balaustra per shkalle
Balaustra per shkalle
Arredim i jashtem me punime dekorative guri
Arredim i jashtem me punime dekorative guri
Shtrime dyshemeje dhe sheshesh me pllaka guri
Shtrime dyshemeje dhe sheshesh me pllaka guri
Shtrim dyshemeje per pishina
Shtrim dyshemeje per pishina
Stola dhe tavolina me gur natyral
Stola dhe tavolina me gur natyral
Rifinitura pishinash
Rifinitura pishinash
Pllaka guri per pishina
Pllaka guri per pishina
SPA me gure natyral
SPA me gure natyral
Dekorim fasade me pllaka guri
Dekorim fasade me pllaka guri
Pllaka guri per parvaze
Pllaka guri per parvaze
Mure me gure natyral
Mure me gure natyral
Arredime te jashtme
Arredime te jashtme
Punime artistike me pllaka guri
Punime artistike me pllaka guri
Vepra arti me gure
Vepra arti me gure
Punime fasade me gure dekorativ
Punime fasade me gure dekorativ
Veshje pishinash me gure dekorativ mozaik
Veshje pishinash me gure dekorativ mozaik
Korniza guri per dritare
Korniza guri per dritare
Balaustra guri per veranda, shkalle, ballkone, hyrje
Balaustra guri per veranda, shkalle, ballkone, hyrje
Aksesore per shtrimin e pllakave te jashtme
Aksesore per shtrimin e pllakave te jashtme
Gure dekorativ
Gure dekorativ
Gure te bardhe mermeri
Gure te bardhe mermeri
Gure te zi
Gure te zi
Pllaka betoni njeshtresore dhe dyshtresore
Pllaka betoni njeshtresore dhe dyshtresore
Pllaka betoni per te verber
Pllaka betoni per te verber
Pllaka me gure te ekspozuar
Pllaka me gure te ekspozuar
Pllaka per shkalle
Pllaka per shkalle
Pllaka per shtrime ne oborr, lulishte, kopshte, veranda
Pllaka per shtrime ne oborr, lulishte, kopshte, veranda
Pllaka terase
Pllaka terase

Katalogu

Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR
Katalog Expo Stone Tirana PIMAR

Punë të kryera

Expo Stone Tirana PIMAR1513608759
Expo Stone Tirana PIMAR1513608769
Expo Stone Tirana PIMAR1513608778
Expo Stone Tirana PIMAR1513608786
Expo Stone Tirana PIMAR1513608795
Expo Stone Tirana PIMAR1513608855
Expo Stone Tirana PIMAR1513608864
Expo Stone Tirana PIMAR1513608873
Expo Stone Tirana PIMAR1513608887
Expo Stone Tirana PIMAR1513608897
Expo Stone Tirana PIMAR1513608924
Expo Stone Tirana PIMAR1513608934
Expo Stone Tirana PIMAR1513608944
Expo Stone Tirana PIMAR1513608955
Expo Stone Tirana PIMAR1513608965
Expo Stone Tirana PIMAR1535635438
Expo Stone Tirana PIMAR1535635457
Expo Stone Tirana PIMAR1535635475
Expo Stone Tirana PIMAR1535635487
Expo Stone Tirana PIMAR1535635502
Expo Stone Tirana PIMAR1535635546
Expo Stone Tirana PIMAR1535635581
Expo Stone Tirana PIMAR1535635598
Expo Stone Tirana PIMAR1535635611
Expo Stone Tirana PIMAR1535635628
Expo Stone Tirana PIMAR1535635649
Hotel, Rruga e Durresit
Hotel, Rruga e Durresit
Swiss Diamond Hotel, Prishtine
Swiss Diamond Hotel, Prishtine
Veshje fasade me gure, Vile private
Veshje fasade me gure, Vile private

Partnere

alpetrablue piscinemia memberpimarselmanaj stone

Video