Secondary Adv

Ritvani Gips & Bojra RGB

 

Përshkrimi

Dëshironi një ambient sa më të bukur dhe nuk dini kujt t'i drejtoheni për të realizuar idetë tuaja? Kërkoni cilësi jetese, pavarsi dhe investim të sigurt dhe përsëri nuk dini kujt t'i drejtoheni? Ritvani Gips & Bojra mendon per gjithcka. Me produktet më cilësore dhe ekologjike në treg në bashkëpunim me prodhuesit më në zë, tregtojme dhe bejme Punime Gips, Bojra, Rezine, Dekorime vilash, Sistem kapote, Grafiato, Hidroizolues, Bojra dekorative etj. Punimet dekorative flasin me gjuhën e estetikës dhe profesionalizmit. Ofrojmë produkte dhe shërbime në sistemet e thata të ndërtimit, në kushte të larta teknike, në bashkëpunim dhe mbështetjen e firmave më prestigjoze të tregut shqiptar.

Nëse akoma nuk keni menduar se si do të jetë pamja e brendshme e shtëpisë apo biznesit tuaj, edhe për këtë mendojmë ne me idetë profesionale dhe fantazinë e arkitektit tonë. Për transportin mos u shqetësoni. Ne vijmë aty ku jeni ju dhe në kohë të shpejtë. Transporti i garantuar. Kaloni tek Ritvani Gips & Bojra! "Ju flisni, ne realizojmë".

Çfarë ofron

Ridvani Gips & Bojra me një eksperiencë disa vjecare në treg ofron Tregtim dhe Punime Gips, Bojra, Dekorime vilash, Sistem kapote, Grafiato, Hidroizolues, Bojra dekorative, sisteme termoizolimi, korniza allcie polisteroli, bojra druri dhe vetratash, silikone transparent për dyer, vegla pune nakita, bojra me kompjuter etj. Disponon staf teknik të kualifikuar për të gjitha llojet e punimeve të sistemeve të thata, termike, piktor, arkitekt, punime dekorative dhe bojrave.

Shërbime

Lyerje fasade
Lyerje fasade
Patinime dhe lyerje te brendshme
Patinime dhe lyerje te brendshme
Punime dekorative me gips
Punime dekorative me gips
Punime gipsi per salle dasmash
Punime gipsi per salle dasmash
Boje ekologjike Crown-trade
Boje ekologjike Crown-trade
Tavan i varur me ndricim LED
Tavan i varur me ndricim LED
Tavane te varur me ndricim per lokale, shtepia
Tavane te varur me ndricim per lokale, shtepia
Punime gipsi per lokale
Punime gipsi per lokale
Punime gipsi per dhoma gjumi
Punime gipsi per dhoma gjumi
Banak me punim gipsi
Banak me punim gipsi
Rikonstruksion fasade
Rikonstruksion fasade
Punime grafiato per fasade
Punime grafiato per fasade
Korniza allcie dhe polisteroli
Korniza allcie dhe polisteroli
Leter murale
Leter murale
Veshje muresh me leter muri
Veshje muresh me leter muri
Llacra, Kolle, Fino
Llacra, Kolle, Fino
Materiale ndertimi Knauf
Materiale ndertimi Knauf
Bojra dekorative per lyerje te brendshme
Bojra dekorative per lyerje te brendshme
Bojra per lyerje fasadash
Bojra per lyerje fasadash
Bojra druri
Bojra druri
Bojra me kompjuter
Bojra me kompjuter
Bojra plastike Vechro
Bojra plastike Vechro
Bojra hidromat Vivechrom
Bojra hidromat Vivechrom
Bojra akrilike per lyerje te brendshme dhe te jashtme
Bojra akrilike per lyerje te brendshme dhe te jashtme
Bojera ekologjike profesionale
Bojera ekologjike profesionale
Bojra anti alergjike dhe antibakteriale
Bojra anti alergjike dhe antibakteriale
Sistem kapot per fasada
Sistem kapot per fasada
Sisteme termoizolimi dhe hidroizolimi
Sisteme termoizolimi dhe hidroizolimi
Vegla pune Makita ne shitje
Vegla pune Makita ne shitje

Punë të kryera

Ridvani Gips & Bojra RGB1510673387
Ridvani Gips & Bojra RGB1510673387
Ridvani Gips & Bojra RGB1510673454
Ridvani Gips & Bojra RGB1510673454
Ridvani Gips & Bojra RGB1510673467
Ridvani Gips & Bojra RGB1510673467
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674889
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674889
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674907
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674907
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674922
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674922
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674940
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674940
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674977
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674977
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674990
Ridvani Gips & Bojra RGB1510674990
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675004
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675004
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675052
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675052
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675073
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675073
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675095
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675095
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675110
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675110
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675128
Ridvani Gips & Bojra RGB1510675128
Letermurale Ulf Moritz-collection MARBURG
Letermurale Ulf Moritz-collection MARBURG
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963411
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963411
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963428
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963428
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963446
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963446
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963461
Ridvani Gips & Bojra RGB1523963461
Dysheme me resine
Dysheme me resine
Veshje me grafiato
Veshje me grafiato
Sistem kapot per vile banimi
Sistem kapot per vile banimi
Restaurim fasade
Restaurim fasade
Punim me grafiato
Punim me grafiato
Lyerje fasade vile
Lyerje fasade vile
Projekt i realizuar me grafiato Addi Knauf. Tirane
Projekt i realizuar me grafiato Addi Knauf. Tirane
Punim grafiato, Lezhe
Punim grafiato, Lezhe
Punime te brendshme, NEPTUN Kamez
Punime te brendshme, NEPTUN Kamez
Sistem kapot me lesh guri, Shijak
Sistem kapot me lesh guri, Shijak
Sistem kapot per vile banimi, Tirane
Sistem kapot per vile banimi, Tirane
Fasade termoizoluese me lesh guri KNAUF, vile private ne Paskuqan
Fasade termoizoluese me lesh guri KNAUF, vile private ne Paskuqan
Lyerje apartamenti me materiale nga RGB
Lyerje apartamenti me materiale nga RGB
Punim me grafiato Addi Knauf, ndertese ne Lezhe
Punim me grafiato Addi Knauf, ndertese ne Lezhe
Vile e lyer me produktet Crown Trade, vile private ne Farke
Vile e lyer me produktet Crown Trade, vile private ne Farke

Partner

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ritvani Gips & Bojra RGB (@rgb.premium)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ritvani Gips & Bojra RGB (@rgb.premium)