Secondary Adv

CUBI.AL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Cubi Shpk me një eksperiencë që prej vitit 1998 për prodhimin e dyerve dhe dritareve plastike me profile gjermane ju ofron prodhim dhe montim me 10 vjet Garanci. Kompania Cubi Shpk me vendndodhje në rrugen Siri Kodra, në Tiranë dhe filial në Kukës, bën prodhimin e Dritareve sipas dëshirave tuaja, me cmime të arsyeshme për tregun Shqiptar. Eksperienca disa vjecare në tregun shqiptar bëri të mundur që nga një ambjent i vogël, me një hapësire prej 70m katror, falë korrektesisë dhe cilësisë të transformohet në një kohë fare të shkurtër në një hapësirë prej 300m katror. Kompania në Kukës ndodhet në Rrugën e komisariatit. Falë stafit të profesionalizuar ofron Dritaret dhe dyert  te cilat prodhohen në forma dhe madhësi të ndryshme, në mënyrë të tillë që të jetë e mundur të prodhohet çdo formë e dritareve: kënddrejtë, trekëndëshe, harkore, ovale ose e rrumbullakët, të cilat janë veçanërisht të rëndësishme kur meremetohen ndërtesa të vjetra dhe kur është me rëndësi që fasada të mbetet vizualisht e pandryshuar.  Krahas ngjyrës së bardhë të dritareve me PVC, ofrohen mbi 40 ngjyra, dizajne dhe tekstura të drurit dhe të aluminit, gjë që na lejon të përmbushim shijen e të gjithë atyre që zgjedhin të bashkëpunojnë me ne. Dritaret e me profilet tona përbëjnë një zgjidhje të jashtëzakonshme si për ndërtimet e reja, ashtu si për meremetimin e ndërtesave të vjetra, në sajë të profileve PVC të nivelit më të lartë, të përshtatshme për të gjitha llojet e objekteve.

Çfarë ofron

Dritaret dhe dyert me profile gjermane– Cilësi e nivelit më të lartë, për komoditet të përsosur, për dritare me jetëgjatësi shekullore e profile cilësore.
-Sisteme të dyerve të hyrjes
- Sisteme të dyerve me rëshqitje
- Sisteme të roletave
- Sisteme të grilave
- Lamela për roleta
- Profile për zgjerim
- Profile për bashkim
- Prodhues te kendoreve te argonit
- Prodhues te takozave dhe spesoreve te xhamit
- Ofron gone me argon dhe pa argon nga 8mm deri ne 20mm
- Elementi komplektuar për të gjitha dimensionet e dritave e dyerve
- Dyer dhe Dritare PVC me alumin te brendshme dhe te jashtme
- Grila persiane, veneciane, role, te motorrizuara, automatike
- Në variantet me kapakun revizues përpara ose poshtë
- Porta me palosje

Ne ju ofrojmë cilësi të lartë të produkteve tona dhe shërbim të shkëlqyer për klientët tanë.

Shërbime

Vetratata skorevole
Vetratata skorevole
Dritare plastike te termoizoluara
Dritare plastike te termoizoluara
Dyer me rreze, me sensore dhe infrared
Dyer me rreze, me sensore dhe infrared
Dyer plastike te jashtme
Dyer plastike te jashtme
Dyer te blinduara alumini
Dyer te blinduara alumini
Tenda dielli elektronike
Tenda dielli elektronike
Dyer dhe dritare me alumin te ftohte
Dyer dhe dritare me alumin te ftohte
Fasada xhami per godina
Fasada xhami per godina
Furnizim Instalim me dyer dritare
Furnizim Instalim me dyer dritare
Prodhues per tokeza xhami dhe spesore xhami
Prodhues per tokeza xhami dhe spesore xhami
Vetrata me palosje
Vetrata me palosje
Punime me xhama te temperuar
Punime me xhama te temperuar
Xhama triplex
Xhama triplex
Vetrata te palosshme
Vetrata te palosshme
Profile per dritare dhe dyer
Profile per dritare dhe dyer
Kangjella xhami, alumini, inoksi
Kangjella xhami, alumini, inoksi
Profile inoksi per kabina dushi
Profile inoksi per kabina dushi
Punime me xham te temperuar per kabina dushi
Punime me xham te temperuar per kabina dushi
Kendore dopio xhami nga nr 6mm deri tek nr 20mm
Kendore dopio xhami nga nr 6mm deri tek nr 20mm
Prodhues per kendore argoni
Prodhues per kendore argoni
Aksesore per dyer dritare
Aksesore per dyer dritare
Rrjeta mizash me rreshqitje
Rrjeta mizash me rreshqitje
Grila te motorrizuara
Grila te motorrizuara
Grila role dhe automatike
Grila role dhe automatike
Grila persiane dhe veneciane
Grila persiane dhe veneciane
Dritare me xham te printuar
Dritare me xham te printuar
Dritare te harkuara alumini
Dritare te harkuara alumini
Dyer te brendshme me xham te bombarduar
Dyer te brendshme me xham te bombarduar
Dyer me xham te personalizuar
Dyer me xham te personalizuar
Dyer xhami 2 kanateshe me doreze inoksi
Dyer xhami 2 kanateshe me doreze inoksi
Dyer xhami me strukture alumini
Dyer xhami me strukture alumini
Grila dhe rrjete insektesh
Grila dhe rrjete insektesh
Grila per dritare ambjentesh banimi
Grila per dritare ambjentesh banimi
Xhama me bombardim per ndarje ambjentesh te brendshme
Xhama me bombardim per ndarje ambjentesh te brendshme
Xhama te printuar per dritare alumini plastike
Xhama te printuar per dritare alumini plastike

Punë të kryera

CUBI Shpk1512038153
CUBI Shpk1512038153
CUBI Shpk1512038160
CUBI Shpk1512038160
CUBI Shpk1512038167
CUBI Shpk1512038167
CUBI Shpk1512038188
CUBI Shpk1512038188
CUBI Shpk1512038207
CUBI Shpk1512038207
CUBI Shpk1512038216
CUBI Shpk1512038216
CUBI Shpk1512038235
CUBI Shpk1512038235
CUBI Shpk1512038243
CUBI Shpk1512038243
CUBI Shpk1512038772
CUBI Shpk1512038772
CUBI Shpk1512038782
CUBI Shpk1512038782
CUBI Shpk1512038802
CUBI Shpk1512038802
CUBI Shpk1512038810
CUBI Shpk1512038810
CUBI Shpk1512038820
CUBI Shpk1512038820
CUBI Shpk1512038838
CUBI Shpk1512038838
CUBI Shpk1512038847
CUBI Shpk1512038847
CUBI Shpk1512038857
CUBI Shpk1512038857
CUBI Shpk1512038864
CUBI Shpk1512038864
CUBI Shpk1514302481
CUBI Shpk1514302481
CUBI Shpk1514302491
CUBI Shpk1514302491
CUBI Shpk1514302504
CUBI Shpk1514302504
CUBI Shpk1521795970
CUBI Shpk1521795970
CUBI Shpk1521796013
CUBI Shpk1521796013
CUBI Shpk1521796043
CUBI Shpk1521796043
CUBI Shpk1521796065
CUBI Shpk1521796065
Vile e kompletuar me dritare plastike gjermane (VEKA)dhe me grila persiane
Vile e kompletuar me dritare plastike gjermane (VEKA)dhe me grila persiane
Xhamia Tropoje
Xhamia Tropoje
Punime te bera me xham ekstraklir ne Myslim Shyri
Punime te bera me xham ekstraklir ne Myslim Shyri
Vetrata me palosje per ambjent te hapur
Vetrata me palosje per ambjent te hapur
CUBI Shpk1536236333
CUBI Shpk1536236333
CUBI Shpk1536236347
CUBI Shpk1536236347
CUBI Shpk1536236360
CUBI Shpk1536236360
CUBI Shpk1536236379
CUBI Shpk1536236379
CUBI Shpk1536236394
CUBI Shpk1536236394
CUBI Shpk1544436612
CUBI Shpk1544436612
CUBI Shpk1544436627
CUBI Shpk1544436627
CUBI Shpk1544436647
CUBI Shpk1544436647
CUBI Shpk1544436665
CUBI Shpk1544436665
CUBI Shpk1544436686
CUBI Shpk1544436686
CUBI Shpk1544436704
CUBI Shpk1544436704
Zevendesim xhamat 10mm me trasparence me te qarte
Zevendesim xhamat 10mm me trasparence me te qarte
Vetrat  me alumin me sistem palosje
Vetrat me alumin me sistem palosje
Qepena me motorr
Qepena me motorr
Montim dritaresh, Kukes
Montim dritaresh, Kukes
Montim dritare plastike
Montim dritare plastike
Dritaret pallati te MENA group prane Radi Kukesit
Dritaret pallati te MENA group prane Radi Kukesit
Dyer alumini
Dyer alumini
Buzmadh, Kukës, Albania
Buzmadh, Kukës, Albania
Strukture lokali me xham dhe metal
Strukture lokali me xham dhe metal
Rrethim me xham, Vila 23
Rrethim me xham, Vila 23
Vetrate xhami, Wood Green
Vetrate xhami, Wood Green
Rrethim lokali me xham te temperuar
Rrethim lokali me xham te temperuar
Dritare pvc Tocal per hotel
Dritare pvc Tocal per hotel
Kompletim vile me grila persiane
Kompletim vile me grila persiane
Hotel Vellezerit Billa
Hotel Vellezerit Billa

Partnere

everestRotoVekaLika CompanyK-aksWintechalumil-new

Magazina

Rruga: Siri Kodra prane National Sport Park, 100 meter nga rruga kryesore ne te majte

Teknologjia

Video