Secondary Adv

Digiprint AL

 

Përshkrimi

Digiprint Sherbimi i printimit digital indoor & outdoor në Shqipëri; Partneri juaj Perfekt për të gjitha nevojat tuaja për printime indoor, outdoor dhe konstrukte! Digi Print Al ka një përvojë shumëvjecare dhe punon pa pushim për të ndërtuar marrëdhënie shumë të mira me klientët që kërkojnë angazhim të thellë për realizimin e projekteve të tyre. Ne krenohemi që jemi në gjendje për të përmbushur nevojat tuaja specifike për printim, dhe gamën e shumllojshme të shërbimeve që ofrojmë. Ne ofrojmë zgjidhje të plotë për printime outdoor e indoor, në të gjitha materialet dhe dimensionet si dhe instalimin për të gjitha produktet tona.

via GIPHY

Printimi Digital është një lloj i produktit që mund të përshtatet për të gjitha mediat dhe është i përshtatshëm për formate të mëdha dhe të vogla. Një kërkesë urgjente për promovimin e produktit tuaj apo një reklamë të planifikuar, printimi digital është mënyra më e shpejtë dhe ekonomike për t`u përdorur dhe vënë re. Larmia e madhe e materialeve që përdoren si banner vinil, baner rrjete, letër ngjitëse, letër muri, flex, baner poster, duratrans, adeziv rrjete, letër, forex, plexi glass etj, ju jep fleksibilitet për të zgjedhur ju sipas kërkesës suaj si dhe buxhetit që do të donit të shpenzonit. Këto Materiale përdoren gjerësisht për fushata ,panaire, konferenca, promovime apo dhe raste të ndryshme. Na kontaktoni dhe tek ne do të gjeni zgjidhjen më të mirë në cmimin dhe cilësinë e dëshiruar!

Çfarë ofron

Larmia e madhe e materialeve që përdoren si baner vinil, baner rrjete, letër ngjitëse, letër muri, flex, baner poster, duratrans, adeziv rrjete, letër, forex, plexi glass etj ju jep fleksibilitet për të zgjedhur ju sipas kërkesës suaj si dhe buxhetit që do të donit të shpenzonit. Kompania jonë ofron kvto produkte:

-    Printime indoor outdoor të të gjitha përmasave dhe të gjitha materialeve 

-    Tenda me qera
-    Tabela me ndricim
-    Sinjalistika
-    Struktura të ndryshme 

-    Konstruksione
-    Dekorim ambjentesh

Shërbime

Roll up baner
Roll up baner
Strukture veteqendruese Forex+Adeziv
Strukture veteqendruese Forex+Adeziv
Stenda sinjalistike per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Stenda sinjalistike per ambjente te brendshme dhe te jashtme
Punime ne Plexiglass
Punime ne Plexiglass
Backlight leter per City Light
Backlight leter per City Light
Tavolina promocionale
Tavolina promocionale
Strukture 3D e punuar ne Forex
Strukture 3D e punuar ne Forex
Baner i printuar me strukture druri per aktivitete
Baner i printuar me strukture druri per aktivitete
Tabela me ndricim
Tabela me ndricim
Logo 3D me ndricim dhe inox
Logo 3D me ndricim dhe inox
Printim baner per Billboard
Printim baner per Billboard
Baner coated 600gr per fasada
Baner coated 600gr per fasada
Baner mash per veshje fasadash
Baner mash per veshje fasadash
Punime ne Plexiglas me lazer
Punime ne Plexiglas me lazer
Printim ne adeziv akull
Printim ne adeziv akull
Adeziv print+cut sipas formes
Adeziv print+cut sipas formes
Prodhim per studio televizive
Prodhim per studio televizive
Tabele etalbondi me ndricim
Tabele etalbondi me ndricim
Tende me qera per aktivitete 100-2000 m2
Tende me qera per aktivitete 100-2000 m2
Backdrop baner+Forex cut out
Backdrop baner+Forex cut out
Pagoda Tend me qera
Pagoda Tend me qera
Blockout baner i printuar nga te dyja anet
Blockout baner i printuar nga te dyja anet
Baner backlight me permasa te medha per tabela me ndricim
Baner backlight me permasa te medha per tabela me ndricim
Veshje helikopteri me adeziv removable
Veshje helikopteri me adeziv removable
Veshje autobuzash me adeziv casts
Veshje autobuzash me adeziv casts

Punë të kryera

Digiprint AL1512996127
Digiprint AL1512996135
Digiprint AL1512996147
Digiprint AL1512996158
Digiprint AL1512996174
Digiprint AL1512996184
Digiprint AL1512996205
Digiprint AL1512996219
Digiprint AL1512996230
Digiprint AL1512996240
Digiprint AL1512996251
Digiprint AL1512996260
Digiprint AL1512996270
Digiprint AL1512996285
Digiprint AL1512996301
Digiprint AL1512996350
Digiprint AL1512996359
Digiprint AL1512996368
Digiprint AL1512996381
Digiprint AL1512996433
Digiprint AL1512996462
30 vjet bashkepunim Gjermani Shqiperi
30 vjet bashkepunim Gjermani Shqiperi
Panairi i Punes 2018
Panairi i Punes 2018
Printim adeziv tek Opera
Printim adeziv tek Opera
Qendra tregtare VIVA
Qendra tregtare VIVA
Shen Valentin, Kulla e Sahatit
Shen Valentin, Kulla e Sahatit
Textile printing Ring Center
Textile printing Ring Center
Opera
Opera
Digiprint AL1536236846
Digiprint AL1536236860
Digiprint AL1536236875
Digiprint AL1536236900
Digiprint AL1536236914
Brdo-Brijuni Process
Brdo-Brijuni Process
Folie Terrace
Folie Terrace
QTU Billboard
QTU Billboard

Video

Teknologjia

 


Rho 500R
Printeri Rho 500R ofron nje produktivitet prej 350m² në orë me cilësi të larte Durst Rho 500R. Ai kombinon cilësinë e printimit me 6 ngjyra me 600 dpi ne një prodhim jashtëzakonisht të lartë deri në 350m² në orë falë inxhinierisë së sofistikuar mekanike dhe zgjerimit të mëtejshëm të teknologjisë së Arrayit të Durst Quadro 30D. Rho 500 është projektuar për realizimin e printimeve ne dimensione te medha dhe te shumëllojshme sic mund te jene banderolat të gjata prej 5m apo printimet e rrjetave qe perdoren për veshjen e fasadës. Shpejtësia e lartë e sistemit të karrocave, teknologjisë së motorit linear dhe teknologjisë së zgjeruar Quadro Array me 2048 varietete per ngjyre, siguron cilësine optimale të printimit me produktivitet të lartë. Ai eshte i pajisur me sensorë te integruar dhe sistem transporti të mediave te cilat lejojnë printim pa probleme. Shpenzimet jashtëzakonisht të ulëta të prodhimit dhe konsumimi i ulët i bojës, në sajë të teknologjisë inteligjente të saj, e bëjnë Rho 500R një nga printerët më ekonomikë ndonjëherë.

 

HP XP 2750
Printer HP Scitex XP2750 ofron nje cilësi të lartë imazhi, një gamë të gjerë ngjyrash të gjalla dhe shpejtësi të larte printimi. Me kete produkt mund te kaloni lehtësisht te printimet me 4 ose 8-ngjyra, pa ndikuar ne cilesine e printimit. Përmirësoni produktivitetin me karakteristika si multi-roll me zgjedhje multi-file. Ngarkoni mediat më shpejt dhe me sakte me furnizuesin e inflatable. XP 2750 mbështetet në një produkt dhe teknologji të njohur, të provuar nga industria, të dizajnuara për të mbështetur mjediset reale të prodhimit 24/7 dhe me support qe ofrohet nga HP Scitex.

 


HP 570 Latex
Printeri Hp Latex 570 mundeson printime me shpejtësi te larte dhe me kosto te ulet. Produktiviteti i lartë arrihet ne saje te menyres se shpejte dhe te lehte te ngarkimit te operacioneve me ane te tavolines pivot pa rrotullime. Printeri HP 570 Latex kryen se brendshmi te gjitha operacionet e nevojshme duke ju siguruar nje shpejtesi te larte dhe printim automatik pa pasur nevojen e nje kontrolli manual. Funksioni i emulimit të ngjyrave në të gjithë flotën tuaj gjithashtu ndihmon në ristrukturimin dhe përshpejtimin e prodhimit. Përdorimi i bojës me bazë uji eliminon ekspozimin ndaj bojës me perberes te rrezikshem per shendetin dhe përqëndrime të larta tretësish, si dhe thjeshton kërkesat e ventilimit, ruajtjes dhe transportit. Boja Latex HP mundëson printime pa aromë dhe shperndahet ne menyre te barabarte ne te gjithe formen e printueshme. Printeri HP Latex 570 eshte krijuar per te pasur nje impakt minimal ne mjedis.

 

HP DESIGNJET L65500
Ky printer eshte projektuar duke pasur mjedisin në mendje. Printeri HP Designjet L65500 me bojë HP Latex dhe me teknologji HP Wide Scan ka nje sistem fleksibel stampimi qe mundeson një gamë të gjerë aplikacionesh – per letrat e muraleve, grafikat e automjeteve si dhe një shumëllojshmëri të sinjalistikës së ngjarjeve të jashtme dhe të brendshme. Së bashku, këto teknologji ofrojnë printime të qëndrueshme, me nje cilësi te larte imazhi, me ngjyra të gjalla, shpejtesi te larte aplikimi dhe produktivitet të larte. Te gjitha keto cilesi i japin mundesi PSP-ve të rrisin biznesin e tyre duker rritur kapacitetin e tyre të printimit dhe duke reduktuar ndikimin e tyre në mjedis. Bojërat inovative me bazë uji HP Latex permbajne shumë nga përfitimet e teknologjisë së bojës me tretës pa shkaktuar efekte negative në mjedis, pa ndikuar te shëndeti dhe siguria e punonjesve. Printimet pa arome të prodhuara me bojë HP Latex kane nivele shumë të ulëta të përbërjeve organike. Printeri HP DESIGNJET L65500 nuk kërkon ventilim te veçantë dhe nuk ka kërkesa për lejimin e shkarkimit të ajrit, duke permiresuar ne kete menyre mjedisin.


OKI M64S
OKI M64S ofron imazhe me cilësi të lartë. Algoritmi inteligjent i kontrollit te pikave krijon ngjyra të pasura, të theksuara dhe me shkëlqim, te pershtatshme për aplikacione superiore indoor dhe outdoor. Printeri OKI M64S ofron rezultate të shpejta duke përdorur një pajisje per printime grafike me shpejtesi te larte dhe per printime foto-realiste me densitet të lartë. Ai mbeshtetet ne nje teknologji gjeresisht te perdorur në aplikime të jashtme dhe të brendshme dhe ofron nje garancisë deri në 7 vjet. Ecolabeli nordik eshte i miratuar me certifikaten GREENGUARD Gold. Rrota e lehtë dhe e besueshme mbron kokën e printimit, ushqimin automatik të medias dhe shtrirjen e dyfishtë të printimit duke mundesuar komunikimin me printer përmes Twitter.

 

 

Printeri HP Scitex XL1500
Printeri HP Scitex XL1500 është një zgjidhje e shkëlqyer për printimin e një game të gjere aplikacionesh të formateve te ndryshme. Ky printer bazohet ne nje sistem digjital te gjenerates se trete. Fleksibiliteti, produktiviteti dhe cilësia e larte e printimit mundësojnë një ROI të shpejtë.

 

 

LASER BODOR 1309 XM
Një makinë gdhendëse dhe prerëse për materialet: metal i hollë, lëkurë, pëlhurë, letër, plastikë, bambu, akrilik, kristal, bord ABS, bord me ngjyra të dyfishta etj.

 

 

 

 

LASER BODOR 1325B
Eshte nje makine gdhendese dhe prerese për materiale të tilla si akrilik, tavolina druri, bambu, tavolina me dy ngjyra, letër, lëkurë etj.

 

 

 

 

 

RUTER CNC 4X2
Ky lloj routeri ofron teknologjinë më të fundit në përpunimin e CNC me performancë të lartë. Ai eshte projektuar për routing me shpejtësi të lartë. Makina CNC ROUTER është lehtesisht e konfigurueshme për të përmbushur kërkesat e aplikimeve në industrinë e përpunimit të drurit, plastikës dhe metaleve me ngjyra.

 

 

CUTTER SUMMA D160
Ne versionin e fundit te Summa Cut jane perfshire te gjitha përmirësimet e versioneve te kaluara duke përfshirë ketu implementimin e një kokë prerëse me shpejtësi të lartë të projektuar së fundmi me teknologjinë OPOS-X të integruar (Sensor i Pozicionimit Optik i Summa). Kjo pajisje vjen si kombinim i teknologjisë më të besueshme të sensorëve në botë me algoritma shumë komplekse. SummaCut eshte zgjidhja e duhur për të kompensuar në mënyrë efektive çdo lloj printimi dhe për të dhënë ne çdo kohë prerjen duhur te kontureve. Aftësitë e saj të njohjes së regjistrimit të markave aplikohen jo vetëm për materialet standarde, por edhe materialet reflektuese, holografike, metalike, si ne dhe shumë prej laminateve që përdoren sot. SummaCut eshte ideale për profesionistë grafike që nuk duan të komprometojnë standardet e tyre të cilësisë. Shumëllojshmëria e kësaj serie e bën atë ideale për prerjen e letrave të automjeteve, etiketave etj.

 

 

Summa S2 D160 Vinyl Cutter
Prereset e Summa S janë të ndërtuara mbi nje bazë të qëndrueshme guri dhe ofrojnë funksionalitete për të trajtuar pothuajse çdo gjë që hedh. Prerja e vinileve, prerja digjitale, komplotimi në letër ose më gjerë jane te gjitha karakteristika te Summa S2 ™ D. Procesori i brendshëm vepron shtatë herë më shpejt se kurrë më parë - ndërkohë që paneli i kontrollit LCD me prekje dhe ndërfaqja intuitive e perdoruesit e ridizenjuar e lejojnë operatorin të rregullojë dhe kontrolloje çdo parametër të S2. Me funksionin e ri të Flash ™ të Summa, skedarët e prerë mund të ruhen në një disk të memorjes USB dhe mund ti aksesoni në çast me anë të ndërfaqes S2. Punët e realizuara mund ti aksesoni direkt nga preresja pa qene e nevojshme perdorimi i nje kompjuteri.

 

Laminator i nxehtë dhe i ftohtë MF1700 / 2300-A1
Laminatori i nxehtë dhe i ftohtë MF2300-A1 është produkti i vetem industrial me cilesi te larte i prodhuar nga Mefu për blerësit me kërkesa të larta. Ajo ka qenë makina me e mire per perdorimin me efektivitet te burimeve njerëzore dhe makina me kosto efektive. Laminatori ka nje gjerësi të laminimit dhe montimit deri në 2280mm (90 ''). MF2300-A1 është makina ideale për të gjithë printerët me format të gjerë. Është gjithashtu në dispozicion me nje diameter 1630mm / 64in MF1700-A1. Ruleri premium prej silikoni mundeson realizimin e punëve te renda brenda nje kohe te shkurter. Sistemi unik i heqjes së ajrit siguron një dalje të qartë. Pajisja ofron nje përpunim me shpejtësi deri në 7m / min, si dhe ofron presion për aplikime të sakta. Pajisja bazohet ne standardet CE dhe PSE.

 

Makinë DSD-L130
Ofron saktësi të lartë per drejtim dhe prerje automatike te materialeve te ndryshme. Eshte nje pajisje profesionale për tu perdorur te fletet e aluminit, fletet metalike, fletet e rrëshirës duke mundesuar nje prerje te butë dhe delikate, zhurme te ulët, performance te qëndrueshme, funksionim me një buton dhe eshte kosto efektive.

 

 

Makinë e përkuljes së kanalit të çelikut me inox, DSD-S100 / S150
Një sistem i kontrollit të dyfishtë servo, me encoder, saktesi dhe shpejtesi të lartë, per të përmirësuar efikasitetin e punës. Pajisja mund të përdoret kundrejt nje kostoje fikse ose me nje kosto specifike per material. Softueri eshte i lehtë për tu mësuar dhe për t'u përdorur.

 

 

 

Makinë saldimi me rreze lazer
Perdoret për saldimin e letrave të ndryshme metalike, letra të ndriçuara me LED, sinjalizime metalike të personalizuara dhe tabela të jashtme. Mund të përdoret në nje shumëllojshmëri metalesh si: çelik inox, alumin, titan, kallaj, fletë e galvanizuar, hekur etj.

 

 

 

 

 

Makinë me letër akrilike
Makinë akrilike e pajisur me platformë optike inteligjente të integruar ne te.