Secondary Adv

Eurosistem Albania

 

Përshkrimi

Eurosistem Albania sh.p.k është një kompani me inovacionin teknologjik tepër të lartë falë dhe një strukture organizative fleksibile. Kompania ka gjetur shtrirje në tregun shqiptar dhe gjithnjë e më tepër po përpiqet të shtrihet në të gjithë territorin Kombëtar Shqiptar duke pasur si qëllim diversifikimin gjeografik. Marrëdhëniet me kompanitë e huaja sjellin tashmë një pafundësi eksperiencash dhe një teknologji të avancuar të një cilesie të pakrahasueshme. Eurosistem Albania sh.p.k bashkëpunon aktivisht me kompani të një rangu tepër të njohur si: Vitrum, VDA, Comelit, Duemmegi, Novantadieci, NEMO, Tutondo, Duralamp, Elcom, Filippi, Intra-lighting, Lampo lighting Technology, Linergy, Pramac, Urmet. 

 

Kompania ofron një shumëllojshmeri zgjidhjesh inovative falë gamës së gjërë të tipologjise produktive të disponueshme në kohën reale të kërkesës. Avantazhi karakteristik i kompanisë është dhënia e zgjidhjes optimale në bazë të nevojave të perceptuara dhe të kërkuara të klientit, vlerësimi i kujdesshëm i raportit cilësi, çmim të shërbimit të ofruar. Objekti i kompanisë është ofrimi i një shërbimi tepër cilësor falë kapacitetit dhe kualifikimit teknik të personelit aktual

 

Kompania ka si objekt kryesor aktivitetet e mëposhtme:
•    Projektim dhe realizim të impianteve elektrike civile, industriale dhe automatizimit industrial.
•    Projektim dhe kabllim të kuadrove elektrik të tensionit te ulët, të komandimit dhe kontrollit.
•    Projektim dhe realizim të impianteve të sigurisë dhe kontrollit, telekamera, impiant alarmi ndaj tymrave dhe zjarrit, impiant sinjalizues, impiant manaxhimi përmes telefonisë.
•    Projektim dhe realizim të impianteve të shpërndarjes së tingujve, videoprojektim dhe videokonferencë, videocitofoni dhe citofoni.
•    Mirëmbajtje të impianteve elektrike dhe asistencë të përgjithshme.
•    Materialet që ofrohen janë të një cilësie të lartë, produkte 100 % italiane dhe Garanci nga 1-3 vjet për cdo produkt që ofron.

Çfarë ofron

Eurosistem Albania sh.p.k është një kompani me inovacion teknologjik tepër të lartë falë një strukturë organizative fleksibël. Kompania ka gjetur shtrirje në tregun shqiptar e gjithnjë e më tepër po përpiqet të shtrihet në të gjithë teritorin Shqiptar duke patur si qëllim diversifikimin gjeografik.


Projektime
•    Projektim të sistemit domotik VITRUM.
•    Projektim të impianteve elektrike civile, industriale dhe automatizimit industrial.
•    Projektim të kuadrove elektikë të tensionit të ulët të komandimit dhe kontrollit.
•    Projektim të impianteve të sigurisë dhe kontrollit, telekamera, impiante alarmi ndaj tymrave dhe zjarrit, impiant sinjalizues, impiant menaxhimi përmes telefonisë.
•    Projektim të impianteve të shpërndarjes së tingujve, videoprojektim dhe videokonferencë, citofoni dhe videocitofoni.


Konsulencë
•    Inxhinieri dhe arkitekti ynë janë pranë showroomit në dispozicion për të ndihmuar në zgjidhjen e kërkesës së klientit.


Instalime
•    Montim të produkteve të ndricimit për ambjente të brendshme dhe të jashtme.
•    Zbatim të sistemit domotik VITRUM.
•    Zbatim të impianteve elektrike civile, industriale dhe automatizimit industrial.
•    Kabllim të kuadrove elektrikë të tensionit të ulët të komandimit dhe kontrollit.
•    Realizim të impianteve të sigurisë dhe kontrollit, telekamera, impiante alarmi ndaj tymrave dhe zjarrit, impiant sinjalizues, impiant menaxhimi përmes telefonisë.
•    Realizim të impianteve të shpërndarjes së tingujve, videoprojektim dhe videokonferencë, citofoni dhe videocitofoni.
•    Mirëmbajtje dhe asistencë të përgjithshme. Materialet që ofrohen janë të një cilësie të lartë me produkte 100% italiane me garanci 3 vjecare.

Shërbime

Abazhure mural
Abazhure mural
Abazhur me ndricim led
Abazhur me ndricim led
Ndricim lulishtesh
Ndricim lulishtesh
Ndricim per zyra
Ndricim per zyra
Projekte ndricimi
Projekte ndricimi
Projektim Zbatim sisteme ndricimi
Projektim Zbatim sisteme ndricimi
Shirita dhe llampa led
Shirita dhe llampa led
Studio ndricimi
Studio ndricimi
Ndricues per hapesira te dedikuara ekspozimi
Ndricues per hapesira te dedikuara ekspozimi
Ndricues per ambjente te brendshme
Ndricues per ambjente te brendshme
Ndricues mural me shirit te fshehur led
Ndricues mural me shirit te fshehur led
Ndricim per veranda
Ndricim per veranda
Ndricim per lokale
Ndricim per lokale
Ndricim per dhome ndenjeje
Ndricim per dhome ndenjeje
Ndricim per dhome gjumi
Ndricim per dhome gjumi
Ndricim per bare restorante
Ndricim per bare restorante
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Ndricim fasade
Ndricim fasade
Ndricim per qendra tregtare
Ndricim per qendra tregtare
Kanalina ndricimi, profile led
Kanalina ndricimi, profile led
Ndricues me fibra optike per ambjente te jashtme
Ndricues me fibra optike per ambjente te jashtme
Ndricues per dhoma femijesh
Ndricues per dhoma femijesh
Ndricues portative per tavolina
Ndricues portative per tavolina
Projektore industriale tavanore
Projektore industriale tavanore
Spote inkaso mural per shkalle dhe koridore
Spote inkaso mural per shkalle dhe koridore

Katalogu

Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania
Katalog Eurosistem Albania

Historiku

Eurosistem Albania është themeluar në Tiranë në vitin 2008, një kompani italo-shqiptare me standarde Evropiane, e përkushtuar për t`i ofruar klienteve një raport sa më të mirë Cilësi - Cmime. Eurosistem Albania sh.p.k është themeluar në Tiranë, kompani e vlerësuar me një prosperitet, rëndësi dhe inovacionin teknologjik tepër të lartë. Stafi shquhet për eksperiencën, politikat e zhvillimit, rekrutimit të punonjësve me aftësi dhe njohuri teknike si dhe potencialitetin individual të një niveli relativisht të lartë.

Punë të kryera

Arredo-Fab
Arredo-Fab
Beauty,TEG
Beauty,TEG
Billa
Billa
Colagem
Colagem
Conad
Conad
Elkos
Elkos
Fabrike kepucesh Sukth
Fabrike kepucesh Sukth
Qto,Orti
Qto,Orti
Ring
Ring
Sahati Tirane
Sahati Tirane
Salillari Korce
Salillari Korce
Super Scarpe
Super Scarpe
Supermarket Elbasan
Supermarket Elbasan
Veneto Bank
Veneto Bank
Xheko Imperial
Xheko Imperial
Eurosistem Albania1534841312
Eurosistem Albania1534841324
Eurosistem Albania1534841342
Projektim dhe realizim te impianteve elektrike  industriale
Projektim dhe realizim te impianteve elektrike industriale
Ndricim vile
Ndricim vile
Llozana Home
Llozana Home
C-front Lounge Bar
C-front Lounge Bar
ByClass
ByClass
Apartament, Gjiri Lalasit
Apartament, Gjiri Lalasit

Partnere

wever-ducrevondom9010 novantadieciaresArtemideattilio salaaxobovercaribonicatellani and smithcininilscomelltde-Majodisanodiveladuemmegielcomemporiumexeniafacon de venicefeboflexalightingflosfontana artegewissghidiniiguzzinii-ledil-fanaleimooningo maueritamakarmankartellkristalialeucoslinea lightLivos-Sovilluceplanlucitalialumen center italiamicolucenemonormannnovalinenovaluxpan sibillapentaperformance lightingplatecregentreggianirelcoselettisimesstralstudio italia designsylcomsylvaniatecmarterzanitutondovdaviabizzunovibiavintagevitrumvivaldivondombelfiorebizzotto

Video