Secondary Adv

FB-ART

 

Përshkrimi

NDERTO SI DUHET!
Ndërto si duhet! Moto jonë që nga krijimi i kompanisë. Ky mentalitet na rrethon dhe shoqëron dita ditës në të gjitha angazhimet tona për ti bërë si duhet projektet ku ne marrim pjesë.

FB-ART ofron peme per ambjent te jashtem, Punime germimi ne toke, Ndertime civile dhe industriale, Rikonstruksion dhe mirembajtje godinash civile e industriale, veshje fasade, Rruge, autostrada, mbikalime, hekurudha, tramvai, metro, pista aeroportuale. Ujesjellesa, gazsjellesa, vajsjellesa, vepra kullimi e vaditje. Punime per prishjen e ndertimeve. Impiante hidro-sanitare, kuzhina, lavanteri, mirmembajtja e tyre. Punime rifiniture te muratures dhe te lidhura me to, rifiniture me materiale druri, plastik, metalik dhe xhami, rifiniture te natyres teknike ndertuese. Sinjalistika rrugore jo ndricuese.

Çfarë ofron

Foleja e Gjelbër është banesa që ofron cilesinë e të jetuarit në një kopësht, në në mes të qytetit. Në intimitetin dhe qetësine e zonës së brendshme brendshme menjëherë pranë Sheshit Rilindja(Zogu i Zi), Foleja e Gjelbër ofron standartin e e ri të banesës me gjithë cilësitë e nevojshme për të jetuarin në komfortin optimal të një banese. Studiuar me orientimin e ambnejteve për diellëzim maksimal si dhe ajrosje natyrale jo vetëm të ambjenteve të banimit por edhe shkallëve e korridoreve të përbashkëta, Foleja e Gjelbër arrin të ofrojë me standart të ri në vend atmosferën e ngrohtë të shtëpisë suaj ideale. Komoditeti i ofruar nga kualiteti i perzgjedhur i materialeve ndërtimore dhe detajet Cilësore për rritjen e eficencës energjitike e bëjnë më tej shtëpine brenda  Folesë së Gjelbër folenë ideale për familjen tuaj.

Oborri i brendshëm i Folesë rezervuar pushimit të banorëve gjatë orëve të mëngjesit e mbrëmjes, krijohen dy kodrina të gjelbra me hapesirë për qëndrimin e prindërve apo gjyshërve ndërkohe që fëmijët luajnë në hapësirën përreth, ulur nën hijen e pemëve me lule me ngjyra dhe kurorë të gjërë. Kjo hapesirë është konceptuar si kopshti i përbashkët i gjelbër përpara shtëpisë ku banoret izolohen nga ritmi i vrullshem i ditës pèr disa çaste pushimi. Foleja e Gjelbër është e veshur me Fasadë të ventiluar të cilësisë së lartë për arritjen e izolimit termik maksimal dhe efiçencë energjitike. Shkallët dhe korridoret e përbashkëta janë projektuar me diellëzim dhe ajrosje natyrale të bollshme, si dhe me shkalle emergjence me standartin e certifikimit te banesave ne BE. E ndarë ne 6 hyrje, çdo shkallë ka mesatarisht vetëm 4 apartamente në kat! Tualet me ndriçim dhe ajrosje natyrale. Ballkone/llozha për cdo apartament, pajisur me këndin e pozaçem për vendosjen e pajisjeve të kondicionimit qëndror. Për cdo apartament një vendparkim me standart bashkëkohor. Foleja e Gjelbër do ketë të mirëmenaxhuar mirëmbajtjen, sigurinë dhe aksesin e kotnrolluar, kujdesin për kopshtin dhe gjelbërimin e përbashkët.

Foleja e Gjelbër është konceptuar si banesa e parë në Shqipëri e rrethuar nga gjelbërimi i lartë e i ulët shumëngjyrësh. I gjithë perimetri i Folesë artikulohet me kodrina të gjelbëruara me pemë të larta gjetheruajtëse për të siguruar cilësinë e ajrit si dhe hijëzimin e freskinë në verë. Pasurimi me gjelbërim të ulët me ngjyra të ndryshme kompozuar përgjatë kodrinave sjell gjallërinë dhe larmishmerinë e krijimit të natyrës.

 

Shërbime

Konstruksione dhe rikonstruksione per fasada te jashtme
Konstruksione dhe rikonstruksione per fasada te jashtme
Ndertesa ekologjike
Ndertesa ekologjike
Ndertesa te gjelberuara
Ndertesa te gjelberuara
Ndertim godinash civile
Ndertim godinash civile
Ndertim godinash industriale
Ndertim godinash industriale
Ndertim komplekse dhe rezidenca banimi
Ndertim komplekse dhe rezidenca banimi
Ndertim me gjelberim
Ndertim me gjelberim
Ndertim per autostrada, mbikalime, hekurudha
Ndertim per autostrada, mbikalime, hekurudha
Ndertime civile
Ndertime civile
Ndertime industriale
Ndertime industriale
Peme dekorative per ndertime civile
Peme dekorative per ndertime civile
Peme per arredim te jashtem
Peme per arredim te jashtem
Punime per prishjen e ndertimeve
Punime per prishjen e ndertimeve
Punime rifiniture per muratura
Punime rifiniture per muratura
Rifiniture me materiale druri
Rifiniture me materiale druri

Punë të kryera

Kler
Kler
Universiteti Polis
Universiteti Polis

Projekte

Foleja e Gjelber
Foleja e Gjelber
Kompleksi industrial
Kompleksi industrial

Video