Secondary Adv

ALUGLASS - Parllaku Glass

 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 1993, Parllaku Glass është rritur për t’u bërë kompania më e madhe në punime Xhami dhe Alumini jo vetëm në Shqipëri, por edhe në rajon.

 Gjatë këtyre 25 viteve ne jemi përpjekur për t’i dhënë klientëve tanë zgjidhje të personalizuara për produktet e nevojshme të xhamit dhe aluminit dhe për të krijuar mundësi të reja për ta.Ne kemi ndërtuar një reputacion në fushën e shërbimeve të fabrikimit të aluminit të gamës së gjerë të dritareve dhe dyerve me cilësi të fortë dhe të besueshme. Produktet tona janë te prodhuara nga “EKU”, prodhuesi më i mirë dhe cilesor italian që është njëkohësisht edhe partneri ynë Gold.

Ne punojmë vazhdimisht në përmirësimin e proceseve dhe dëshirojmë të përdorim vetem furnizuesit që ofrojnë cilësi të padiskutueshme të produktit.

 

Ne besojmë se një marrëdhënie e ngushtë dhe një shkëmbim i vazhdueshëm i informacionit teknik me klientët tanë është thelbësor. Ne ofrojmë zgjidhje të përgjegjshme dhe në kohë për të gjitha kërkesat tuaja. Ekspertët tanë do t’ju ndihmojnë të vlerësoni dhe përmbushni nevojat tuaja për cdo punim xhami dhe alumini, nga dizajni deri te realizimi dhe instalimi. Ne mund të përmbushim sfidën tuaj! 

 

Prioriteti ynë është të plotësojmë kërkesat e konsumatorëve duke përdorur produkte të cilësisë së parë. Ne perdorim produktet e Sistemit EKU. Politika e kontrollit të cilësisë dhe përmirësimit të vazhdueshëm do të sigurojë që cilësia e produktit tuaj të jetë gjithmonë në nivelin më të lartë të mundshëm. Ne jemi të vendosur të bëhemi dhe të mbetemi furnizuesin tuaj të zgjedhur. Linja jonë e prodhimit, lëndët e para të përdorura dhe menaxhimi profesional i cdo kerkese është çelësi i suksesit tone.

 

Ne te Parllaku Glass krenohemi per sigurine dhe besimin qe kemi gjatë cdo instalimi ne projektet tona. E kuptojmë të gjithë procesin e menaxhimit të projektieve. Kjo njohuri siguron që ne të ofrojmë zgjidhjet më të mira të bazuara në tendencat e fundit të produkteve dhe metodat e instalimit.

Çfarë ofron

Parllaku Glass ofron sisteme prej alumini dhe xhami për të gjitha përdorimet, të cilat janë projektuar, prodhuar dhe testuar nga një prej kompanive më të mëdha në Itali “EKU” e cila është edhe partneri yne kryesor dhe me te cilen bashkepunojme prej vitesh.

Me një eksperiencë shumë vjecare kjo kompani operon në tregun shqiptar të prodhimit dhe montimit të dyer - dritare alumin të thjeshtë, termik dhe akustik, punime alumin, rrethim lokalesh për ngrohje, kangjella me xham, fasada xhami, punime pvc, veshje etalbond,  porta xhami me aksesore inoksi, kangjella duralumini te cdo lloji, streha xhami etj. Ne dëshirojmë të krijojmë një marrëdhënie afatgjatë me klientët tanë, bazuar mbi sigurinë, cilësinë, shërbimin dhe përkushtimin në çdo projekti që marrim përsipër. Objektivi  ynë në lidhje me klientët është shtimi i klientëve të kënaqur nga puna jonë. Në lidhje me produktivitetin, të ofrojmë punime të një cilësie të lartë, me standarde Europiane brenda një kohe të shkurtër.

Shërbime

Parmake xhami per shkalle
Parmake xhami per shkalle
Dritare duralumini
Dritare duralumini
Vetrata xhami harkore
Vetrata xhami harkore
Dere pvc Veka
Dere pvc Veka
Vetrata palosese per mbyllje ambjenti sistem 3D
Vetrata palosese per mbyllje ambjenti sistem 3D
Vetrata xhami per lokal
Vetrata xhami per lokal
Vetrata me alumin termik per lokale
Vetrata me alumin termik per lokale
Kangjella xhami me inoks
Kangjella xhami me inoks
Kangjella xhami per ambjente te brendshme
Kangjella xhami per ambjente te brendshme
Profile pvc per dyer dritare
Profile pvc per dyer dritare
Profile pvc per dritare per shtepi dhe hotele
Profile pvc per dritare per shtepi dhe hotele
Punime alumin me dru per dyer dritare
Punime alumin me dru per dyer dritare
Profile salamander per dyer dhe dritare
Profile salamander per dyer dhe dritare
Vetrata xhami PVC
Vetrata xhami PVC
Punime fasadash xhami per ambjente te brendshme
Punime fasadash xhami per ambjente te brendshme
Dyer masive duralumini per objekte dhe banesa
Dyer masive duralumini per objekte dhe banesa
Pvc veka per dyer dritare
Pvc veka per dyer dritare
Rrethim lokali me xhama
Rrethim lokali me xhama
Sistem fasade
Sistem fasade
Dritare pvc Rehau
Dritare pvc Rehau
Xhama dopjo per fasada baresh dhe restorantesh
Xhama dopjo per fasada baresh dhe restorantesh
Vetrata xhami per ndarje zyrash
Vetrata xhami per ndarje zyrash
Tenda prej xhami per lokal dhe veranda
Tenda prej xhami per lokal dhe veranda
Xhama spider
Xhama spider
Xhama te erret
Xhama te erret
Xhama vetelares per kabina dushi
Xhama vetelares per kabina dushi
Tenda xhami me konstruksion metalik
Tenda xhami me konstruksion metalik
Rrethim me xham
Rrethim me xham
Fasada xhami per ndarje zyrash
Fasada xhami per ndarje zyrash
Dritare plastike me grile
Dritare plastike me grile
Dyer me fotoelemente
Dyer me fotoelemente
Kabina dushi moderne per hotele
Kabina dushi moderne per hotele
Kabina dushi me xham dhe inox
Kabina dushi me xham dhe inox
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Kangjella xhami  per shkalle
Kangjella xhami per shkalle
Kangjella xhami per ambjente te jashtme dhe lokale
Kangjella xhami per ambjente te jashtme dhe lokale
Fasada xhami gjysme strukturale
Fasada xhami gjysme strukturale
Pasqyra me ndricim led
Pasqyra me ndricim led
Tenda xhami per ballkon dhe veranda
Tenda xhami per ballkon dhe veranda
Vetrata xhami per hyrje
Vetrata xhami per hyrje

Punë të kryera

Ana Shpk
Ana Shpk
Delsa Shpk
Delsa Shpk
Fasade xhami
Fasade xhami
Godine banimi dhe shebimesh
Godine banimi dhe shebimesh
Hotel ne Qerret
Hotel ne Qerret
Kompleski Deliorgji
Kompleski Deliorgji
Ndertese ne Rruge e Kavajes
Ndertese ne Rruge e Kavajes
Noima Luxury Suites
Noima Luxury Suites
Rolling Hills, Tirana Albania
Rolling Hills, Tirana Albania
Sanel Shpk
Sanel Shpk
Tirana Garden Building
Tirana Garden Building
Valamar, Gjiri i Lalëzit
Valamar, Gjiri i Lalëzit
Fasade termike  xham termik HP Silver
Fasade termike xham termik HP Silver
Garden Residence Turdiu
Garden Residence Turdiu
Hotel Fiore Project
Hotel Fiore Project
Kodra e Diellit, Nova Construction 2012
Kodra e Diellit, Nova Construction 2012
Kompleks banimi, Komuna Parisit
Kompleks banimi, Komuna Parisit
Kompleksi Prive, Gjiri Lalzit
Kompleksi Prive, Gjiri Lalzit

Partnere

RehauVekaSalamanderEKU

Video

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aluglass Albania (@aluglass_albania)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aluglass Albania (@aluglass_albania)

Teknologjia