Secondary Adv

Parllaku Glass

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Parllaku Glass, e quajtur edhe Alu Glass është një kompani e mirënjohur në tregun shqiptar për punimet e duraliminit dhe të xhamit me alumin, inoks ose dru. Parllaku Glass e ka nisur eksperiencën që në fillimet e viti 1994 me punimet e duraluminit me qendër ne rrugen Siri Kodra. Kompania është angazhuar të kënaqë klientët duke ju siguruar shërbime cilësore, të cilat garantojnë plotësimin e kërkesave për siguri, shpejtësi,  cilësi dhe kosto efektive në fushën e biznesit të ndërtimit.


Kjo do të arrihet duke:
•    Ruajtur dhe plotësuar kërkesat e klientëve në lidhje me cilësinë e shërbimit dhe çmimin.
•    Siguruar një rritje të orientuar dhe një ambient pune të përshtatshëm për punonjësit.
•    Ruajtur dhe përmirësuar vazhdimisht efikasitetin e sistemit tonë të menaxhimit të cilësisë duke permbushur kërkesat.
•    Krijuar dhe ruajtur marrëdhënie bashkëpunese me grupet e interesit.
•    Plotësuar të gjitha rregullat dhe kërkesat e klientit


Te gjitha produktet tona jane te certifukuara me standartet UNI EN ISO 9001:2000 duke plotesuar te gjitha Standartet e Komunitetit Europian.  Parllaku Glass perdor produkte cilesore nga kompanite lider ne bote si Salamander, Veko , Rehau etj.

Çfarë ofron

Me një eksperiencë shumë vjecare kjo kompani operon në tregun shqiptar të prodhimit dhe montimit të dyer - dritare alumin të thjeshtë ,termik dhe akustik, punime alumin me dru, rrethim lokalesh për ngrohje, kangjella me xham, fasada  xhami, punime pvc, veshje etalbond,  porta xhami me aksesore inoksi, kangjella duralumini te cdo lloji, streha xhami etj. Ne dëshirojmë të krijojmë një marrëdhënie afatgjatë me klientët tanë, bazuar  mbi sigurinë, cilësinë, shërbimin dhe përkushtimin në çdo projekti që marrim përsipër. Objektivi  ynë në lidhje me klientët është shtimi i klientëve të kënaqur nga puna jonë. Në lidhje me produktivitetin, të ofrojmë punime të një cilësie të lartë, me standarde Europiane brenda një kohe të shkurtër.

Shërbime

Parmake xhami per shkalle
Parmake xhami per shkalle
Dritare duralumini
Dritare duralumini
Vetrata xhami harkore
Vetrata xhami harkore
Dere pvc Veka
Dere pvc Veka
Vetrata palosese per mbyllje ambjenti sistem 3D
Vetrata palosese per mbyllje ambjenti sistem 3D
Vetrata xhami per lokal
Vetrata xhami per lokal
Vetrata me alumin termik per lokale
Vetrata me alumin termik per lokale
Kangjella xhami me inoks
Kangjella xhami me inoks
Kangjella xhami per ambjente te brendshme
Kangjella xhami per ambjente te brendshme
Profile pvc per dyer dritare
Profile pvc per dyer dritare
Profile pvc per dritare per shtepi dhe hotele
Profile pvc per dritare per shtepi dhe hotele
Punime alumin me dru per dyer dritare
Punime alumin me dru per dyer dritare
Profile salamander per dyer dhe dritare
Profile salamander per dyer dhe dritare
Vetrata xhami PVC
Vetrata xhami PVC
Punime fasadash xhami per ambjente te brendshme
Punime fasadash xhami per ambjente te brendshme
Dyer masive duralumini per objekte dhe banesa
Dyer masive duralumini per objekte dhe banesa
Pvc veka per dyer dritare
Pvc veka per dyer dritare
Rrethim lokali me xhama
Rrethim lokali me xhama
Sistem fasade
Sistem fasade
Dritare pvc Rehau
Dritare pvc Rehau
Xhama dopjo per fasada baresh dhe restorantesh
Xhama dopjo per fasada baresh dhe restorantesh
Vetrata xhami per ndarje zyrash
Vetrata xhami per ndarje zyrash
Tenda prej xhami per lokal dhe veranda
Tenda prej xhami per lokal dhe veranda
Xhama spider
Xhama spider
Xhama te erret
Xhama te erret
Xhama vetelares per kabina dushi
Xhama vetelares per kabina dushi
Tenda xhami me konstruksion metalik
Tenda xhami me konstruksion metalik
Rrethim me xham
Rrethim me xham
Fasada xhami per ndarje zyrash
Fasada xhami per ndarje zyrash
Dritare plastike me grile
Dritare plastike me grile
Dyer me fotoelemente
Dyer me fotoelemente
Kabina dushi moderne per hotele
Kabina dushi moderne per hotele
Kabina dushi me xham dhe inox
Kabina dushi me xham dhe inox
Fasada xhami strukturale
Fasada xhami strukturale
Kangjella xhami  per shkalle
Kangjella xhami per shkalle
Kangjella xhami per ambjente te jashtme dhe lokale
Kangjella xhami per ambjente te jashtme dhe lokale
Fasada xhami gjysme strukturale
Fasada xhami gjysme strukturale
Pasqyra me ndricim led
Pasqyra me ndricim led
Tenda xhami per ballkon dhe veranda
Tenda xhami per ballkon dhe veranda
Vetrata xhami per hyrje
Vetrata xhami per hyrje

Punë të kryera

Parllaku Glass1518103391
Parllaku Glass1518103402
Parllaku Glass1518103412
Parllaku Glass1518103427
Parllaku Glass1518103438
Parllaku Glass1518103448
Parllaku Glass1518103478
Parllaku Glass1518103498
Parllaku Glass1518103513
Parllaku Glass1518103532
Parllaku Glass1518103549
Parllaku Glass1518103565
Parllaku Glass1518103579
Parllaku Glass1518103590
Parllaku Glass1518103645
Parllaku Glass1518103661
Parllaku Glass1518103673
Parllaku Glass1518103684
Parllaku Glass1518103702
Parllaku Glass1518103718
Parllaku Glass1518103733
Parllaku Glass1518103749
Parllaku Glass1518254385
Parllaku Glass1518254395
Parllaku Glass1518254404
Parllaku Glass1518254414
Parllaku Glass1518254424
Parllaku Glass1518254434
Parllaku Glass1518254444
Parllaku Glass1518254454
Parllaku Glass1518254464
Parllaku Glass1518254477
Parllaku Glass1518254490
Karburant i realizuar ne Vlore
Karburant i realizuar ne Vlore
Koder Insitute
Koder Insitute
Tenda me strukture metalike per ambjente te jashtme
Tenda me strukture metalike per ambjente te jashtme
Fasade xhami
Fasade xhami
Ndarje Zyrash Sistem Office
Ndarje Zyrash Sistem Office
Rikonstruksioni i shkolles Ismail Qemali
Rikonstruksioni i shkolles Ismail Qemali

Partnere

RehauVekaSalamander

Teknologjia