Secondary Adv

ALPEN PULITO

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alpen Pulito është një nga kompanitë më të fuqishme në tregun e shërbimeve të pastrimit në Shqipëri. E themeluar në vitin 2003 ajo ka një eksperiencë të gjatë në pastrimin e ambjenteve të mëdha të biznesit si qendra tregtare, zyra, institucione, banka, qendra shëndetësore, supermarkete, ushqimore, elektro, magazina, ambjente publike dhe jopublike, konstruksione të reja duke qenë gjithmonë kompania e parë në avangardë të teknologjive më moderne dhe duke iu përshtatur gjithmonë kërkesave të një tregu në zhvillim të fuqishëm.


Duke u përpjekur për të plotësuar cdo kusht të klientëve , Alpen Pulito ka njohur suksese në cdo proces pastrimi që ka ndërmarrë. Ofrimi i sherbimeve profesionale në harqe kohore sa më të shpejte dhe me cilesinë që kërkohet  rigorozitet, profesionalizëm dhe korrektesi. Alpen Pulito plotëson të gjitha kushtet për të mbajtur në statusin e vet , titullin e një prej kompanive lider në pastrimin e fasadave, institucioneve, bankave, e shumë sherbime të tjera. Pajisjet me cilësore , moderne arrijnë të plotësojnë cdo kërkesë dhe të sjellin kompanisë tone sa më shumë kliente. Stafi është i përgatitur për të punuar në të gjitha kushtet për t`ju ofruar cdo moment ambjentet sa më të pastërta dhe higjenike. Ambjentet e pastra janë pasqyrimi më i mirë i punës dhe profesionit tuaj. Sigurojini ambjenteve tuaja pastërtine dhe higjenën që kërkoni.

Çfarë ofron

ALPEN PULITO është kompania e pastrimit më me eksperiencë në Shqipëri, ajo ofron një gamë të gjerë shërbimesh pastrimi higjeno-sanitare, përdorim të teknologjive të avancuara për mbrojtjen e mjedisit, detergjent me baza antibakteriale, staf te kualifikuar të cilët janë garanci për një ambjent higjenikisht të pastër. Kompania jonë është e pajisur me certifikatën UNI EN ISO 9001:2008 Code EA 35.

 

1. SHERBIME PASTRIMI TE SPECIALIZUARA

Pastrime industriale dhe civile me teknologji në cdo lloj ambjenti.
Larje fasadash në të gjitha lartësitë.
Pastrim urban, grumbullim & evadim mbetjesh urbane & teknologjike.

 

2. SHERBIME TE PERDITESUARA PASTRIMI

Qendra tregetare, banka, përfaqësi diplomatike, zyra & qendra biznesi, magazina & kapanone, komplekse sportive, hotele, komplekse argëtimi, spitale publike e jopublike, institucione akademike.

 

3. PASTRIME SPECIALE

Drazhinim & rehabilitim sip. mermer, granit, lucidim me pjekje, pvc e parkete.
Pastrim special me teknologji shkallë lëvizëse (elektrike).

 

4. SHERBIME D.D.D.

Deratizim. Dezinfektim. Dezinsektim.
Ofrojmë paketa speciale në shërbimin D.D.D sipas natyrës së objekteve si supermarkete ushqimore, bare, restorante, hoteleri, spitale, industri ushqimore, industri e rëndë, anijeve lundruese.
Paketat e vecanta përshtaten në të gjitha natyrat e objekteve dhe paskryerjes së cdo shërbimi D.D.D nga ana jonë ofrohet certifikata e cilësisë dhe sigurisë së shërbimit të kryer.

 

5. GAME DHE PRODUKTE PASTRIMI

Detergjent me bazë alkalin për të gjitha llojet e dyshemeve.
Detergjent me bazë higjenizues, desifektant, aromatizues për tualete.
Detergjent për parkete, mokete, tapete, inox, lavastovilje, antikalkar dhe shkëlqyes për lavastoviglie, aroma për ambjente, sapun likuid, detergjent për heqje të njollave të vështira.

 

6. MAKINERI DHE PAJISJE PASTRIMI

1. Lavasciuga (makinë larëse, tharrëse), nga 1000m2/orë - 8400m2/orë
2.Monospacola (makinë larëse me disk).
3. Karrel sanitar të përmasave të ndryshme.
4. Aspirator thithës pluhurash & lëngjesh.
5. Atrecature të ndryshme manuale.

 

7. MAKINA DHE MAKINERI ME QIRA
1. Autovinc
2. Makina pastrimi lavasciuga
3. Makina pastrimi me disk, aspirator.
4. Atrecatura manuale.

Shërbime

Dezinfektim Dezinsektim Deratizim
Dezinfektim Dezinsektim Deratizim
Kompani pastrimi
Kompani pastrimi
Larje ambjentesh, dyshemeje, xhamash etj
Larje ambjentesh, dyshemeje, xhamash etj
Larje fasade
Larje fasade
Larje mermeri
Larje mermeri
Larje moketi dhe karrigesh cope
Larje moketi dhe karrigesh cope
Larje per fasada xhami
Larje per fasada xhami
Larje vagonash, autobuzash
Larje vagonash, autobuzash
Larje xhamash
Larje xhamash
Mirembajtje Higjeno Sanitare
Mirembajtje Higjeno Sanitare
Mirmbajtje higjenike te bankave
Mirmbajtje higjenike te bankave
Mjete per pastrimin e dyshemese
Mjete per pastrimin e dyshemese
Pastrim dhe larje tapicerie
Pastrim dhe larje tapicerie
Pastrim dhomash frigoriferike
Pastrim dhomash frigoriferike
Pastrim fasade xhami ne lartesi me vinc
Pastrim fasade xhami ne lartesi me vinc
Pastrim gjeneral per vila dhe shtepi
Pastrim gjeneral per vila dhe shtepi
Pastrim i fasadave te jashtme
Pastrim i fasadave te jashtme
Pastrim i fasadave te xhamit ne lartesi te medha
Pastrim i fasadave te xhamit ne lartesi te medha
Pastrim institucionesh privat dhe publik
Pastrim institucionesh privat dhe publik
Pastrim lucidim pllakash
Pastrim lucidim pllakash
Pastrim moketesh, tapetesh
Pastrim moketesh, tapetesh
Pastrim per institucione bankare
Pastrim per institucione bankare
Pastrim per shkolla me makineri pastrimi
Pastrim per shkolla me makineri pastrimi
Pastrim pllakash me makineri pastrimi
Pastrim pllakash me makineri pastrimi
Pastrim pllakash me solucione profesionale
Pastrim pllakash me solucione profesionale
Pastrim rruge me makineri levizese prane institucioneve
Pastrim rruge me makineri levizese prane institucioneve
Pastrim zyrash, ambjentesh biznesi
Pastrim zyrash, ambjentesh biznesi
Punime pastrimi me shkalle levizese ne lartesi
Punime pastrimi me shkalle levizese ne lartesi
Sherbime D.D.D Dezinfektim Dezinsektim Deratizim 2
Sherbime D.D.D Dezinfektim Dezinsektim Deratizim 2
Sherbime pastrimi me shkalle levizese
Sherbime pastrimi me shkalle levizese
Sherbime pastrimi ne lartesi
Sherbime pastrimi ne lartesi
Sherbime pastrimi ne zyra
Sherbime pastrimi ne zyra
Sherbime pastrimi per qendra tregtare
Sherbime pastrimi per qendra tregtare
Sherbime pastrimi per shtepi
Sherbime pastrimi per shtepi
Sherbime per qendra shendetsore ,spitale
Sherbime per qendra shendetsore ,spitale
Transport evadim i mbetjeve urbane
Transport evadim i mbetjeve urbane

Punë të kryera

Casa Italia
Casa Italia
Flag ship center
Flag ship center
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Korce
Gjykata e Rrethit Gjyqesor Korce
Hekurudha Shqiptare
Hekurudha Shqiptare
Larje e fasades
Larje e fasades
Larje fasade
Larje fasade
Ministria Jashtme
Ministria Jashtme
Pallati Kultures Kavaje
Pallati Kultures Kavaje
Parlamenti i Shqiperise
Parlamenti i Shqiperise
Porti i Durresit
Porti i Durresit
Sektori i Operacioneve Doganore
Sektori i Operacioneve Doganore
Veneto Banka
Veneto Banka
Casa Italia
Casa Italia
Conad
Conad
Jaguar and Land Rover
Jaguar and Land Rover
Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
Ministria per Evropen dhe Punet e Jashtme
Rigels Shisha Lounge
Rigels Shisha Lounge
Spar Albania
Spar Albania
Spitali Universitar Shefqet Ndroqi
Spitali Universitar Shefqet Ndroqi
Universiteti Mesdhetar i Shqiperise
Universiteti Mesdhetar i Shqiperise
Dezinfektim ne Ambjentet territoriale te Portit Vlore
Dezinfektim ne Ambjentet territoriale te Portit Vlore
Dezinfektimi i siperfaqeve te jashteme tek Kompleksi Turistik Lura
Dezinfektimi i siperfaqeve te jashteme tek Kompleksi Turistik Lura
Dizinfektimi i ambjenteve te hotel Royal G Hotel dhe SPA
Dizinfektimi i ambjenteve te hotel Royal G Hotel dhe SPA
Universiteti Aleksander Xhuvani, Elbasan
Universiteti Aleksander Xhuvani, Elbasan
Dezinfektim deratizim dezinsektim Spitali 'ihsan Çabej' Lushnje
Dezinfektim deratizim dezinsektim Spitali 'ihsan Çabej' Lushnje
Dezinsektim i portit te Durresit
Dezinsektim i portit te Durresit
Dezinsektim magazine, Puke
Dezinsektim magazine, Puke
Evadimi mbetjeve urbane
Evadimi mbetjeve urbane
Larje fasade, Korce
Larje fasade, Korce
Larje moketi, Casablanca Botique Hotel
Larje moketi, Casablanca Botique Hotel
Pastrim profesional, Green Coast Resort
Pastrim profesional, Green Coast Resort
Pastrime dhe dizefektim pishine
Pastrime dhe dizefektim pishine
Pastrimi dhomave frigoferike
Pastrimi dhomave frigoferike
Patrim fasade, Mobileri Fieri
Patrim fasade, Mobileri Fieri
Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Korce
Prokuroria e Rrethit Gjyqesor Korce
Punime me vinc, Prestige resort
Punime me vinc, Prestige resort
Sherbim Plugim Rilevim Rere, Vala  Mara residences
Sherbim Plugim Rilevim Rere, Vala Mara residences
Smart Point
Smart Point
Spitali Amerikan Durres
Spitali Amerikan Durres

Video