Secondary Adv

ECO COLOR

 

Përshkrimi

“ECO COLOR” është themeluar në Mars të vitit 2012. Kjo kompani është distributor ekskluziv në (Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal i Zi) i bojrave Cap Arreghini SpA Italy, si dhe importues i mjeteve të ndryshme pune profesionale nga Rex Pennelli (Diana) dhe Pennelli Boldrini, Itali. Këshillimi, konsulenca dhe mbështetja e klientëve është prioriteti ynë. Që nga krijimi dhe në vazhdim politika e subjektit tonë ka qenë dhe mbetet: Saktësi, shpejtësi dhe mbi te gjitha cilësi e garantuar. Ne vendosim potencialin tonë në shëbim të aktivitetit tuaj duke ruajtur moton:

“Klienti është e ardhmja jonë”.

Çfarë ofron

ECO COLOR operon në tregun shqipëtar me një gamë të gjerë produktesh, bojra akrilike për fasada, bojra ekologjikedhe superlavabile për ambjente të brendshme, bojra termoizoluese për brenda, bojra dekorative, imprenjant druri, grafiato, trajtues myku, izolues guri dhe fasade, mjete pune profesionale etj. Në sajë te produkteve të cilat permbushin kërkesat dhe standardet europiane si  dhe nevojës së tregut shqiptar për një bojë dhe një shërbim profesional, Eco Color është gjithmonë e në rritje në tregun shqiptar. Eco Color mban kontakte të vazhdueshme me klientët, duke i shërbyer me seriozitet, korrektësi dhe tarifa konkurruese.

Shërbime

Absolutcap per boje per ambjente te brendshme
Absolutcap per boje per ambjente te brendshme
Astar boje per ambjente te jashtme dhe te brendshme
Astar boje per ambjente te jashtme dhe te brendshme
Astar grafiato
Astar grafiato
Boje termoizoluese dhe antikondense per ambjente te brendshme
Boje termoizoluese dhe antikondense per ambjente te brendshme
Bojra akrilike dhe ngjyra rezistente per fasada te jashtme
Bojra akrilike dhe ngjyra rezistente per fasada te jashtme
Bojra akrilike me kuarc per fasada
Bojra akrilike me kuarc per fasada
Bojra dekorative me kokrriza kuarci
Bojra dekorative me kokrriza kuarci
Bojra dekorative
Bojra dekorative
Bojra ekologjike
Bojra ekologjike
Bojra hekuri
Bojra hekuri
Bojra superakrilike per fasada te jashtme
Bojra superakrilike per fasada te jashtme
Bojra transpiante
Bojra transpiante
Cera dekorative argjend dhe flori
Cera dekorative argjend dhe flori
Cera mbrojtese per punime dekorative
Cera mbrojtese per punime dekorative
Fasada dekorative
Fasada dekorative
Grafiato antimyk - antialge me kova
Grafiato antimyk - antialge me kova
Hidromat per mure te brendshme
Hidromat per mure te brendshme
Imprenjante dhe trajtues druri
Imprenjante dhe trajtues druri
Izolues guri dhe fasade
Izolues guri dhe fasade
Mjete pune dhe aksesore per realizimin e punimeve dekorative
Mjete pune dhe aksesore per realizimin e punimeve dekorative
Punime dekorative
Punime dekorative
Rula, furca dhe aksesore per lyerja Djana dhe Boldrini
Rula, furca dhe aksesore per lyerja Djana dhe Boldrini
Smalto murale me baze uji per ambjente te jashtme dhe te brendshme
Smalto murale me baze uji per ambjente te jashtme dhe te brendshme
Stuko dekorative
Stuko dekorative
Stuko veneciane
Stuko veneciane
Trajtues myku dhe alge
Trajtues myku dhe alge

Punë të kryera

Banka e Shqiperise
Banka e Shqiperise
Albamer, Durres
Albamer, Durres
Tirane.
Tirane.
Liqeni i Thate, Tirane
Liqeni i Thate, Tirane
Pasticeri Murrizi, Durres
Pasticeri Murrizi, Durres
Komodita te Toptani Center
Komodita te Toptani Center
Qender shendetsore, Tirane
Qender shendetsore, Tirane
Maqellare Diber
Maqellare Diber
Zyre ne Tirane
Zyre ne Tirane
Elbasan
Elbasan
Rolling Hills, Tirane
Rolling Hills, Tirane
Atmosfera, Tirane
Atmosfera, Tirane
Diber.
Diber.
Dhermi
Dhermi
Tirane
Tirane
ECO COLOR1522230581
ECO COLOR1522230599
ECO COLOR1522230616
Hotel Voloreka
Hotel Voloreka

Video

Filiale

-Filiali 2 : Rruga teodor keko, unaza e re, perball bar artisti, tirane.
-Filiali 3 : Rruga Tercilio Kardinali, Peshkopi Diber
-Filiali 4 : Larushk, Fushekruje
-Filiali 5 : Gostime, Elbasan