Secondary Adv

Westec Albania

 

Përshkrimi

Westec Albania shpk operon në tregun Shqiptar prej disa vitesh, si një ndër firmat e pakta bashkohore në fushën e saldimeve, projekteve dhe këshillimit të mëtejshëm nga inxhinierët më të mirë. Bashkëpunimi më kompani Austriake e Gjermane i ka siguruar Westec një bazë të sigurtë produktesh, për t’i ofruar klientit një shërbim sa më cilësor. Westec ka patur bashkëpunim edhe me kompani operuese në Shqipëri dhe Kosovë në të gjitha fushat e teknologjisë, duke krijuar në këtë menyrë një treg të gjërë anembanë. Westec shpk e karakterizon më së miri stafi i kualifikuar dhe i tranjuar me metodat më të fundit teknologjike në botën e saldimit, duke e bërë, një ndër kompanitë më serioze në tregun ndërkombëtar. Teknologjia e re në saldim dhe prerje është burimi më i mirë i kompanisë. Westec gjithmonë është në kërkim të zgjidhjeve të reja për të qënë partneri i duhur në fushën e saldimit.

Çfarë ofron

Kompania Westec është një nga markat kryesore të saldimeve brenda grupit Bohler Welding.

WESTEC ka patur bashkepunim me kompani operuese ne Shqiperi dhe Kosove ne te gjitha fushat e teknologjise. Per kete na ka ndihmuar fleksibiliteti dhe gama e gjere e produkteve tona duke gjetur aplikim ne:

  • Konstruksione metalike
  • Industrine e cimentos
  • Industrine minerare
  • HEC (hidrocentrale)
  • TEC (termocentrale)
  • Petro kimi
  • Industrine ushqimore
  • Industrine e riciklimeve

Cilesia produkteve tona shoqerohet me flete teknike dhe certifikate per cdo artikull.

Ne jemi te motivuar te ofrojme zgjidhje si partneri duhur ne fushen e saldimit!

Shërbime

Aparatura saldimi
Aparatura saldimi
Materiale saldimi per celik rezistent
Materiale saldimi per celik rezistent
Pajisje saldimi per celik
Pajisje saldimi per celik
Pajisje saldimi per centrale elektrike
Pajisje saldimi per centrale elektrike
Pajisje saldimi per hidrocentrale
Pajisje saldimi per hidrocentrale
Pajisje saldimi per industrine detare
Pajisje saldimi per industrine detare
Pajisje saldimi per industrine e rende
Pajisje saldimi per industrine e rende
Pajisje saldimi per konstruksione metalike
Pajisje saldimi per konstruksione metalike
Pajisje saldimi per tubacione
Pajisje saldimi per tubacione
Prerje me plasma
Prerje me plasma
Saldim me argon
Saldim me argon
Saldim MIG MAG
Saldim MIG MAG
Saldime MMA
Saldime MMA
Saldime TIG
Saldime TIG
Pajisje saldimi per industrine kimike
Pajisje saldimi per industrine kimike
Shufra TIG per saldim
Shufra TIG per saldim
Elektroda per saldime Sistem i thate
Elektroda per saldime Sistem i thate
Sisteme vellimi per rrjetin e saldimit
Sisteme vellimi per rrjetin e saldimit
Kombinime teli
Kombinime teli
Lama per fustela
Lama per fustela
Tela te mbyllur me lazer
Tela te mbyllur me lazer
Saldatrice gjysem automatike
Saldatrice gjysem automatike
Saldatrice me procese te shumefishta
Saldatrice me procese te shumefishta
Saldatrice MIG-MAG Bohler
Saldatrice MIG-MAG Bohler
Saldatrice TIG Bohler
Saldatrice TIG Bohler

Historiku

Westec shpk është themeluar në vitin 2009, me qender në Tiranë. Kompania karakterizohet nga një ekip dinamik, gjithmonë të gatshëm për të realizuar kërkesat e klientëve. Emri Westec bazohet në cilësinë dhe përsosmërinë e produkteve të saldimit, duke bashkëpunuar me firmat më prestigjoze europiane në këtë fushë. Westec u ka ofruar klienteve asistencë inxhinierike në mënyrë të vazhdueshme me inxhinierë saldimi nga Austria dhe Gjermania duke futur risi teknologjike në këtë veprimtari. Bashkëpunimi me Bohler Welding ka sjellë produkte me cilësi. Bohler Welding operon që nga viti 1926 dhe është i shpërndarë në më shumë se 80 vende të botës. Westec e shoqëron një partner i fortë dhe i vendosur mirë në pozicionin si një nga prodhuesit më të mëdhenj në të gjithë botë.

Punë të kryera

Hidrocentrali i Komanit
Hidrocentrali i Komanit
Hidrocentrali i Ashtes
Hidrocentrali i Ashtes
Hidrocentrali i Lures
Hidrocentrali i Lures
Antea Cement sha
Antea Cement sha
A.HAK
A.HAK
Pasha Liman Albanian Navy
Pasha Liman Albanian Navy
Orfis shpk
Orfis shpk
Fushe Kruja Cement
Fushe Kruja Cement
GIO-SPA
GIO-SPA
Westec Albania1449309570
Westec Albania1449309585
Westec Albania1449309933
Westec Albania1545058081
Westec Albania1545058116
Westec Albania1545058138
Westec Albania1545058156
Westec Albania1545058173
Westec Albania1545058190

Certifikime

Westec Albania Certifikime CEWestec Albania Certifikime TUVWestec Albania Certifikime WIWEB

Partnere

AlbstarAlbchromeArmoBohler weldingCemontEuropa Metal ConstructionFK 1KemppiTitanweiconLorchdronco1