Secondary Adv

BITRI

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

BITRI SHPK me eksperience te meparshme ne fushen e ndertimit, ne vitin 2001 eshte licensuar me qender ne Tirane. Kompani e profesionalizuar ne kete fushe, siguron ndertimin me celesa ne dore. Merret me konstruksione dhe rikonstruksione te brendshme dhe te jashtme, me staf te profesionalizuar.

Çfarë ofron

BITRI SHPK ka veprimtari brenda dhe jashte vendit per sipermarrje ne ndertim,montim,projektim te objekteve civile, industriale, bujqesore, turistike, restaurime, perpunime dheu, sisteme, taracim, transeje, ndertim rrugesh automobilistike, hekurudhore, vepra arti, ndertime hidroteknike, prodhime materiale ndertimi, transport mallrash per nevoja te veta dhe te treteve si dhe tregtim te tyre me pakice e shumice, import-eksport.

Shërbime

Bordura trotuari me permasa me porosi
Bordura trotuari me permasa me porosi
Cezma betoni per ambjente te jashtme
Cezma betoni per ambjente te jashtme
Fasada me sistem kapot
Fasada me sistem kapot
Izolime dhe hidroizolime godinash
Izolime dhe hidroizolime godinash
Mbajtese betoni per cadra te medha
Mbajtese betoni per cadra te medha
Mbajtese cadrash betoni dekorative
Mbajtese cadrash betoni dekorative
Pllaka betoni per oborre vilash
Pllaka betoni per oborre vilash
Pllaka trotuari prej betoni
Pllaka trotuari prej betoni
Prodhim bordurash betoni
Prodhim bordurash betoni
Prodhim pusetash
Prodhim pusetash
Projektim dhe zbatim per godina, apartamente, civile
Projektim dhe zbatim per godina, apartamente, civile
Projektim vilash, godinash, apartamentesh etj
Projektim vilash, godinash, apartamentesh etj
Projektim zbatim per vila private
Projektim zbatim per vila private
Punime elektrike te pergjithshme
Punime elektrike te pergjithshme
Punime hidraulike
Punime hidraulike
Punime me pllaka trotuari
Punime me pllaka trotuari
Punime te pergjithshme ndertimi
Punime te pergjithshme ndertimi
Rikonstruksion rrugesh
Rikonstruksion rrugesh
Rikonstruksione te brendshme dhe te jashtme
Rikonstruksione te brendshme dhe te jashtme
Shitje per materiale ndertimi
Shitje per materiale ndertimi
Shitje pllakash me shumice dhe pakice
Shitje pllakash me shumice dhe pakice
Shtrim pllakash trotuari me permasa dhe forma te ndryshme
Shtrim pllakash trotuari me permasa dhe forma te ndryshme
Shtrim pllakash
Shtrim pllakash
Suvatime, Patinime, Punime murature
Suvatime, Patinime, Punime murature
Transport mallrash
Transport mallrash
Tuba betoni
Tuba betoni
Vazo betoni dekorative me permasa, forma te ndryshme
Vazo betoni dekorative me permasa, forma te ndryshme
Vazo betoni per lule dhe peme
Vazo betoni per lule dhe peme
Vazo betoni per lulishte
Vazo betoni per lulishte
Veshje trotuari me pllaka betoni
Veshje trotuari me pllaka betoni

Punë të kryera

Hotel Mustang, Kombinat
Hotel Mustang, Kombinat
Hotel Sanremo, Durres
Hotel Sanremo, Durres
Karburant Bolvoil, prane Hotel Mustang, Kombinat
Karburant Bolvoil, prane Hotel Mustang, Kombinat