Secondary Adv

aca lighting

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Aca Lighting me një eksperiencë shumë vjeçare në fushën e tregtimit dhe mirëmbajtjes të pajisjeve elektrike dhe pjesëve te tyre të këmbimit, sjell së fundmi edhe produktet e Aca Lighting ndër më prestigjiozet në tregun e sotëm europiano perëndimor. Këto produkte të çertifikuara me UNI EN ISO 9001/2000, në përputhje me standartet e cilësisë së tregut europiano perëndimor, vijnë tek Ju nga staf i përgatitur dhe i trajnuar në arkitektoninë e ndriçimit dhe elekticitetit, në gjëndje jo vetëm të këshillojë ndiçimin e duhur për kërkesat tuaja specifike, por edhe të aftë të mirëmbajë ambjentet tuaja të ndriçuara nga pajisjet Aca Lighting, duke sjellë për ju edhe pjesët e nevojshme të këmbimit për serviset e mundshme, duke këshilluar mbi të dhëna teknike të elektrikës së rrjeteve, për një përdorim sa më efikas dhe ekonomik që e bën bashkëpunimin tuaj sa më afatgjatë e të ndriçuar.

Aca Light me një rrjet filialesh të shtirë në gjithë Shqipërinë,ju jep mundësinë e kontaktit personal dhe të kujdeshëm për të plotësuar kërkesat dhe nevojat tuaja specifike, sa më pranë jush dhe dëshiravetuaja. Me sipërfaqe ekspozimi prej 300m2, një rrjet shpërndarje dhe asistence ikudondoshëm, ka filalet e saj kryesore në qytetet Tiranë, Korçë. Pranë filialeve të produkteve Aca Lighting, ju jepet mundësinëtë gjeni edhe Zyrën e Arkitektëve, Zyrën e Teknikës Elektrike, Zyrën e Pjesëve të Këmbimit, si dhe Zyrën e Këshillimit, ideuar për një trajtimsa më personal dhe profesional të kërkesave tuaja mbi ndiçimin e ambjenteve tuaja.

Çfarë ofron

Kompania Aca Lighting ka një gamë të gjerë produktesh, të gjitha dhe secilaprej tyre çertifikuar UNI EN ISO 9001/2000, në përputhje me standarteteuropiano perëndimore të cilësisë. Aca Lighting sjell secilën prej këtyre produkteve në Shqipëri duke ofruar larmishmërinë dhe specifikën unike të secilës prej këtyre produkteve të një cilësie mjaft të lartë në tregun shqiptar me një çmim mjaft ekonomik. Ky raport i zhdrejtë midis Cilësisë së Lartë dhe Çmimit Ekonomik, bën që produktet Aca Lighting të jenë më të përzgjedhurat sot në tregun shqiptar të ndriçimit. Këtu qëndron kyçi i suksesit të produkteve A.C.A dhe mirëqënies suaj nënndriçimin e këtyre produkteve, njëkohësisht. Aca Light ofron një seri të plotë produktesh elektrike të ndriçimit dhe pjesëve të tyre të këmbimit për ambjente nga më të ndryshmet, produkte specifike për ambjente specifike.

Ndricim per Ambjente të brënshme: shtëpi banimi, shtëpi pushimi, vila residenciale, studio private, bare, restorante, pizeri, dyqane, hotele, motele, kisha, xhamia, institucione administrative, etj.

Ndricim per Ambjente të jashtme: fasada godinash, ndriçim rrugor, lulishte e ambjente të gjelbëruara, taraca ndërtesash, objekte monumentale, objekte kulti, etj.

Ndricim per Ambjente specifike: hapësira skenike, studio televizive, panele spektakli, ambjente shërbimi spitalor, hapësira nënujore (ndiçues hermetike pishinash), hapësira prodhimi industrial (fabrika, uzina, manifaktura), godina urbane, mjedise pune agrikulturore, magazina produktesh bio-termike, etj.

Produkte RISI : produkte të reja për tregun europian dhe për herë të parë në tregun shqiptar si:

-Llampat R.B.G (ndyshojnë ngjyrën gjatë përdorimit),
-Gjithë llojet e Fibrave Optike të ndriçimit,
-Të gjitha tipet e llampave L.E.D.

 

Çdo RISI që i përket fushës së ndriçimit dhe elektricitetit europiano perëndimor, shpikje të laboratorëve më prestigjiozë të kësaj fushe në botë. Produktet A.C.A të një cilësie të lartë e çmimi ekonomik, vijnë tek ju në tërë serinë e parametrave dhe standarteve të njohura sot në botë. Materialet përbërëse të këtyre produkteve cilësore dhe ekonomike janë ndër më të përzgjedhurit në industrinë e ndiçimit bashkëkohor botëror. Dizajni mbresëlënës dhe praktik i këtyre produkteve i bën tërheqëse dhe të këndshme jo vetëm për funksioninmin ndiçues të këtyre produkteve cilësore.

 

Materialet përbërëse janë:

-Metali: Bronz Nikel, Nikel Mat, Inox, etj.
-Qelqet: Murano, Kristal, etj.
-Llampa të firmave të njohura për cilësinë, jetëgjatësinë dhe ekonominë e tyre në tregun Botëror si: Silvania, Philips, Osram, General Electric, etc.
-Estetikë: Përveç cilësisë së lartë dhe çmimit ekonomik, këto produkte janë të një dizajni estetik thurur mbi shije bashkëkohore dhe tendencat e reja në fushën e ndriçimit dhe arredimeve të jashtme e të brendshme. Ndriçim spektakolar apo qetësues, ndriçues klasik apo modern, përshtypje ekstravagante apo modeste për ju dhe miqtë tuaj? Këtë vendoseni Ju. Ne jemi këtu për t’i dhënë dritë ëndrrës suaj pa shqetësuar portofolin.  Na jepni kënaqësinë t’ju shërbejmë në ambjentet tona të ekspozimit ne Bulevardin Bajram Curri.

Shërbime

Llamba Luxram
Llamba Luxram
Abazhure per dhoma vajzash
Abazhure per dhoma vajzash
Dyqan ndricuesish
Dyqan ndricuesish
Ekspozite ndricuesish
Ekspozite ndricuesish
Llampa LED ndricim natyral dhe te bardhe
Llampa LED ndricim natyral dhe te bardhe
Llampa profesionale pa LED
Llampa profesionale pa LED
LLampa me filament
LLampa me filament
Ndricim i fshehur
Ndricim i fshehur
Ndricim i jashtem per oborre, lulishte
Ndricim i jashtem per oborre, lulishte
Ndricim industrial
Ndricim industrial
Ndricim per dhoma femijesh
Ndricim per dhoma femijesh
Ndricim spitalor
Ndricim spitalor
Ndricim zyre
Ndricim zyre
Ndricues i varur per tavoline
Ndricues i varur per tavoline
Ndricues inkaso per ekspozitore
Ndricues inkaso per ekspozitore
Ndricues me montim ne mur
Ndricues me montim ne mur
Ndricues muri led
Ndricues muri led
Ndricues pllafon LED
Ndricues pllafon LED
Ndricues te jashtem
Ndricues te jashtem
Ndricues te varur kristali
Ndricues te varur kristali
Profile alumini per ndricim
Profile alumini per ndricim
Koka shtylle per ndricim rrugor
Koka shtylle per ndricim rrugor
Prozhektore led per ndricim te jashtem
Prozhektore led per ndricim te jashtem
Shandane per hapesira te medha
Shandane per hapesira te medha
Shandane te varur
Shandane te varur
Shirita led me ngjyra
Shirita led me ngjyra
Shirita LED per ndricim
Shirita LED per ndricim
Spote ndricuese led per tavane
Spote ndricuese led per tavane
Spote per tavane gipsi
Spote per tavane gipsi
Studio ndricimi
Studio ndricimi

Video

LUXRAM LED Innovation by ACA Lighting, Greece from ACA Lighting - APOSTOLIDIS AEVE on Vimeo.