Secondary Adv

O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings

 

Përshkrimi

O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings n u krijua si kompani ndërtimi para 10 vitesh. Edhe sot me të njëjtin seriozitet dhe përkushtim ne qendrojmë të palëkundur drejt objektivave dhe vizioneve tona. Bazuar në traditën e përsosmërisë, ku klientët dhe koha vlerësojnë dhe rivleresojnë punën tonë, hedhim baza solide për një perspektive premtuese. Parimet tona do të na udhëheqin gjithmonë drejt cilësisë dhe themeleve të besimit të cilët do jenë garancia që ne do të vulosim gjithmonë për ju.

O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings jep përsosmërinë në ide dhe realizim për shtëpitë e jetesës & Ndërtesa Industriale duke synuar maksimumin nëpërmjet cilësisë, korrektësisë, seriozitetit që na karakterizon prej vitesh. Kjo traditë përsosmërie dhe shërbimi i jashtëzakonshëm ndaj klientit, u jep produkteve tona vlerë në rritje me kalimin e kohës, duke bërë çdo investim të suksesshëm për këdo që beson tek ne.

Çfarë ofron

Kompania O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings është në shërbimin tuaj që prej 10 vitesh duke ofruar zgjidhje për kërkesat tuaja. Ne mundemi të ndërtojmë gjithçka dhe e bëjmë këtë me pasion dhe ju sigurojmë se investimi juaj do marrë vëmendjen dhe cilësinë që meriton. Kompania ofron sherbime profesionale të tilla si: 

- Orientim

- Ndërtim godinash

- Godina banimi dhe shërbimesh

- Ndërtim godinash industriale

- Sisteme vaditje

- Kanalizime të ujrave të zeza e të bardha

- Punime elektrike

- Punime hidraulike

- Impjante mbrojtës nga zjarri

- Konstruksione dhe rikonstruksion godinash dhe kapanonesh

- Projektim dhe zbatim

- Konsulencë per projektim

- Zbatim rrugësh të kategorisë së tretë dhe të katërt 

- Ndërtim shkollash

- Ndërtim objektesh sociale

Shërbime

Godina banimi dhe sherbimesh
Godina banimi dhe sherbimesh
Kompani per ndertim vile
Kompani per ndertim vile
Konstruksione godinash
Konstruksione godinash
Ndertim objekte tregtare
Ndertim objekte tregtare
Ndertim objektesh sociale
Ndertim objektesh sociale
Ndertim shkollash dhe Rikonstruksion
Ndertim shkollash dhe Rikonstruksion
Ndertim total, Punime vilash
Ndertim total, Punime vilash
Ndertim vilash
Ndertim vilash
Projektim dhe zbatim banesash indivuale
Projektim dhe zbatim banesash indivuale
Punime per shtepi private
Punime per shtepi private
Rikonstruksion i objekteve kulturore dhe historike
Rikonstruksion i objekteve kulturore dhe historike
Rikonstruksion vilash, shtepi private
Rikonstruksion vilash, shtepi private
Rikonstruksione godinash
Rikonstruksione godinash
Betonim, armature, soleta, sisteme kapote, mure mbajtes
Betonim, armature, soleta, sisteme kapote, mure mbajtes
Impiante mbrojtes nga zjarri
Impiante mbrojtes nga zjarri
Kanalizime te ujerave te zeza
Kanalizime te ujerave te zeza
Konsulence per projektim godinash
Konsulence per projektim godinash
Ndertim godinash industriale
Ndertim godinash industriale
Ndertim objekte industriale
Ndertim objekte industriale
Ndertim rrugesh nderlidhese
Ndertim rrugesh nderlidhese
Ndertim ujesjelles kanalizime
Ndertim ujesjelles kanalizime
Pompa kunder zjarrit me sistem hidrant
Pompa kunder zjarrit me sistem hidrant
Pompa me sistem sprinkler kunder zjarrit
Pompa me sistem sprinkler kunder zjarrit
Projektim dhe zbatim
Projektim dhe zbatim
Punime celiku
Punime celiku
Punime elektrike
Punime elektrike
Punime hidraulike te ndryshme
Punime hidraulike te ndryshme
Rikualifikim urban
Rikualifikim urban
Sisteme vaditje
Sisteme vaditje
Zbatim rrugesh te kategorise se trete dhe te katert
Zbatim rrugesh te kategorise se trete dhe te katert

Punë të kryera

O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683065
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683083
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683097
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683115
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683130
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683143
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683164
O.B. KONSTRUKSION - Living Houses & Industrial Buildings1548683175
Rikonstruksion Drejtoria Rajonale E Sherbimit Kombetar te Punesimit  Shkoder
Rikonstruksion Drejtoria Rajonale E Sherbimit Kombetar te Punesimit Shkoder
Rikonstruksion Insituti i Mjekesise Ligjore Tirane
Rikonstruksion Insituti i Mjekesise Ligjore Tirane
Rikonstruksion Zyrat e Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimit Kombetar te Punesimit Tirane
Rikonstruksion Zyrat e Drejtorise se Pergjithshme te Sherbimit Kombetar te Punesimit Tirane
Kapanon Industrial ne Thumane-Kruje
Kapanon Industrial ne Thumane-Kruje
Rikonstruksion i Ambulances njesia administrative Tapize,Bashkia Kruje.
Rikonstruksion i Ambulances njesia administrative Tapize,Bashkia Kruje.
Rikonstruksioni Agjencia e Sigurimeve, Kruje
Rikonstruksioni Agjencia e Sigurimeve, Kruje
Rikonstruksion i Sherbimit Gjeologjik Rubik
Rikonstruksion i Sherbimit Gjeologjik Rubik
Ndertim kapanon industrial, Vore Tirane
Ndertim kapanon industrial, Vore Tirane
Rikonstruksion i zyrave rajonale te Sherbimit Kombetar te Punesimit, Berat
Rikonstruksion i zyrave rajonale te Sherbimit Kombetar te Punesimit, Berat
Rindertim i shtepive te ndertuara nga termeti (Thumane)
Rindertim i shtepive te ndertuara nga termeti (Thumane)
Rindertimi i shtepive te demtuara nga termeti Shtatorit 2019 Maminas-Shijak
Rindertimi i shtepive te demtuara nga termeti Shtatorit 2019 Maminas-Shijak

Certifikime