Secondary Adv

G.M.K.Power Group

 

Përshkrimi

Kompania G.M.K Power Group me stabiliment në Tiranë tek Rr. Durrësit, ushtron veprimtarinë e saj në fushën e industrisë energjitike në Shqipëri.  Kompania ka një staf të kualifikuar i cili vepron dhe punon me përkushtim maksimal për realizimin e cdo projekti duke vënë në plan ta parë cilësinë dhe kualitetin.  Në cdo kohë G.M.K.Power Group vendos përpjekjen maksimale duke specializuar shërbimet që ajo ofron dhe duke synuar profesionalizmin qe tregu kërkon. Stabiliteti dhe qendrueshmëria janë gjithmonë kryefjala e veprimtarisë tonë në lidhje me punën dhe aktivitetin që ne zbatojmë. Nuk premtojmë shumë, por ju ftojmë të na testoni dhe fjala e fundit ju takon juve. Kështu mund t`ju bindim se jemi te aftë të sigurojmë fillimin e një partneriteti afatgjatë plot garanci dhe siguri. Ne investojmë në plotësimin e kërkesave të klientëve dhe për këtë ofrojmë ndërtime, instalime, rikonstruksione, materiale për nënstacione elektrike dhe pjesë këmbimi për hidrocentrale. Nëse akoma s`jeni bindur, atëherë na mirëbesoni projektin tuaj dhe përgjegjësia është e jona për mos t`ju zhgënjyer në cilësi, siguri dhe korrektësi.

Çfarë ofron

G.M.K Power Group ofron shërbime dhe zgjidhje përfundimtare për kërkesat e klientit duke sjellë në dispozicion veprimtarinë e saj realizimin e:
-    Import - eksport, tregtim brenda dhe jashtë vendit pajisje elektromekanike, industriale dhe materiale me shumicë dhe pakicë.
-    Materiale për furnizim nënstacionesh
-    Montim transformatorësh për diga
-    Ndërtim kapanonesh
-    Ndërtime veprash civile dhe industriale
-    Pjesë këmbimi për nënstacione dhe hidrocentrale
-    Rikonstruksion ndërtesash
-    Transformatorë për stacione elektrike
-    Pajisje elektromekanike
-    Ndricim rrugor për bulevarde, etj.
Te gjitha punimet e mësiperme kryhen konform normave të UNI-EN –ISO  9001: 2015
Kompania bën çdo përpjekje për të qënë gjithmonë profesionale në ofrimin e shërbimeve.

Shërbime

Furnizim me materiale elektrike
Furnizim me materiale elektrike
Instalim transformatoresh per nenstacione
Instalim transformatoresh per nenstacione
Instalime elektrike per nenstacione
Instalime elektrike per nenstacione
Izolator ne shitje
Izolator ne shitje
Izolatore per transformator
Izolatore per transformator
Materiale dhe aparatura elektrike per voltazhin e larte
Materiale dhe aparatura elektrike per voltazhin e larte
Materiale elektrike per nenstacione elektrike,stacione
Materiale elektrike per nenstacione elektrike,stacione
Materiale IT per furnizim nenstacionesh
Materiale IT per furnizim nenstacionesh
Materiale IT per montim nenstacionesh
Materiale IT per montim nenstacionesh
Mirembajtje linjash elektrike
Mirembajtje linjash elektrike
Mirembajtje per transformatore
Mirembajtje per transformatore
Monitorues transformatori
Monitorues transformatori
Montim dhe mirembajtje nenstacionesh elektrike
Montim dhe mirembajtje nenstacionesh elektrike
Montim izolatoresh
Montim izolatoresh
Montim transformatoresh per diga
Montim transformatoresh per diga
Montim transformatoresh
Montim transformatoresh
Ndertim kapanonesh
Ndertim kapanonesh
Ndertim linjash, montim
Ndertim linjash, montim
Ndertim shtyllash elektrike
Ndertim shtyllash elektrike
Ndertime transformatoresh elektrike
Ndertime transformatoresh elektrike
Ndricim rrugor per bulevarde
Ndricim rrugor per bulevarde
Pajisje elektromekanike
Pajisje elektromekanike
Pjese kembimi per hidrocentrale
Pjese kembimi per hidrocentrale
Pjese kembimi per nenstacione dhe hidrocentrale
Pjese kembimi per nenstacione dhe hidrocentrale
Pjese kembimi per nenstacione elektrike
Pjese kembimi per nenstacione elektrike
Pjese kembimi per nenstacione
Pjese kembimi per nenstacione
Projektime hidrocentralesh
Projektime hidrocentralesh
Projektime per hidrocentrale
Projektime per hidrocentrale
Punime per nenstacione elektrike
Punime per nenstacione elektrike
Rikonstruksion godinash ne bashkepunim me KESH dhe OST
Rikonstruksion godinash ne bashkepunim me KESH dhe OST
Rikonstruksion objektesh
Rikonstruksion objektesh
Shtylla elektrike per transmetim energjie
Shtylla elektrike per transmetim energjie
Transformator per hidrocentrale
Transformator per hidrocentrale
Transformatore per rehabilitimin e digave
Transformatore per rehabilitimin e digave
Transformatore per stacione elektrike
Transformatore per stacione elektrike

Punë të kryera

Furnizim me materiale nga pastrimi deri te sistemi elektrik QST
Furnizim me materiale nga pastrimi deri te sistemi elektrik QST
Montim transformatori Vau Dejes
Montim transformatori Vau Dejes
Ndricim rrugor i Bulevardit te Peshkopise
Ndricim rrugor i Bulevardit te Peshkopise
Rikonstruksion godinash ne bashhkepunim me Kesh dhe Ost
Rikonstruksion godinash ne bashhkepunim me Kesh dhe Ost
Rikonstruksion i spitalit te Peshkopise
Rikonstruksion i spitalit te Peshkopise
G.M.K.Power Group1526290388
G.M.K.Power Group1526290405
G.M.K.Power Group1526290427
G.M.K.Power Group1526290448
G.M.K.Power Group1526290473
G.M.K.Power Group1526290495
G.M.K.Power Group1526290517

Partnere

camlincedaspeeltecgziskrajananjialileleochrovatti pompe