Secondary Adv

ESDE Consulting

 

Përshkrimi

ESDE Consulting eshte nje kompani konsulence e cila ofron sherbime financiare, auditim menaxhim personeli, sherbim telefonie, data sender dhe nje game te gjere sherbimesh profesionale.

Çfarë ofron

ESDE Consulting realizon tranzitim ,bazuar në interkoneksionin me më shumë se 10 kompani ndërkombëtare, të cilat ofrojnë mundësinë për të kombinuar rrugëzime të ndryshme dhe opsionet e çmimeve konkurruese që sigurojnë plotësimin e kërkesave për nevojat e ndryshme të klientëve tanë.

 

ESDE Consulting ofron shërbim për call center paketa Voip në minuta të thirrjeve ndërkombëtare në shumë shtete të botës.

-Zgjidhje ideale për Call Center.
-Paketa deri 200 thirrje të njëkohshme.
-Cilësi e lartë e telefonatave Voip
-Thirrje ndërkombëtare pa limit
-Tarifat më të lira të VoIP në treg
-Akses për thirrjet në shumë shtete të botës
-Suport të plotë teknik 24/7 ditë në javë


Shërbim Back UP
Data protection solutions eshte efektive per bizneset e te gjitha llojeve per tu implementuar, pavarsisht drejtimit, madhesise apo vendodhjes. Ketu ne po sigurojme rendesine per vazhdueshmerine e biznesit tuaj dhe jo vetem thjesht backup. Ne kujdesemi per te dhenat tuaja duke i ruajtur ne 3 vende. Ne fillim te denat ruhen lokalisht ne zyrat tuaja. Nga paisjet tuaja behet back up automatik cdo 1 ore ne Backup Serverin qe ndodhet prane biznesit tuaj. Dhe ne fund te dites behet sinkronizimi i Backup Serverit local prane biznet tuaj me Claud Serverin e lokalizuar prane ambjenteve te ESDE Consulting.

 

VOIP
-Paketa deri ne  10,000 min / muaj
-Paketa deri ne 100.000 min / muaj
-Paketa me më shume se  100 000 min / muaj

Shërbime

Auditim dhe menazhim personeli
Auditim dhe menazhim personeli
Data center per ruajtje te dhenash
Data center per ruajtje te dhenash
Hartim i pasqyrave financiare
Hartim i pasqyrave financiare
Konsulence ekonomike per firma
Konsulence ekonomike per firma
Konsulence financiare
Konsulence financiare
Konsulence fiskale
Konsulence fiskale
Mirembajtje dhe sherbime IT
Mirembajtje dhe sherbime IT
Ofrim paketash telefonie
Ofrim paketash telefonie
Pajisje telekomunikacioni
Pajisje telekomunikacioni
Projektim dhe zbatim rrrjetash IP
Projektim dhe zbatim rrrjetash IP
Projektim rrjetash IP
Projektim rrjetash IP
Sherbim telefonik me karte te parapaguar
Sherbim telefonik me karte te parapaguar
Sherbime Backup Cloud per kompani
Sherbime Backup Cloud per kompani
Sherbime backup Datto
Sherbime backup Datto
Sherbime cloud storage
Sherbime cloud storage
Sherbime financiare
Sherbime financiare
Sherbime IT per kompani
Sherbime IT per kompani
Sherbime profesionale kompjuterike
Sherbime profesionale kompjuterike
Sherbime telefonie me karte me parapagese
Sherbime telefonie me karte me parapagese
Sherbime Voip  voice over internet protokoll
Sherbime Voip voice over internet protokoll
Sisteme per backup local
Sisteme per backup local
Studio konsulence financiare
Studio konsulence financiare
Tranzitim i thirrjeve kombetare dhe nderkombetare
Tranzitim i thirrjeve kombetare dhe nderkombetare
Tregtim pajisjesh informatike
Tregtim pajisjesh informatike
Tregtim pajisjesh telekomunikacioni
Tregtim pajisjesh telekomunikacioni

Partnere

ana-immobiliendell

Klientet