Secondary Adv

Gekas Light

 

Përshkrimi

Gekas Light një kompani greke aktive në biznesin e ndricimit që nga 1945, tashmë vjen në tregun shqiptar me produktet më cilësore. Aktiviteti ynë kryesor është importi i abazhureve dhe materialeve elektrike nga markat më të mira internacionale dhe distribucioni i tyre nëpërmjet një rrjeti të gjerë partneresh, një ndër tyre dhe Shqipëria.

 

Stafi i Gekas Light është në bashkëpunim të plotë me klientët tanë si dhe me skuadrën e dizajnit (arkitektët, inxhineriët civi, mekanikët dhe elektricistët). Fokusi ynë kryesor është zhvillimi i kërkimeve të ndryshme për të qenë koherentë me teknologjitë e reja, duke patur primare përfitimet e klientëve tanë. Gekas Light ndodhet gjithmonë prezent në panairet dhe konferenca për të marrë informacionet  dhe frymëzimin e duhur që na nevojitet për t`u rritur në botën e ndricimit. Sistemet elektrike si aspekti më delikat i një shtëpie, duhet të jenë të cilësisë së lartë për të qenë sa më jetëgjatë. Duke krijuar një ambjent të fortë konkurues, qëllimi ynë është të kënaqim kërkesat e tregut shqiptar duke i ardhur sa më pranë kërkesave të klientëve.

Çfarë ofron

Ne ju ftojmë në showroom-in tonë për t`ju prezantuar dhe njohur me gamën tonë të ndricuesve që disponojmë edhe nëpërmjet katalogëve. Në ambjentet e  Gekas Light do të njiheni me larmishmërinë e abazhureve për cdolloj hapësire tuajën: zyra, apartamente, shtëpi, sallone pritje, kuzhina gatimi dhe cdo gjë tjetër që ju keni menduar ta plotësoni me ndricuesit më të mirë në treg.

Në Gekas Light do të gjeni  ndricues të brendshëm, llampadare në stile, forma dhe ngjyra të ndryshme, abazhure me ndricim led, shandanë dhe kompozime ndricuesish për cdolloj ambjenti. Ju mundësojmë gjithashtu lloje të ndryshme llampash ekonomike dhe shirata led për shumëllojshmëri hapësirash. Asgjë nuk është e pamundur nëse bashkoheni me ne për të përzgjedhur ndricuesit e ëndrave tuaja! Ejani në GEKAS dhe ju premtojmë se fantazia juaj do konkretizohet si askund tjetër!

Shërbime

Abazhure luksoz per apartamente
Abazhure luksoz per apartamente
Ndricim per bare, lokale, restorante
Ndricim per bare, lokale, restorante
Projekte ndricimi per shtepi
Projekte ndricimi per shtepi
Ambazhure me kristale
Ambazhure me kristale
Ekspozite ndricuesish
Ekspozite ndricuesish
Kompani ndricimi
Kompani ndricimi
Ndricim luksoz
Ndricim luksoz
Llampadar tavanor
Llampadar tavanor
Ndricim klasik dhe neoklasik
Ndricim klasik dhe neoklasik
Ndricim led per sallone
Ndricim led per sallone
Ndricim per lokale
Ndricim per lokale
Ndricim per tavoline ngrenie
Ndricim per tavoline ngrenie
Ndricim stil minimalist
Ndricim stil minimalist
Ndricim tavanor per sallon
Ndricim tavanor per sallon
Ndricuesa te vecante
Ndricuesa te vecante
Ndricues mural per korridore
Ndricues mural per korridore
Ndricues per banjo
Ndricues per banjo
Ndricues per dhoma gjumi
Ndricues per dhoma gjumi
Ndricues te brendshem per arrredim lokalesh
Ndricues te brendshem per arrredim lokalesh
Ndricuesa me kristale
Ndricuesa me kristale
Ndricuesa te varur LED
Ndricuesa te varur LED
Ndricuesa te varur per kuzhina gatimi
Ndricuesa te varur per kuzhina gatimi
Profile led brenda ne mur
Profile led brenda ne mur
Shandane per ambjente te medha
Shandane per ambjente te medha
Spote led per ndricim dhoma hotelesh
Spote led per ndricim dhoma hotelesh
Spote te inkasuar per shtepi
Spote te inkasuar per shtepi
Stativ per dhome ndenje
Stativ per dhome ndenje
Abazhure dekorative per dhoma gjumi
Abazhure dekorative per dhoma gjumi
Modele ndricuesish
Modele ndricuesish
Ndricim fasade
Ndricim fasade
Ndricim per mure
Ndricim per mure
Ndricim per shtepi
Ndricim per shtepi
Ndricim stil Vintage
Ndricim stil Vintage
Pllafon muri me polikarbonate
Pllafon muri me polikarbonate
Spote led te levizsshem
Spote led te levizsshem

Katalogu

Katalog Gekas Light

Punë të kryera

Dhome gjumi ndricimi nga Gekas Light
Dhome gjumi ndricimi nga Gekas Light
Kuzhine me ndricues nga Gekas Light
Kuzhine me ndricues nga Gekas Light
Ndricim ballkoni
Ndricim ballkoni
Ndricim i fshehte tavani
Ndricim i fshehte tavani
Ndricues te varur realizuar ne bar lokal
Ndricues te varur realizuar ne bar lokal
Projekt ndricimi per lokal
Projekt ndricimi per lokal
Punim ndricimi nga Gekas Light
Punim ndricimi nga Gekas Light
Punime ndricimi ne apartament
Punime ndricimi ne apartament
Realizim ndricimi per shkalle
Realizim ndricimi per shkalle
Ndricim salloni
Ndricim salloni
Ndricim ne nje play station
Ndricim ne nje play station
Ndricim i klinikes dentare
Ndricim i klinikes dentare
Ndricim i nje apartamenti
Ndricim i nje apartamenti
Ndricim apartamenti ne Tirane
Ndricim apartamenti ne Tirane
Farmaci ne Tirane
Farmaci ne Tirane
Projekti i ndricimit te kompleksit Cormeum
Projekti i ndricimit te kompleksit Cormeum
Ndricim i jashtem dhe i brendshem Golden Hall, Lezhe
Ndricim i jashtem dhe i brendshem Golden Hall, Lezhe
Ndricim interiori
Ndricim interiori
Ndricimi i Austria  Aesthetic Center
Ndricimi i Austria Aesthetic Center
Ndricues dekorues me fije kashte
Ndricues dekorues me fije kashte
Ndricues i larte toke Brody
Ndricues i larte toke Brody
Ndricues mural Brody
Ndricues mural Brody
Ndricues mural dekorativ
Ndricues mural dekorativ
Spot cilindrik me shine
Spot cilindrik me shine
Spot magnetike Flexo
Spot magnetike Flexo
Spot shine trefazore me varje
Spot shine trefazore me varje

Partnere

9010anokferrolucefoscarinihome lightinghormenitalian lampkoltonikalumamimaxpursylconzambelis