Secondary Adv

EuroF Design Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Euro F Design Albania ofron shërbime me cilësi të lartë projektimi dhe arredimi me zgjedhjet më moderne dhe më të fundit të teknologjisë për bizneset e shërbimit ushqimor profesional, furra buke, ëmbëlsira, kafene, bare, gelateri, super tregje, restorante dhe hotele moderne.


Euro F Design Albania u themelua në vitin 1998 në Greqi, në një nga destinacionet më të njohura turistike në botë. Sipërfaqja e godinës moderne të kompanise prej 4.500 metër katror është e vendosur për të përmbushur kërkesat e tregut si dhe rritjen e sistemeve të integruara të prodhimit, duke i zgjeruar aktivitetet tona me tregje të reja në shkallë globale.Pas çdo projekti ka një ekip të specializuar. Estetika, siguria dhe funksionaliteti i secilit projekt është një proces unik, i projektuar nga fillimi deri në fund pikërisht ashtu siç e keni parashikuar, duke synuar që klienti të ketë përvojën më të mirë të provuar ndonjëherë.


Ekipi ynë i aftë dhe me përvojë është i përbërë nga arkitektë, inxhinierë, elektricistë, ekspertë të fushave të ndryshme, specialistë etj, të cilët sëbashku ndajnë të njëjtat qëllime dhe vlera të përbashkëta.

 

Euro F Design Albania i jep rëndësinë e kërkuar koncepteve të dizajnit, zgjidhjeve, projektimeve dhe planifikimeve që marrin përsipër. Ekipi i specializuar i ekspertëve tanë kombinon materiale klasike dhe të reja dhe menaxhon me përsosmëri planifikimin dhe krijimin e projekteve shumë elegante dhe funksionale.

Çfarë ofron

Euro F Design Albania ofron arredim komplet per dyqane, lokale, bare, restorante, furra buke, supermarkete, kafeteri, pasticeri etj. Ne ju mundesojme kompletimin me celesa ne dore per cdo projekt tuajin.

 

Teknologji - Materiale dhe pajisje biznesi
Makineria e prodhimit në bashkëpunim me materialet e cilësisë më të lartë kontribuon në rezultatin optimal në aspektin e ekonomisë, cilësisë, kohës së prodhimit dhe disponimit. Materialet dhe pajisjet profesionale i përmbahen standardeve ndërkombëtare të sigurimit të cilësisë në lidhje me mjedisin natyror dhe janë të përshtatshme për rehati, siguri dhe funksionalitet të çdo hapësire të projektuar.

 

Zgjidhje dhe instalime të personalizuara
Ofrojmë zgjidhje për qëllimet tuaja specifike, pasi secili vend ka nevoja unike dhe potencialin e vet. Planifikimi bazohet në zgjidhjen e dizajnit sipas përzgjedhjes tuaj dhe kryhet me standardet më të larta të organizimit dhe instalimit, në mënyrë që të sigurohet siguria dhe funksionaliteti maksimal.

 

Mirëmbajtje dhe rinovim
Euro F Design Albania është këtu për t`ju përkrahur pas dorëzimit të projektit, duke siguruar kontrollin, mirëmbajtjen dhe rinovimin e vendit tuaj të punës dhe për të siguruar funksionimin normal të biznesit tuaj sipas standardeve ndërkombëtare të cilësisë dhe sigurisë.

Shërbime

Arredim komplet per pasticeri
Arredim komplet per pasticeri
Arredim kompletim dhoma frigoriferike
Arredim kompletim dhoma frigoriferike
Arredim kompletim kuzhina profesionale
Arredim kompletim kuzhina profesionale
Arredim lokalesh me paisje
Arredim lokalesh me paisje
Arredim lokalesh, mobilim
Arredim lokalesh, mobilim
Arredim me paisje te nevojshme per furra buke
Arredim me paisje te nevojshme per furra buke
Arredim total pasticerie
Arredim total pasticerie
Arredim furra buke
Arredim furra buke
Arredim total per dyqane
Arredim total per dyqane
Banak per vetsherbim per hotele
Banak per vetsherbim per hotele
Banake dhe ekspozitore per hotele
Banake dhe ekspozitore per hotele
Ekspozitore dhe banaqe per lokale, bare, pasticeri
Ekspozitore dhe banaqe per lokale, bare, pasticeri
Ekspozitore moderne per pasticeri
Ekspozitore moderne per pasticeri
Frigorifera dhe ekspozitore per pasticeri
Frigorifera dhe ekspozitore per pasticeri
Frigorifere banak dhe tavolina pune per kuzhina profesionale
Frigorifere banak dhe tavolina pune per kuzhina profesionale
Ideim, projektim dhe zbatim per supermarkete
Ideim, projektim dhe zbatim per supermarkete
Kompani per dhoma frigoriferike
Kompani per dhoma frigoriferike
Kompletim me frigorifera dhe ekspozitore per bare, lokale
Kompletim me frigorifera dhe ekspozitore per bare, lokale
Kompletim me frigorifere per kuzhina profesionale restoranti
Kompletim me frigorifere per kuzhina profesionale restoranti
Kompletim me pajisje dhe arredim per pasticeri
Kompletim me pajisje dhe arredim per pasticeri
Kompletim me pajisje dhe montim per furra buke
Kompletim me pajisje dhe montim per furra buke
Pajisje dhe aparatura per prodhimin e nenprodukteve te qumeshtit
Pajisje dhe aparatura per prodhimin e nenprodukteve te qumeshtit
Pajisje dhe makineri profesionale
Pajisje dhe makineri profesionale
Paisje per lavanderi, arredim kompletim
Paisje per lavanderi, arredim kompletim
Prodhim dhoma frigoriferike
Prodhim dhoma frigoriferike
Projektim banaku per lokale, restorante, hotele
Projektim banaku per lokale, restorante, hotele
Projektim dhe arredim hotelesh, me celesa ne dore
Projektim dhe arredim hotelesh, me celesa ne dore
Projektim montim dhoma frigoriferike per pasticeri
Projektim montim dhoma frigoriferike per pasticeri
Projektim zbatim arredim per lokale, bare
Projektim zbatim arredim per lokale, bare
Projektim zbatim montim arredim per dyqane
Projektim zbatim montim arredim per dyqane
Projektim zbatim per lokale, bare
Projektim zbatim per lokale, bare
Rafte dhe ekspozitore per supermarkete dhe dyqane
Rafte dhe ekspozitore per supermarkete dhe dyqane
Rafte per magazina lokalesh, restorantesh, hotelesh
Rafte per magazina lokalesh, restorantesh, hotelesh
Studio arkitekture per lokale, bare, furra buke, pasticeri
Studio arkitekture per lokale, bare, furra buke, pasticeri
Studio arredimi per lokale, bare, restorante
Studio arredimi per lokale, bare, restorante

Punë të kryera

ARDI BAKERY, TIRANE
ARDI BAKERY, TIRANE
MON AMOUR, TIRANA
MON AMOUR, TIRANA
ACHEIKO, ENTELVAIS, PATRA
ACHEIKO, ENTELVAIS, PATRA
APOLLONION, CHOLARGOS
APOLLONION, CHOLARGOS
APOLLONION, GLYKA NERA
APOLLONION, GLYKA NERA
ARTINA BAKERY, ILIOUPOLI
ARTINA BAKERY, ILIOUPOLI
BEAT, ACHARNAI
BEAT, ACHARNAI
BONJOUR, PETROUPOLI
BONJOUR, PETROUPOLI
CRUMB, IRAKLEIO, CRETE
CRUMB, IRAKLEIO, CRETE
FRESH, KOLONAKI
FRESH, KOLONAKI
FYSIS, MAROUSI
FYSIS, MAROUSI
KAGIOULIS BARON, EISENACH GERMANY
KAGIOULIS BARON, EISENACH GERMANY
L,AMONCEL, FRANCE
L,AMONCEL, FRANCE
LE REBUS, IRAKLEIO
LE REBUS, IRAKLEIO
LYTOS HERSONISOS CRETE
LYTOS HERSONISOS CRETE
MALBEI, GLYFADA
MALBEI, GLYFADA
MATTONELLA, ATHENS
MATTONELLA, ATHENS
NYMFASIA, ARCADIA RESORT, VYTINA, ARCADIA
NYMFASIA, ARCADIA RESORT, VYTINA, ARCADIA
PAGKRATI
PAGKRATI
STAR BEACH, HERSONISOS, CRETE
STAR BEACH, HERSONISOS, CRETE
SUPERMARKET KOLIOS, MONASTIRAKI
SUPERMARKET KOLIOS, MONASTIRAKI
FURRE BUKE BALLIU
FURRE BUKE BALLIU
FURRE BUKE DUMREA
FURRE BUKE DUMREA
LE BON PARFE
LE BON PARFE
NEFELI
NEFELI
PASTICERI DAJANA
PASTICERI DAJANA
PASTICERI LIKA
PASTICERI LIKA
PASTICERI REKA
PASTICERI REKA
RUSTEMI shpk
RUSTEMI shpk
SOMEG
SOMEG
Alimos
Alimos
Artos Greece
Artos Greece
Athens, Greece
Athens, Greece
Chillbox
Chillbox
Everest Pastry Shop
Everest Pastry Shop
Igoumenítsa, Greece
Igoumenítsa, Greece
Náfplio, Greece
Náfplio, Greece
Olyra Greece
Olyra Greece
Patras, Greece
Patras, Greece
The Bakers
The Bakers
Tirana, Albania
Tirana, Albania
Xiriatiko
Xiriatiko
Bake House
Bake House
Bufala Gelato
Bufala Gelato
Cookie Land
Cookie Land
Davinci food culture
Davinci food culture
Muhallebi cafe
Muhallebi cafe
Sanremo Pastry shop
Sanremo Pastry shop

Partnere

eurof-klientet-01eurof-klientet-02eurof-klientet-03eurof-klientet-04eurof-klientet-05eurof-klientet-06eurof-klientet-07eurof-klientet-08eurof-klientet-09eurof-klientet-10eurof-klientet-11eurof-klientet-12eurof-klientet-13eurof-klientet-14eurof-klientet-15eurof-klientet-16eurof-klientet-17eurof-klientet-18eurof-klientet-19eurof-klientet-20eurof-klientet-21eurof-klientet-22eurof-klientet-23eurof-klientet-24eurof-klientet-25eurof-klientet-26eurof-klientet-27eurof-klientet-28eurof-klientet-29eurof-klientet-30eurof-klientet-31eurof-klientet-32eurof-klientet-33

Video