Secondary Adv

AID-STUDIO

 

Përshkrimi

AID-STUDIO u krijua në vitin 2007 në Tiranë ku që në fillim nuk mungonin eksperiencat e mëparshme në fushën e projektimit arkitektonik. Që në fillimet e saj kompania përbëhej nga një staf i kualifikuar e me eksperiencë,  me bashkëpunëtorë seriozë dhe të kualifikuar në fushën e ndërtimit e të arredimit. Ne synojmë ti japim hapësirës tuaj formën unike të papërsëritshme dhe rezistente kundrejt kohës.

Puna jonë bazohet te cilësia, korrektësia  e një partneriteti afatgjatë me  cdo klient, individ apo kompani. Me stafin dhe bashkëpunëtorët e AID-STUDIO marrim përsipër projektimin dhe realizimin me përkushtim maksimal, standart të lartë projektimi  e realizimi, eficencë maksimale të materialeve dhe hapësirës . Me ne do keni një dizenjim dhe detajim deri në imtësitë më të vogla.

Çfarë ofron

Veprimtaria AID-STUDIO bazohet në projektim dhe realizim të projekteve arkitektonike si:
1. Projektim > Vilash, Ndertesa Polifunksionale, Hotelesh, Karburante, Pishina te hapura, Pishina te mbyllura,
2. Projektim Interiere > Vila, Apartamente, Restorante, Lokale, Dyqane, Hotele, Spa, Qendra relaksi, Palester, Klinika, Salla Konferencash, Restorante Dasmash etj.
3. Studime urbanistike
4. Plane të detajuara vendore
5. Projektim peisazhi, sipërfaqe të gjelbërta, lulishte e parqe
6. Ristrukturim , adoptim e rikonsruksionin të ndërtesave ekzistuese
7. Restaurim monumentesh kulture
8. Konsulence

“AID Studio Arkitekture & Interier Design”  I japim identitet hapësirës tuaj!

Shërbime

Arkitekt per interier dyqanesh
Arkitekt per interier dyqanesh
Arkitekt per ndertim vilash
Arkitekt per ndertim vilash
Arredim ambjenti per salle dasmash
Arredim ambjenti per salle dasmash
Arredim apartamentesh
Arredim apartamentesh
Arredim dhome gjumi per femije
Arredim dhome gjumi per femije
Arredim me celesa ne dore per apartamente
Arredim me celesa ne dore per apartamente
Arredim per shtepi
Arredim per shtepi
Arredim total per hotele, bare restorante
Arredim total per hotele, bare restorante
Firme projektimi per godina sherbimi
Firme projektimi per godina sherbimi
Interior dizajn
Interior dizajn
Interior per qendra estetike kurimi
Interior per qendra estetike kurimi
Interior per salle eventesh , konferencash
Interior per salle eventesh , konferencash
Kompani per projektim dhe zbatim
Kompani per projektim dhe zbatim
Kompani projektimi per komplekse pishinash
Kompani projektimi per komplekse pishinash
Planifikim urban
Planifikim urban
Projekte arkitektonike per autogrila
Projekte arkitektonike per autogrila
Projekte per ndertim hotelesh
Projekte per ndertim hotelesh
Projektim fabrikash
Projektim fabrikash
Projektim interier per palestra
Projektim interier per palestra
Projektim per qendra SPA
Projektim per qendra SPA
Projektim pikash karburanti
Projektim pikash karburanti
Projektim zbatim per klinika
Projektim zbatim per klinika
Projektim zbatim total per vila banimi
Projektim zbatim total per vila banimi
Projektim zbatim vilash banimi
Projektim zbatim vilash banimi
Studio arkitekture per hotele
Studio arkitekture per hotele
Studio arkitekture per objekte banimi dhe sherbimi
Studio arkitekture per objekte banimi dhe sherbimi
Studio projektim per lokale
Studio projektim per lokale
Studio zbatimi per objekte polifunksionale
Studio zbatimi per objekte polifunksionale
Vleresim pasurish
Vleresim pasurish
Zbatim projektesh ndertimi
Zbatim projektesh ndertimi
Projekt godine banimi dhe sherbime, Kamez
Projekt godine banimi dhe sherbime, Kamez
Godine banimi dhe sherbimesh, Vlore
Godine banimi dhe sherbimesh, Vlore
Studio projektimi per vila dhe shtepi private
Studio projektimi per vila dhe shtepi private
Projektim vila dy kateshe
Projektim vila dy kateshe
Projektim interior per vila
Projektim interior per vila

Punë të kryera

Alpet Lushnje
Alpet Lushnje
Artgres
Artgres
Autogril Shkoder
Autogril Shkoder
Dhome gjumi per femije
Dhome gjumi per femije
Fabrike polisteroli
Fabrike polisteroli
Gulf Durres
Gulf Durres
Hotel Dhermi
Hotel Dhermi
Hotel Shkoder
Hotel Shkoder
Hotel
Hotel
Interier apartamenti Tirane 2
Interier apartamenti Tirane 2
Interier dyqani Polina
Interier dyqani Polina
Interier hotel Shkoder
Interier hotel Shkoder
Interier lokali per dasma
Interier lokali per dasma
Klinika Keit 2
Klinika Keit 2
Klinike dentare Target Milano
Klinike dentare Target Milano
Kompleks banimi Dhermi
Kompleks banimi Dhermi
Kompleks pishinash Luani-A
Kompleks pishinash Luani-A
Mobileri Ata
Mobileri Ata
Objekt banimi dhe sherbimi
Objekt banimi dhe sherbimi
Objekt polifunksional Kamez
Objekt polifunksional Kamez
Pasticeri Rustemi, ETC Fier
Pasticeri Rustemi, ETC Fier
Pike karburanti Alpet Durres
Pike karburanti Alpet Durres
Qendra Arkensi
Qendra Arkensi
Roses Park
Roses Park
Vile banimi Fier
Vile banimi Fier
Vile banimi Maminas
Vile banimi Maminas
Vile banimi
Vile banimi
Hotel Luani-A Spa-Wellness Center Realizuar nga AID Studio
Hotel Luani-A Spa-Wellness Center Realizuar nga AID Studio
Interior Apartament
Interior Apartament
Restorant Luani-A
Restorant Luani-A
Godine banimi dhe sherbimesh ne Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh ne Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh, Vlore
Godine banimi dhe sherbimesh, Vlore
Godine banimi dhe sherbimi, Tirane
Godine banimi dhe sherbimi, Tirane
Godine banimi, Vlore
Godine banimi, Vlore
Interier apartamenti
Interier apartamenti
Interier Hoteli
Interier Hoteli
Karburant ALPET
Karburant ALPET
Kend lojrash per femije
Kend lojrash per femije
Klinika Keit
Klinika Keit
Klinike dentare
Klinike dentare
Kompleks banimi
Kompleks banimi
Kompleks vilash
Kompleks vilash
Ndertese multi funksionale
Ndertese multi funksionale
Ndertese polifunksionale
Ndertese polifunksionale
Objekt sherbimesh
Objekt sherbimesh
Palester
Palester
Pasticeri Rustemi
Pasticeri Rustemi
Projekt bar kafe, Tirane
Projekt bar kafe, Tirane
Projekt godine banimi dhe sherbime, Kamez
Projekt godine banimi dhe sherbime, Kamez
Projekt interier per shtepi
Projekt interier per shtepi
Projekt interier per vile
Projekt interier per vile
Projekt Klinike Dentare
Projekt Klinike Dentare
Projektim institucioni Kamez
Projektim institucioni Kamez
Projektim kapanoni industrial
Projektim kapanoni industrial
Projektim Pishine
Projektim Pishine
Restorant dasmash
Restorant dasmash
Salle konferencash
Salle konferencash
Sela, Ali Demi, Tirane
Sela, Ali Demi, Tirane
AID-STUDIO1562943314
Projektim objekti banimi
Projektim objekti banimi
Pike furnizimi me karburant
Pike furnizimi me karburant
Poliklinika Ksenon
Poliklinika Ksenon
Karburant AGA
Karburant AGA
Kameri event, interior design
Kameri event, interior design
Dizanj interiori
Dizanj interiori
Eksterior vile banimi me pishine, Durres
Eksterior vile banimi me pishine, Durres
Interior apartamenti ne Tirane
Interior apartamenti ne Tirane
Interior Vile
Interior Vile
Projekt arredimi vile
Projekt arredimi vile
Projekt eksteriori Bar-kafe, Komuna Parisit
Projekt eksteriori Bar-kafe, Komuna Parisit
Projekt per dhome gjumi
Projekt per dhome gjumi
Projektim apartamenti, Durres
Projektim apartamenti, Durres
Projektim Jo lounge, Tirane
Projektim Jo lounge, Tirane
Punime te brendshme per ambient biznesi
Punime te brendshme per ambient biznesi
Punimet e brendshme Bar-Restorant Agim Kameri
Punimet e brendshme Bar-Restorant Agim Kameri
Ristrukturim dhoma hoteli, Ish-Bllok
Ristrukturim dhoma hoteli, Ish-Bllok
Zbatim projekt lokali
Zbatim projekt lokali
Zbatim projekti vile ne Fier
Zbatim projekti vile ne Fier

Video