Secondary Adv

Shahaj Group

 

Përshkrimi

"Shahaj Group, ku në të përfshihet Shahaj Security, Shahaj Net, Shahaj Elektrike, Shahaj Computer, Bigshop.al", vjen në treg në fushën e tregtimit dhe instalimit të produkteve të sigurisë, instalimeve elektrike, telefoni dhe telekomunikacion etj. Detyra jonë është të japim zgjidhje profesionale në këto sektor, duke filluar që nga zgjedhja e sistemit që keni nevoje, deri tek planifikimi dhe instalimi. Kjo kompani i ofron tregut një gamë të gjerë të sistemeve të sigurisë ku mund të përmendim sisteme vëzhgimi, sisteme alarmi, sisteme aksesi, telefoni, mbrojtje, komunikim, spy etj. Sistemet e sigurisë, si kamerat e vëzhgimit, alarmet, video fonite, sistemet e aksesit nuk janë më nje luks por një domosdoshmëri në ditët e sotme.

 

Çfarë ofron

Shahaj Group ofron zgjidhje në sisteme dhe produkte të vecanta të markave prestigjoze Hikvision, Avs 4you, Impact dhe Toa nga një gamë e gjerë qe këto partnerë disponojmë. Shahaj Group është i gatshëm në cdo moment të japë zgjidhje për problemin tuaj ne:

1.   Instalime elektrike

2.   Kabina / panele elektrike

3.   Instalime telefonike

4.   Sisteme vezhgimi CCTV

5.   Impiante dhe linja telefonie & telekomunikacioni

6.   Servis, sherbime dhe riparime pajisjesh elektrike

7.   Instalime të Furnizimit me Energji Elektrike

8.   Instalime të shperndarjes se Fuqisë

9.   Instalime të shperndarjes se Ndricimit

10. Instalime të shperndarjes se Sinjaleve

11. Instalime të Detektimit dhe Sinjalizimit te Zjarrit

12. Instalime të Vezhgimit - CCTV

13. Instalime të Access Control-it

Tek Shahaj Group do të gjeni akses kontroll, altoparlantë, amplifikatorë, mikrofone, sisteme akses kontrolli për hotele, kamerat e vëzhgimit të shumë llojeve, monitore LCD, sisteme sinjalizimi zjarri, sisteme audio, sisteme alarmi etj. Sistemet e vëzhgimt dhe të alarmit që Shahaj Group ofron, do ju ndihmojnë të krijoni më shumë siguri për jetën, familjen, pronën dhe biznesin tuaj. Te gjitha produktet jane te certifikuara dhe te parametrave Europiane. 

Shërbime

Instalime te Access Control-it
Instalime te Access Control-it
Sisteme vezhgimi CCTV
Sisteme vezhgimi CCTV
Instalime te Vezhgimit - CCTV
Instalime te Vezhgimit - CCTV
Artoporlante, amplifikatore, mikrofone
Artoporlante, amplifikatore, mikrofone
Kamera analoge me sensor drite profesional
Kamera analoge me sensor drite profesional
Kamera box per survejim lokali, restoranti
Kamera box per survejim lokali, restoranti
Kamera bullet Hikvision
Kamera bullet Hikvision
Kamera Dome analoge, per survejim ambjenti
Kamera Dome analoge, per survejim ambjenti
Kompjutera dhe Aksesore PC
Kompjutera dhe Aksesore PC
Instalime te Detektimit dhe Sinjalizimit te Zjarrit
Instalime te Detektimit dhe Sinjalizimit te Zjarrit
Konsulence dhe projektim per sisteme sigurie
Konsulence dhe projektim per sisteme sigurie
Kontroll hyrjeje Hikvision
Kontroll hyrjeje Hikvision
Instalime telefonike
Instalime telefonike
Montim dhe instalim kamerash
Montim dhe instalim kamerash
Instalime te shperndarjes se ndricimit
Instalime te shperndarjes se ndricimit
Sisteme akses kontrolli per hotele
Sisteme akses kontrolli per hotele
Sisteme alarmi per biznese, shtepi etj
Sisteme alarmi per biznese, shtepi etj
Sisteme audio profesionale, konference, perkthim etj
Sisteme audio profesionale, konference, perkthim etj
Sisteme audio TOA
Sisteme audio TOA
Sisteme sigurie Hikvision
Sisteme sigurie Hikvision
Sisteme sinjalizimi zjarri
Sisteme sinjalizimi zjarri
Sisteme survejimi
Sisteme survejimi
Sisteme vezhgimi Hikvision
Sisteme vezhgimi Hikvision
Sistem kamerash per autobuz
Sistem kamerash per autobuz
Videocitofoni Hikvision
Videocitofoni Hikvision
Instalime elektrike
Instalime elektrike
Impiante dhe linja telefonie & telekomunikacioni
Impiante dhe linja telefonie & telekomunikacioni
Kabina, panele elektrike
Kabina, panele elektrike
Instalime te shperndarjes se Sinjaleve
Instalime te shperndarjes se Sinjaleve
Instalime te shperndarjes se Fuqise
Instalime te shperndarjes se Fuqise
Instalime te Furnizimit me Energji Elektrike
Instalime te Furnizimit me Energji Elektrike
Servis, sherbime dhe riparime pajisjesh elektrike
Servis, sherbime dhe riparime pajisjesh elektrike

Punë të kryera

Big Market Ambasada
Big Market Ambasada
Big Market Institut
Big Market Institut
Big Market Kamez
Big Market Kamez
Big Market Shkoder
Big Market Shkoder
Big Market Sutari
Big Market Sutari
Big Market Tirane
Big Market Tirane
Dajti Ekspress
Dajti Ekspress
Lokal tek Pazari i Ri
Lokal tek Pazari i Ri
Pasticeri Nela Astir
Pasticeri Nela Astir

Partnere

avs-4youhikvisionimpacttoaajax

Punime te kryera

Big Market Natyra te liqeni i thate
Big Market Mallakastra
Big Market Tale lezhe
Big Market Shigjeta (Pallati me shigjeta)
Big Market Pioneri Korce
Big Market Bilishti
Big Market Rozafa Shkoder
Sajmo Burger Rruga e Kosovareve

Bashkepunetoret