Secondary Adv

Shahaj Security

 

Përshkrimi

Shahaj Security vjen në treg në fushën e tregtimit dhe instalimit të produkteve të sigurisë në Shqipëri. Detyra jonë është të japim zgjidhje profesionale në këtë sektor, duke filluar që nga zgjedhja e sistemit që keni nevoje, deri tek planifikimi dhe instalimi. Kjo kompani i ofron tregut një gamë të gjerë të sistemeve të sigurisë ku mund të përmendim sisteme vëzhgimi, sisteme alarmi, sisteme aksesi, telefoni, mbrojtje, komunikim, spy etj. Shahaj Security është i kualifikuar në zgjidhjen e problemeve të sigurisë. Sistemet e sigurisë, si kamerat e vëzhgimit, alarmet, video fonite, sistemet e aksesit nuk janë më nje luks por një domosdoshmëri në ditët e sotme.

 

Çfarë ofron

Shahaj Security ofron zgjidhje në sisteme dhe produkte të vecanta të markave prestigjoze Hikvision, Avs 4you, Impact dhe Toa nga një gamë e gjerë qe këto partnerë disponojmë. Shahaj Security është i gatshëm në cdo moment të japë zgjidhje për problemin tuaj të sigurisë. Tek Shahaj Security do të gjeni akses kontroll, altoparlantë, amplifikatorë, mikrofone, sisteme akses kontrolli për hotele, kamerat e vëzhgimit të shumë llojeve, monitore LCD, sisteme sinjalizimi zjarri, sisteme audio, sisteme alarmi etj. Sistemet e vëzhgimt dhe të alarmit që Shahaj Security ofron, do ju ndihmojnë të krijoni më shumë siguri për jetën, familjen, pronën dhe biznesin tuaj. Te gjitha produktet  jane te certifikuara dhe te parametrave Europiane. 

Shërbime

Akses Kontroll Hikvision
Akses Kontroll Hikvision
Aksesore montues dhe mbajtes Hikvision
Aksesore montues dhe mbajtes Hikvision
Aksesore per montim kamerash
Aksesore per montim kamerash
Artoporlante, amplifikatore, mikrofone
Artoporlante, amplifikatore, mikrofone
Kamera analoge me sensor drite profesional
Kamera analoge me sensor drite profesional
Kamera box per survejim lokali, restoranti
Kamera box per survejim lokali, restoranti
Kamera bullet Hikvision
Kamera bullet Hikvision
Kamera Dome analoge, per survejim ambjenti
Kamera Dome analoge, per survejim ambjenti
Kompjutera dhe Aksesore PC
Kompjutera dhe Aksesore PC
Konfigurim te sistemeve te alarmit
Konfigurim te sistemeve te alarmit
Konsulence dhe projektim per sisteme sigurie
Konsulence dhe projektim per sisteme sigurie
Kontroll hyrjeje Hikvision
Kontroll hyrjeje Hikvision
Monitore LCD Hikvision
Monitore LCD Hikvision
Montim dhe instalim kamerash
Montim dhe instalim kamerash
Rozeta hik vision per kamera bullet dhe dome
Rozeta hik vision per kamera bullet dhe dome
Sisteme akses kontrolli per hotele
Sisteme akses kontrolli per hotele
Sisteme alarmi per biznese, shtepi etj
Sisteme alarmi per biznese, shtepi etj
Sisteme audio profesionale, konference, perkthim etj
Sisteme audio profesionale, konference, perkthim etj
Sisteme audio TOA
Sisteme audio TOA
Sisteme sigurie Hikvision
Sisteme sigurie Hikvision
Sisteme sinjalizimi zjarri
Sisteme sinjalizimi zjarri
Sisteme survejimi
Sisteme survejimi
Sisteme vezhgimi Hikvision
Sisteme vezhgimi Hikvision
Sistem kamerash per autobuz
Sistem kamerash per autobuz
Videocitofoni Hikvision
Videocitofoni Hikvision

Punë të kryera

Big Market Ambasada
Big Market Ambasada
Big Market Institut
Big Market Institut
Big Market Kamez
Big Market Kamez
Big Market Shkoder
Big Market Shkoder
Big Market Sutari
Big Market Sutari
Big Market Tirane
Big Market Tirane
Dajti Ekspress
Dajti Ekspress
Lokal tek Pazari i Ri
Lokal tek Pazari i Ri
Pasticeri Nela Astir
Pasticeri Nela Astir

Partnere

avs-4youhikvisionimpacttoaajax

Bashkepunetoret