Secondary Adv

RUSI EN-DEN

 

Përshkrimi

RUSI EN-DEN shpk është një nga kompanitë që operon me sukses në tregun e materialeve hidrosanitare, hidraulike, sistemeve të ngrohjes e ftohjes, elektrikeve dhe bojërave. Fokusi dhe strategjia e kompanisë RUSI EN-DEN është cilësia maksimale. Aktiviteti i kompanisë është rritur vit pas viti me hapa të mëdhenj.

Ka qenë një kënaqësi bashkëpunimi me klientët tanë .Kemi rritur gamën e produkteve duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi. Bashkëpunojmë me partnerë prestigjozë nga Italia, Gjermania e shumë vende të tjera të Evropës, produktet e të cilëve janë të çertifikuara dhe konform normave e direktivave të Komunitetit Europian. RUSI EN-DEN vlerëson kërkesat dhe mendimet e klineteve dhe kenaqja e tyre është prioriteti ynë.Tashmë jemi pranë jush në kohë reale , ne çdo qytet të Shqiperisë dhe me gjërë.

Çfarë ofron

RUSI EN-DEN u themelua  ne vitin 2003 me qender aktiviteti  ne  qytetin e  Durresit  Si rezultat i nje pune te forte dhe te sukseshme  arritem qe brenda nje kohe te shkurter te behemi nje kompani lider duke kapur nje pozicion te favorshem ne tregun e materialeve te ndertimit. Produktet që ne ofrojmë janë zgjidhje të plota si për ndertesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa publike.

Ne kemi vënë një theks të veçantë mbi cilësinë , sigurinë , përvojën dhe profesionalizmin. Ne planifikojmë për të marrë kënaqësinë e klientëve tanë, dhe rrjedhimisht rritjen e kompanisë nëpërmjet produkteve të kualitetit të lartë, shërbimit te shkëlqyer dhe asistencës. Produktet që ne ofrojmë janë zgjidhje të plota si për ndertesa rezidenciale ashtu edhe për ndërtesa publike.

Shërbime

Boliera uji Ariston
Boliera uji Ariston
Kaldaje gazi me kondensim Vaillant
Kaldaje gazi me kondensim Vaillant
Chiller per sistem ngrohje ftohjeje
Chiller per sistem ngrohje ftohjeje
Fancoil Vaillant
Fancoil Vaillant
Kondicioner Gree Inverter 2018
Kondicioner Gree Inverter 2018
Panele diellore Vaillant
Panele diellore Vaillant
Sisteme kondicionimi Vaillant
Sisteme kondicionimi Vaillant
Sisteme ngrohje ftohje Vaillant
Sisteme ngrohje ftohje Vaillant
Soba me pellet Stuffo Doro
Soba me pellet Stuffo Doro
Panele solare Nobel
Panele solare Nobel
Sisteme panelesh diellore Nobel
Sisteme panelesh diellore Nobel
Buton kasete inkaso me sensor Viega
Buton kasete inkaso me sensor Viega
Kaseta shkarkimi Viega
Kaseta shkarkimi Viega
Ngrohje dyshemeje Rehau
Ngrohje dyshemeje Rehau
Sistem ngrohje pavimenti Rehau
Sistem ngrohje pavimenti Rehau
Hidrosanitare porcelani Esedra
Hidrosanitare porcelani Esedra
Kolektore me saracineske per ngrohje ftohje brass form
Kolektore me saracineske per ngrohje ftohje brass form
Mishelator Viospiral
Mishelator Viospiral
Mobilje per tualet
Mobilje per tualet
Pompa qarkulluese dhe thithese Vilo
Pompa qarkulluese dhe thithese Vilo
Pompa uji Grundfoz
Pompa uji Grundfoz
Rakorderi bronzi dhe presimi TDM
Rakorderi bronzi dhe presimi TDM
Saracineska VIE dhe RBM1
Saracineska VIE dhe RBM1
Sistem shkarkimi Vargon
Sistem shkarkimi Vargon
Sisteme furnizim shkarkim Rehau
Sisteme furnizim shkarkim Rehau
Sisteme furnizimi dhe shkarkimi Valsir
Sisteme furnizimi dhe shkarkimi Valsir
Automate civile dhe Industriale Legrand
Automate civile dhe Industriale Legrand
Celesa priza ne seri B Ticino
Celesa priza ne seri B Ticino
Materiale elektrike Abb
Materiale elektrike Abb
Materiale elektrike Gewiss
Materiale elektrike Gewiss
Spote ndricimi led Horoz
Spote ndricimi led Horoz
Bojra per brenda dhe per jasht Daylux
Bojra per brenda dhe per jasht Daylux
Vegla pune Hitachi
Vegla pune Hitachi
Vegla pune Wurth
Vegla pune Wurth
Bojra per makina Standox
Bojra per makina Standox
Soba me dru Blist
Soba me dru Blist
Ndricuesa klasik
Ndricuesa klasik
Pileta lineare dushi
Pileta lineare dushi
Pulsante kasete inkaso
Pulsante kasete inkaso
Shitje elektroshtepiake
Shitje elektroshtepiake

Katalogu

Katalog RUSI EN-DEN
Katalog RUSI EN-DEN
Katalog RUSI EN-DEN

Partnere

Nobelrehauvaillantvalsirviegaabbaristonbticinodayluxesedragewissgreegrundfoshitachihoroz electricLegrand Albaniaviospiralwurthdoro-stufebliststandoxpyramis1-Haierrusi-sanitec

Video

Lavapjata Sanitec dhe Pyramis