Secondary Adv

IL DRAG

 

Përshkrimi

IL Drag Shpk u themelua në vitin 1994. Firma jonë operon në qytetin e Krujës, në një nga qytetet më të vjetra në histori dhe në Shqipëri. Firma ështe themeluar dhe menaxhohet nga sipërmarrësit shqiptarë dhe është 100% e kapitalit shqiptar. Në vitin 2001 IL Drag Shpk filloi të investonte në makineri duke prezantuar teknologjinë moderne. Sot operon një sipërfaqe prej 16,000 m2 me sipërfaqe të mbuluar 4100 m2. Klientët e saj janë ndër klientët kryesorë në fushën e artikujve për dhurata dhe janë nga disa vende të botës si Italia, Greqia, Portugalia, etj. 

Çfarë ofron

IL Drag Shpk që kur ka filluar t`i shërbeje tregut shqiptar e me gjerë ka ofruar një gamë artikujsh. Produktet qe IL Drag Shpk prodhon janë të larmishëm, të tilla si: korniza, abutime për shumëllojshmëri sendesh të ndryshme për fëmijë, sende të ndryshme për mobilimin e zyrave dhe për përdorim shtëpiak, objekte, ikona dhe simbole fetare, ide dhuratash dhe sendesh zbukurimi etj. Kapaciteti ynë prodhues, zbatimi i cilësisë që kërkon koha, si dhe çmimi i mallrave që prodhon, kanë bërë të mundur që kompania të njihet përtej shteteve të lartpërmendura. Klientët tanë rriten nga viti në vit duke na e bërë më te bukur punën tonë.

 

Shërbime

Artikuj per femije
Artikuj per femije
Artikuj per perdorim shtepiak
Artikuj per perdorim shtepiak
Artikuj per te rritur
Artikuj per te rritur
Fabrike per artikuj shkollore per femije
Fabrike per artikuj shkollore per femije
Fabrike per artikuj zbukurimi per shtepi
Fabrike per artikuj zbukurimi per shtepi
Fabrike per korniza fotosh
Fabrike per korniza fotosh
Ikona druri per objekte fetare
Ikona druri per objekte fetare
Korniza me lyerje Sogamat
Korniza me lyerje Sogamat
Prodhim artikujsh fetare
Prodhim artikujsh fetare
Prodhim artikuj per zyre
Prodhim artikuj per zyre
Prodhim dhuratash te ndryshme
Prodhim dhuratash te ndryshme
Prodhim kornizash per foto
Prodhim kornizash per foto
Prodhim objektesh dekorative druri
Prodhim objektesh dekorative druri
Prodhim tavane te varur
Prodhim tavane te varur
Prodhime zbukurimesh per dhoma femijesh
Prodhime zbukurimesh per dhoma femijesh
Produkte druri te personalizuara
Produkte druri te personalizuara
Sende te ndryshme per zyra
Sende te ndryshme per zyra
Set kornizash per foto femijesh
Set kornizash per foto femijesh
Tabaka per shtepi
Tabaka per shtepi
Tavane te varur
Tavane te varur

Punë të kryera

IL DRAG1531481098
IL DRAG1531481109
IL DRAG1531481119
IL DRAG1531481129
IL DRAG1531481140
IL DRAG1531481151

Shperndarja