Secondary Adv

A2N TERMOKLIMA

 

Përshkrimi

Kompania A2N Termoklima vjen si përfaqësues i kompanive Hitachi Inspire dhe Haier në sistemet e ngrohje-ftohjes, me të cilat bashkëpunon prej vitesh. Sot risitë e këtyre markave janë gjetur në të gjithë globin dhe në pothuajse në çdo aspekt të jetës së përditshme. Kompania ka krijuar mjedise të rehatshme dhe produktive, pavarësisht klimës, duke ju ofruar sistemet e ngrohje-ftohjes, për të siguruar shëndetin dhe mirëqënien tuaj. A2N Termoklima ofron zgjidhje, dhe shërbime për t`ju sjellë më të mirën klientëve të saj. Këto shënojnë vetëm një pjesë të vogël të mënyrave që A2N Termoklima synon, ta bëjë ambjentin një vend më të mirë për të jetuar dhe punuar. 

Çfarë ofron

A2N Termoklima ofron zgjidhje globale në një gamë të gjerë të aplikacioneve në ngrohje-ftohje, ajër të kondicionuar, dhe më gjerë. Kondicioneret që ofron A2N Termoklima karakterizohen nga komforti silencioz, paraqitja harmonike e performancës, cilësi e ajrit, konsum minimal i energjisë, performancë e lartë, kursim energjie dhe kosto efektive në zgjidhjen e ajrit të kondicionuar. A2N Termoklima ofron zgjidhje në ndërtim, në vendosjen e standardeve për performancën, efikasitet të energjisë dhe qëndrueshmërisë për ajrin e kondicionuar, ndërtimin e kontrolleve dhe shërbimeve të energjisë për ndërtimin e ciklit të jetës. A2N Termoklima shpk ofron përveç produkteve të kondicionimit e aspirimit, projektim dhe asistencë teknike të specializuar, duke qenë për klientet zgjidhja e parë në realizimin e sistemeve të kondicionimit dhe aspirimit.

4.    Produkte dhe Shërbime   

 

a. Produkte 

Kompania jonë është në gjendje të ofrojë një gamë të plotë të projektimit dhe instalimit të sistemeve HVAC. Duke nisur nga shtrirja e drejtpërdrejtë në sistemet e ajrit të kondicionuar dhe duke përfshirë gjithashtu sistemet VRF. Objektivi ynë kryesor është biznesi tregtar, por operojmë edhe me ndërtesa banimi.   

 

b. Shërbime 

Falë stafit tonë të kualifikuar ne jemi në gjendje të ofrojmë shërbime të kualifikuara për instalimet tona. Aktualisht kemi disa kontrata shërbimi me bankat (ProCredit Bank Albania & BKT) dhe kompani të tjera private (Kastrati sh.a. / Condor Center etj.)   

 

c. Konkurrenca

Bazat tona të konkurrencës janë janë cilësia dhe korrektësia jonë ndaj klientëve tanë.   

 

d. Politika dhe objektivat e cilësisë 

Kompania jonë është nën procesin e vlerësimit ISO. Së shpejti kompania do të ketë Certifikatën e Cilësisë ISO 9001.

Shërbime

Kondicionere kasete me 4 drejtime
Kondicionere kasete me 4 drejtime
Kondicioner dysheme Hitachi
Kondicioner dysheme Hitachi
Kondicioner multisplit Hitachi
Kondicioner multisplit Hitachi
Kondicioner me sensor prezence
Kondicioner me sensor prezence
Kondicioner me wireless
Kondicioner me wireless
Kondicioner mural inverter multi split Hitachi
Kondicioner mural inverter multi split Hitachi
Kondicioner tavanor inkaso Duct Hitachi
Kondicioner tavanor inkaso Duct Hitachi
Njesi kondicionimi inkaso ne tavan
Njesi kondicionimi inkaso ne tavan
Njesi te jashtme kondicioneri Hitachi
Njesi te jashtme kondicioneri Hitachi
Njesi te jashtme VRF Hitachi
Njesi te jashtme VRF Hitachi
Sisteme mini VRF Hitachi
Sisteme mini VRF Hitachi
Sisteme kondicionimi komerciale
Sisteme kondicionimi komerciale
Sisteme kondicionimi per shtepi, vila, apartamente
Sisteme kondicionimi per shtepi, vila, apartamente
Njesi kondicionimi komerciale me ventilator centrifugal
Njesi kondicionimi komerciale me ventilator centrifugal
Sisteme kondicionimi Haier
Sisteme kondicionimi Haier
Kondicioner Haier inverter
Kondicioner Haier inverter
Projektim montim furnizim me sisteme kondicionimi
Projektim montim furnizim me sisteme kondicionimi
Rekuperator ajri me eficense te larte Hitachi
Rekuperator ajri me eficense te larte Hitachi
Pompa nxehtesie inverter per ngrohje- ftohje
Pompa nxehtesie inverter per ngrohje- ftohje
Boiler per uje sanitar
Boiler per uje sanitar
Kondicioner Haier inverter
Kondicioner Haier inverter
Kondicioner kanalor vrf Haier
Kondicioner kanalor vrf Haier
Pompe nxehtesie inverter per ngrohje- ftohje
Pompe nxehtesie inverter per ngrohje- ftohje
Boiler per uje sanitar per parukeri
Boiler per uje sanitar per parukeri
Rekuperator ajri me eficense te larte Hitachi
Rekuperator ajri me eficense te larte Hitachi

Punë të kryera

Auto Star Albania
Auto Star Albania
Banka Kombetare Tregtare
Banka Kombetare Tregtare
ProCredit Bank Albania - Tirana
ProCredit Bank Albania - Tirana
Sara El sh.p.k. – Hotel PALACE, Durres
Sara El sh.p.k. – Hotel PALACE, Durres
Trema Engineering 2 sh.p.k. - Zyrat
Trema Engineering 2 sh.p.k. - Zyrat
Turgut Ozal sh.a. - EPOKA University
Turgut Ozal sh.a. - EPOKA University
Turgut Ozal sh.a. Durres
Turgut Ozal sh.a. Durres
Turgut Ozal sh.a.-EPOKA University-Konvikti
Turgut Ozal sh.a.-EPOKA University-Konvikti
VODAFONE Albania
VODAFONE Albania
Klinika Keit
Klinika Keit
Kuzhine industiale, Resorti Continental
Kuzhine industiale, Resorti Continental
Mercedes Benz Showroom, Tirane
Mercedes Benz Showroom, Tirane
Ndertesa AHC ne autostraden  Milot-Morinë
Ndertesa AHC ne autostraden Milot-Morinë

Partnere

HaierHitachi inspire

Punime te tjera

Hotele:
•    Hotel “PALACE” – Durres
•    Hotel “OPERA” – Tirane
•    Hotel “CALIFORNIA” – Tirane
•    Hotel “Vila 135” - Tirane
•    Hotel “MAJESTIC” - Durres
•    Hotel “DYNASTY” - Tirane
•    Hotel “CONTINENTAL” – Vore, Tirane
•    Hotel “KASTRATI” – Mali Robit, Durres
•    Hotel “OAZ” – Golem, Durres
•    Hotel “SHALA” – Golem, Durres
•    Hotel “EUROPROGRESS” – Lezhe
•    Hotel “TURIZMI” – Lezhe

 

Godina administrative dhe zyra:
•    “AUTO STAR ALBANIA” ShowRoom & Head Office – Tirane
•    “SKODA  ALBANIA” ShowRoom & Head Office – Tirane
•    “KASTRATI” sh.a. Head Office – Durres
•    “TREMA Engineering 2” sh.p.k.  Head Office – Tirane
•    “AIBA Co” sh.a. Head Office – Durres
•    “TURGUT OZAL” sh.a. Head Office – Tirane
•    “FIRST GRADE COURT” – Lushnje
•    “GOVERNMENT RESIDENCE VILLA 4 & 5” – Pogradec
•    “GOVERNMENT RESIDENCE VILLA” – Velipoje
•    “EN&SHI” shpk – Autostrada Tirane-Durres
•    “ALB-FAT” shpk - Autostrada Tirane-Durres

 

Shkolla dhe Edukim:
•    “Tirana International School” – Tirane
•    Educative Complex “TURGUT OZAL” – Tirane
•    Cultural Centre “TURGUT OZAL” – Tirane
•    “MEHMET AKIF” College – Tirane
•    Educative Complex MEDRESE – Tirane
•    Educative Complex MEDRESE – Korce
•    Educative Complex MEDRESE – Kavaje
•    Private School “ELITA” – Kavaje

 

Markete dhe qendra tregtare:
•    “DRANOVA” Shopping Centre – Durres
•    “METROPOL” Shopping Centre – Tirane
•    “EUROMAX” supermarket – Vizion +, Tirane
•    “EUROMAX” supermarket – RTSH, Tirane
•    “EUROMAX” supermarket – QTU Riviera, Vlore

 

Banka:
•    BKT Bank Head Office – Tirane
•    “Pro Credit Bank” Head Office – Tirane
•    “Pro Credit Bank” – Plaza, Tirane
•    “Pro Credit Bank” – Tirana E Re, Tirane
•    “Pro Credit Bank” – TEG, Tirane
•    “Pro Credit Bank” – Durres
•    “Intesa San Paolo Bank” – Lezhe

Video