Secondary Adv

V2 Home Automation Albania

 

Përshkrimi

Kompania V2 i ka fillimet e veta që nga viti 1985 duke u bërë e njohur në disa vende të botës. V2 HOME AUTOMATION ALBANIA tashmë vjen që prej një viti edhe në Shqipëri. Ne dizenjojmë zgjidhje të integruara për automatizim. Një kompani, e cila është gjithmonë në zgjerim të vazhdueshëm që fakton konceptin e inovacionit teknologjik në të gjitha format, nga sistemet e automatizuara deri tek porta për garazhe, dyer, dritare e deri në pajisjet e sigurisë.

V2 HOME AUTOMATION ALBANIA garanton zgjidhje perfekte për përdorim banimi dhe industrial të cilët kombinojnë teknologjinë, inovacionin, hulumtimin, për të bërë detyrat e përditshme më të thjeshta dhe më të sigurta. Qëllimi ynë është të shtojmë vlerën e jetës së njerzve që përdorin produktet tona dhe të thjeshtojmë punën e profesionistëve.

Çfarë ofron

V2 HOME AUTOMATION ALBANIA vazhdon hulumtimin duke kërkuar për të ardhmen, duke shkuar drejt automatizimit të cdo ambjenti. Kompania V2 krijon dhe shpërndan gamën e pajisjeve elektronike për automatizimin e portave. V2 ka prodhuar kontrollin e parë të radios në historinë e saj: një arritje që shënon lindjen e një produkti të rëndësishëm për kompaninë, i cili do të kontribuojë në suksesin në të ardhmen. Gjithashtu kompania ofron: 

- Kite me furnizim nga energjia diellore

- Motorrë për porta me lëkundje

- Motorrë për barriera rrugore

- Njësi kontrolli për hapje portash

- Pajisje sigurie dixhitale

- Motorrë reduktorë

- Elektromotorrë për dyer garazhi

- Automatizime për dyer me rrëshqitje

- Marrës dhe transmetues

- Motorrë të thjeshtë për porta

- Motorrë tubolarë

- Motorrë mekanikë dhe elektronikë

- Transmetues për njësi kontrolli 

Shërbime

Anemometra me sensore diellore
Anemometra me sensore diellore
Telekomanda / Njesi transmetuese per grila dhe tenda
Telekomanda / Njesi transmetuese per grila dhe tenda
Aplikacione per automatizime te aksesit, hyrjes
Aplikacione per automatizime te aksesit, hyrjes
Automatizim me panele diellore
Automatizim me panele diellore
Automatizim per porta skorevel
Automatizim per porta skorevel
Centralina per automatizim
Centralina per automatizim
Cipa dhe karta per porta
Cipa dhe karta per porta
Drita sinjalizuese per hapje ose mbyllje
Drita sinjalizuese per hapje ose mbyllje
Kolona, pistona kalimi me sensore
Kolona, pistona kalimi me sensore
Motorra automatizimi per barriera rrugore
Motorra automatizimi per barriera rrugore
Motorra per dyer garazhi
Motorra per dyer garazhi
Motorra per grila te brendshme
Motorra per grila te brendshme
Motorra per kangjella me dy kanata
Motorra per kangjella me dy kanata
Motorra per porta me lekundje
Motorra per porta me lekundje
Motorra per porta me rreshqitje
Motorra per porta me rreshqitje
Motorra per tenda diellore
Motorra per tenda diellore
Sensore kontrollues te levizjes
Sensore kontrollues te levizjes
Shirita sigurie mekanike per shitje
Shirita sigurie mekanike per shitje
Shitje me shumice dhe pakice per sisteme automatizimi
Shitje me shumice dhe pakice per sisteme automatizimi
Sisteme akses - kontrolli per shtepi
Sisteme akses - kontrolli per shtepi
Sisteme automatizimi me ane te bluetooth-it
Sisteme automatizimi me ane te bluetooth-it
Sensore sigurie per kalimin
Sensore sigurie per kalimin
Sisteme automatizimi per grila
Sisteme automatizimi per grila
Sisteme automatizimi per hoteleri
Sisteme automatizimi per hoteleri
Sisteme automatizimi per kangjella me kanata
Sisteme automatizimi per kangjella me kanata
Sisteme automatizimi per porta garazhi
Sisteme automatizimi per porta garazhi
Sisteme automatizimi per porta me kanata
Sisteme automatizimi per porta me kanata
Sisteme automatizimi per porta me rreshkitje
Sisteme automatizimi per porta me rreshkitje
Sisteme automatizimi per vila dhe shtepi
Sisteme automatizimi per vila dhe shtepi
Sisteme sigurie me bateri
Sisteme sigurie me bateri
Sisteme sigurie me panele diellore
Sisteme sigurie me panele diellore
Sisteme sigurie per vetefurnizim
Sisteme sigurie per vetefurnizim
Sisteme sigurimi per kalim
Sisteme sigurimi per kalim
Telekomanda dhe pulte
Telekomanda dhe pulte
Transmetuesa te personalizuar te hyrjes
Transmetuesa te personalizuar te hyrjes

Katalogu

Katalog V2 Home Automation Albania

Video