Secondary Adv

Rinisa 2000

 

Përshkrimi

Rinisa 2000 e ka filluar aktivitetin në vitin 2000 me punime xhami të ndryshme. Eksperienca 16 vjecare në treg e Rinisa 2000 ka bërë që emri i kompanisë të njihet për realizimet dhe punet e saj cilësore. Stafi i kualifikuar realizon punime sipas kërkesave të klientëve dhe në kohë. Rinisa 2000 ka si qëllim të arrijë të plotësojë kërkesat e të gjithë klientëve të saj me punime të të gjitha llojeve dhe sipas standarteve të BE-së. Me hapjen e showroom-it te ri, tashme klienti eshte i lire te zgjedhe dhe ti shohe nga afer produktet qe ne ofrojme.

Çfarë ofron

Kompania Rinisa 2000 ofron prej vitesh një gamë të gjërë punimesh më bazë xhami. Pasqyra të të gjitha llojeve, tualeti, parukerie, pasqyra makinash,pasqyra per palester etj. Kthim xhami me harqe të ndryshme ne furre, temperim xhami, porta xhami me rrëshqitje dhe me hapje për kabina dushi. Kompania realizon vitrina dhe banakë xhami; Xhama per klinikë dentare; Xhama për ndarje zyre; Xhama të blinduar; Xhama për exange; Bizhute xhami; Zmuso xhami; Vrima në xham; Xhama dekorativ;  Vetrata xhami; Kangjella xhami me inox;Akuariume xhami, kabina dushi; Porta xhami, lyerje xhami, veshje me xham i kuzhinave,xhama guzhine,xhama sobe,pasqyra parukerie,gabina dushi,sobe prej xhami,adesiv mbi xham,xhama me adesiv,dollap xhami per dhoma gjumi,tavolina me xham adesiv,dysheme prej xhami,guzhina me xham. Rinisa 2000 kompozon figura dhe logo të ndryshme mbi xham të cilësisë së lartë. Një tjetër cilësi e kompansë është gdhendja në xham dhe logot me bombardim duke i dhënë një epërsi në krahasim më konkurrentët e tjerë. Përvecse punimeve dhe produkteve cilësore, Rinisa 2000 u ofron montim dhe konsulencë të mëtejshme për idetë tuaja.

Shërbime

Kthim xhami ne forma te ndryshme
Kthim xhami ne forma te ndryshme
Gdhendje ne xham
Gdhendje ne xham
Kabina xhami per dush
Kabina xhami per dush
Kangjella prej xhami
Kangjella prej xhami
Kangjella xhami per shkalle
Kangjella xhami per shkalle
Logo me bombardim
Logo me bombardim
Pasqyra per parukeri
Pasqyra per parukeri
Pasqyra per makina
Pasqyra per makina
Pasqyra per tualet
Pasqyra per tualet
Punime xhami
Punime xhami
Veshje xhami
Veshje xhami
Xhama dekorative
Xhama dekorative
Xham i blinduar
Xham i blinduar
Xham per klinike dentare
Xham per klinike dentare
Xhama dekorativ per kuzhina gatimi
Xhama dekorativ per kuzhina gatimi
Xhama per furra
Xhama per furra
tavolina me xham te printuar
tavolina me xham te printuar
Xham per guzhina
Xham per guzhina
Printim me adeziv mbi xham
Printim me adeziv mbi xham
Harkim xhami
Harkim xhami
Xham kabine me adeziv
Xham kabine me adeziv
Vitrina xhami me porosi
Vitrina xhami me porosi
Rrethim me xham per lokale
Rrethim me xham per lokale
Pasqyra me porosi
Pasqyra me porosi
Ndarje me xham per kabina dushi
Ndarje me xham per kabina dushi
Dollape me veshje xhami dekorative
Dollape me veshje xhami dekorative
Dyer xhami me bombardim
Dyer xhami me bombardim
Parapete xhami me bombradim
Parapete xhami me bombradim
Prerje xhami me forma
Prerje xhami me forma
Xhama per mobilje kuzhine
Xhama per mobilje kuzhine

Katalogu

Katalog Rinisa 2000
Katalog Rinisa 2000
Katalog Rinisa 2000
Katalog Rinisa 2000

Punë të kryera

Banak xhami
Banak xhami
Dyer xhami
Dyer xhami
Kabina dushi
Kabina dushi
Kangjella xhami
Kangjella xhami
Tavolina xhami
Tavolina xhami
Xham i nderthurur me dru
Xham i nderthurur me dru
Rinisa 20001449307728
Rinisa 20001449307742
Rinisa 20001449307759
Rinisa 20001449307787
Rinisa 20001449307802
Rinisa 20001456845763
Rinisa 20001456845779
Rinisa 20001459944954
Rinisa 20001459945011
Rinisa 20001459945042
Rinisa 20001459945063
Rinisa 20001459945142
Rinisa 20001459945170
Rinisa 20001465382621
Rinisa 20001465382639
Rinisa 20001465382658
Rinisa 20001465382680
Rinisa 20001465382700
Rinisa 20001465382721
Rinisa 20001510161041
Rinisa 20001510161058
Rinisa 20001510161069
Rinisa 20001510161113
Rinisa 20001510161140
Rinisa 20001517995300
Rinisa 20001517995635
Rinisa 20001517995650
Rinisa 20001517995666
Rinisa 20001517995676
Rinisa 20001517995686
Rinisa 20001549457172
Rinisa 20001549457207
Rinisa 20001549457222
Rinisa 20001549457238
Rinisa 20001549457253
Rinisa 20001549457267
Rinisa 20001549457306
Rinisa 20001549457319
Rinisa 20001549457330
Kangjella me xham te temperuar dhe aksesor inoksi te lyer me boje me pjekje
Kangjella me xham te temperuar dhe aksesor inoksi te lyer me boje me pjekje
Dekor me pasqyra
Dekor me pasqyra
CLICHE
CLICHE

Video