Secondary Adv

ALBSEC

 

Përshkrimi

ALBSEC shpk eshte kompania e pajisjeve të sigurisë, sistemeve të vëzhgimit dhe monitorimit, me vendodhje në Durrës, sjell garancinë dhe sigurinë përmes viteve të eksperiecës me produkte cilësore në Shqipëri. Kompania bashkëpunon me markat e njohura të sistemeve të sigurisë Hikvision dhe Dahua. Lloji i aktivitetit që ALBSEC shpk ushtron, është ruatja dhe siguria fizike e objekteve duke sjellë për bizneset dhe banesat tuaja sisteme CCTV, IP kamera, videocitofoni, akses kontroll, sistemet e alarmit të zjarrit, sisteme monitorimi për banka, rezidenca, dyqane, lokale, restorante, zyra, ambjente sportive, transport, infrastrukture, godina civile dhe industriale etj. Partneriteti me Hikvision dhe Dahua ju sjell të gjithë tregtarëve dhe instaluesve çmime të arsyeshme me cilësinë maksimale të produkteve. Ju mirëpresim në dyqanin tonë për të diskutuar gjithçka mbi kamerat e vëzhgimit IP dhe HDCVI, sisteme alarmi, vjedhje dhe zjarri, central telefonik, Citofoni etj..

Çfarë ofron

Sistemi i mbikqyrjes me video ofron siguri dhe ndihmon në parandalimin, pengimin dhe zbulimin e çdo aksesi fizik te paautorizuar, duke perfshire zonat e vendosura nën mbikqyrje ose mbrojtje. ALBSEC shpk tregton për ju kamera sigurie për apartamentin dhe biznesin tuaj. Monitorim në kohë reale nëpërmjet telefonit, njoftim për lëvizjet përpara pronës tuaj, komunikim në kohë reale dhe ruajtje e cdo lëvizjeje apo alarmi me video, në telefon dhe paisjeve që disponon.

- Projektim, instalim, shitje

- Sisteme sigurimi

- Sisteme alarmi

- Sisteme kundër zjarrit

- Sisteme akses kontroll

- Sisteme vëzhgimi

 

ALBSEC shpk tashmë u vjen në ndihmë bizneseve dhe kompanive me sistemin e GPS për të gjurmuar në kohë reale automjetet që lëvizin në terren dhe për të marrë informacion për vendndodhjen e tyre. Ky shërbim siguron:

- Pamje live e mjetit 

- Historik i lëvizjes 

- Parkimet e mjetit 

- Shpejtësinë 

- Distancën 

- Ruajtje e të dhënave për një vit 

Shërbime

DVR per rregjistrim Full HD Hikvision
DVR per rregjistrim Full HD Hikvision
Gps per gjurmim automjetesh, instalim dhe mirebajtje
Gps per gjurmim automjetesh, instalim dhe mirebajtje
Instalim kamerash sigurie
Instalim kamerash sigurie
IP Kamera Hikvision
IP Kamera Hikvision
Kamera regjistrimi Hikvision
Kamera regjistrimi Hikvision
Kamera sigurie per zyra dhe biznese
Kamera sigurie per zyra dhe biznese
Kamera vezhgimi Dahua
Kamera vezhgimi Dahua
Lexues kartash per akses kontroll
Lexues kartash per akses kontroll
Mirembajtje sistemesh sigurie, kamerash
Mirembajtje sistemesh sigurie, kamerash
Monitorim ne smartphone i automjeteve me GPS
Monitorim ne smartphone i automjeteve me GPS
Panele zjarri konvencionale
Panele zjarri konvencionale
Regjistrues DVR per kamera vezhgimi
Regjistrues DVR per kamera vezhgimi
Sensor levizje, tymi, zjarri, gazi etj
Sensor levizje, tymi, zjarri, gazi etj
Set kamerash dhe DVR per biznese
Set kamerash dhe DVR per biznese
Sirena dhe aksesore per panele zjarri
Sirena dhe aksesore per panele zjarri
Sistem telefonie IP
Sistem telefonie IP
Sisteme akses kotrolli per kompani
Sisteme akses kotrolli per kompani
Sisteme alarmi dhe dedektore antivjedhje
Sisteme alarmi dhe dedektore antivjedhje
Sisteme alarmi te zjarrit Hikvision
Sisteme alarmi te zjarrit Hikvision
Sisteme CCTV Hikvision
Sisteme CCTV Hikvision
Sisteme monitorimi Hikvision
Sisteme monitorimi Hikvision
Sisteme sigurie Hikvision dhe Dahua
Sisteme sigurie Hikvision dhe Dahua
Sisteme vezhgimi Kamera dhe DVR
Sisteme vezhgimi Kamera dhe DVR
Sisteme vezhgimi per dyqane dhe supermarkete
Sisteme vezhgimi per dyqane dhe supermarkete
Kamera profesionale Hikvisio
Kamera profesionale Hikvisio
Kit per sisteme vezhgimi per dyqane
Kit per sisteme vezhgimi per dyqane
Regjistrues video 4K Ultra HD Hikvisio
Regjistrues video 4K Ultra HD Hikvisio
Video Citofoni
Video Citofoni
Videocitofoni me ekran Hikvision
Videocitofoni me ekran Hikvision
Sisteme alarmi Dahua
Sisteme alarmi Dahua

Punë të kryera

ALBSEC1536673428
ALBSEC1536673442
ALBSEC1536673503
ALBSEC1536673516
ALBSEC1536673542
ALBSEC1536673559
ALBSEC1555679917
ALBSEC1555679953
ALBSEC1555679965
ALBSEC1555679980
ALBSEC1555680005
ALBSEC1555680017

Partnere

hikvisiondahua

Video