Secondary Adv

Wallcovering

 

Përshkrimi

Wallcovering shpk eshte nje entitet i nje niveli internacional qe operon per me shume se 20 vite ne rifiniturat e ndertimit, duke ofruar produkte, zgjidhje, sisteme dhe tekonolgji te integruara per te permbushur kerkesat me komplekse te projektimit dhe ndertimit. "Ï shtojme vlere ndertimit"eshte koncepti kryesor i cili ka pozicionuar Wallcovering shpk ne nivelet me te larta ne fushen e ndertimit. Eksperienca e fituar ne fushen e rifiniturave te ndertimit, ben qe Wallcovering te perfaqesoje nje game produktesh te vleresuara dhe te shperndara ne Itali dhe te gjithe zonën e Ballkanit, gjithmone ne nje hap me evolucionin e vazhdueshem teknologjik i lidhur me traditen e fituar ne vite. Teknologjite qe ka ne dispozicion Wallcovering formojne zgjidhjet e integruara, te gatshme per te plotesuar te gjitha fazat per nje nderhyrje ne ndertim: mbrojtje, rehabilitim, restaurim, eliminimin e lageshtires, dekorime, izolime, vlera estetike.

 

Produktet dhe sherbimet qe kompania Wallcovering ofron ndahen ne dy kategori:
1.    Fasada të ventiluara dhe izolime termike.
2.    Resina dekorative dhe industriale, dekorative me stuko, Malte teknike, Bojra etj.

Çfarë ofron

Divizione e fasadave të ventiluara dhe izolimi termike

Aliva
Ne sketorin e fasadave te ventiluara, Aliva, e certifikuar UNI EN ISO 9001, zhvillon zgjidhjet te personalizuara ne baze te kerkesave dhe problematikave specifike, duke inxhenerizuar dhe duke vene ne praktik cfaredolloj mendimi arkitektonik ne fushen e projektimit te veshjeve per ndertim. Predispozicioni i thelle per "tailor made", evidentohet ne nje katalog te gjere me zgjidhje origjinale te testuara ne tridhjete vjet eksperience direkte ne kantiere: nje know-how i vene ne dispozicion te projektimit.

TermoK8
Divizioni Izolimit Termik promovon kulturen e sistemit kapoto si sinonim i mbrojtjes dhe rekuperimit, kualifikim energjitik, impakt ambiental, mireqenie dhe komfort. Termo K8 nenkupton sisteme te ndryshme te diferencuar dhe te specializuar, aksesor, komplement dhe finitura per te ofruar zgjidhjen me te pershtatshme per kerkesat e natyres inxhenjerike, arkitektonike ose ekzekutive, per menaxhimin sa me te mire energjitik te "sistemit te ndertimit".

 

Agrob Buchtal
Kompania Germane udhëheqëse botërore për prodhimin e gresit të porcelanit të Estruso për fasadat e ventiluara.

 

Energieker
Kompania Italiane udhëheqëse botërore për prodhimin e gresit të porcelanit Pressato  për fasadat e ventiluara.

 

Imar
Kompania Spaniolle udhëheqëse botërore për prodhimin e fasadave metalike të mikroforata dhe dekorative për fasadat e ventiluara.

 


Divizioni Resina dekorative dhe industriale, dekorative me stuko, Malte teknike, Bojra.


Industria Ivas
E themeluar ne vitin  1953, Ivas eshte shoqeria Lider e certifikuar me UNI EN ISO 9001 per sistemin e menaxhimit te cilesise. Produktet Ivas formojne cikle dhe sisteme te konceptuara per mbrojtjen, rehabilitimin, izolimin dhe dekorimin e ndertesave. Filozofia e shoqerise eshte e perqendruar ne nje koncept te thjeshte:"Cilesia e larte eshte pika jone e referimit".


IVAS - Piktura dhe Bojera
Divizioni i Pikturave dhe Bojerave fokusohet ne kerkesa precize qe produkti duhet te permbush: cilesi e larte, aplikim i thjeshte, rezistente, jete gjatesi, shume perdorimesh. Kapaciteti per t'ju dhene shumellojshmeri zgjidhjesh te plota, eshte nje tipar karakterizues: shoqeria asocon brandin "made in italy" me gamen e ndryshme te produkteve presente ne fushen e rifiniturave.

IVAS - Malta Teknike
Divizioni Malta Teknike projekton dhe realizon produkte dhe sisteme te integruara per ndertime, ristrukturimin dhe ristaurimin  ne ndertim: konsolidim, rekuperim, tharjen e lageshtires, hidroizolim dhe finitura.Ristrukturimi eshte tipologjia e nderhyrjes me e perhapur dhe me komplekse ne fushen e ndertimit: produktet e divizionit Malta Teknike, te integruara dhe komplementare me ato te divizionit Piktura dhe Bojera, perbejne cikle teknike profesionale shume te specializuara, te formuara per te zgjidhur cdo patologji murale me thjeshtesi dhe efikasitet.

 

IVAS - Dysheme me Rezine
Divizioni Dysheme me Rezine merret me projektimin, prodhimin dhe konsultimin te sistemeve me rezine me teknologji te larte, siperfaqje te vazhdueshme dhe dysheme industriale dhe civile.

METROPOLIS - Dekorativet
Metropolis®, paints for life style, divizioni dekorativ "COSMOPOLITI" projekton dhe prodhon piktura, cikle dekorative dhe finitura me rezine per mure dhe dysheme frymezuar nga ndikimet e jashtme metropoilitane. Materie, ngjyra dhe reflekse te cilat transformojne vendet dhe hapsirat, te gjenerojne emocione te ndryshme.

 

Persa i perket te gjithe produkteve te me siper cituara, jemi ne gjendje te ofrojme pervec materialeve, instalimin, vendosjen dhe projektimin.
Nje opsion tjeter qe propozojme dhe qe kemi aplikuar ne vende te tjera si Anglia, Franca, Amerika etj., ku po arrijme rezultate shume te mira, eshte opsioni i formimit te skuadrave te puntoreve tuaj nga ana e teknikeve tane pergjegjes  qe do te jene present ne kantiere. Kjo eshte nje alternative qe propozojme per te mbajtur nen kontroll kostot pa qene e nevojshme qe te alterojne produktin perfundimtar.

Persa i perket ndertimeve te tipit civil, duke qene nje grup shoqerish qe mund te mbuloje ne 360 grade nevojat per materialet e brendshme te nje banese,  jemi duke i propozuar partnereve tane, per te transmetuar nje sinjal inovativ per klientelen, organizimin brenda ne kantier ku jane ne shitje njesite e banimit, nje tip salle mostre ne te cilen mund te parashtrohen si produktet baze (per dysheme te brendshme, veshje per banja dhe kuzhina, piktura e dekorativ) dhe 2 ose 3 produktet te zgjedhura nga termat shtese (extracapitolato)  te nje niveli te mesem dhe te larte. Kjo do te ishte nje menyre per te ofruar nje produkt te perfunduar akoma me ekskluzive dhe te personalizuar pervec krijimit te te gjitha avantazhev ekonomike te ketij operacioni.

Shërbime

Fasada me ventilim me pllaka
Fasada me ventilim me pllaka
Fasada te ventiluara e panele alumini Aliva
Fasada te ventiluara e panele alumini Aliva
Fasada te ventiluara me pllaka fiber cimento Aliva
Fasada te ventiluara me pllaka fiber cimento Aliva
Fasada te ventiluara me pllaka
Fasada te ventiluara me pllaka
Fasada te ventiluara me pllaka porcelani Aliva
Fasada te ventiluara me pllaka porcelani Aliva
Fasada te ventiluara me porcelan
Fasada te ventiluara me porcelan
Fasada terrakote e ventiluar Aliva
Fasada terrakote e ventiluar Aliva
Fasada xhami strukturale dhe gjysemstrukturale
Fasada xhami strukturale dhe gjysemstrukturale
Fasade e jashtme me rrjete metalike Aliva
Fasade e jashtme me rrjete metalike Aliva
Fasada te ventiluara me xham Aliva
Fasada te ventiluara me xham Aliva
Fasade e ventiluar me pllaka guri natyral Aliva
Fasade e ventiluar me pllaka guri natyral Aliva
Fasada e rrjeta celiku
Fasada e rrjeta celiku
Pllaka qeramike Agrob Buchtal per fasada
Pllaka qeramike Agrob Buchtal per fasada
Pllaka xhami per fasada te ventiluara
Pllaka xhami per fasada te ventiluara
Pllaka metalike rrjete per veshje fasade
Pllaka metalike rrjete per veshje fasade
Rrjeta inoksi per fasada
Rrjeta inoksi per fasada
Rrjeta metali per fasada IMAR
Rrjeta metali per fasada IMAR
Rrejta teli per fasada godinash, ALIVA
Rrejta teli per fasada godinash, ALIVA
Punime fasade me sistem kapot
Punime fasade me sistem kapot
Punime izolimi per fasade termike
Punime izolimi per fasade termike
Punime fasade e ventiluar per godina
Punime fasade e ventiluar per godina
Punime fasade e ventiluar per godina
Punime fasade e ventiluar per godina
Pllaka mermeri ENERGIEKER
Pllaka mermeri ENERGIEKER
Pllaka per ambjente te jashtme AGROB BUCHTAL
Pllaka per ambjente te jashtme AGROB BUCHTAL
Pllaka shtrimi per ambjente te brendshme AGROB BUCHTAL
Pllaka shtrimi per ambjente te brendshme AGROB BUCHTAL
Pllaka shtrimi prej guri natyral
Pllaka shtrimi prej guri natyral
Resina dekorative per dysheme dhe mure
Resina dekorative per dysheme dhe mure
Rifinitura dekorative per mure
Rifinitura dekorative per mure
Shtrime dhe veshje me rezine dekoruese
Shtrime dhe veshje me rezine dekoruese
Parkete druri per ambjente te brendshme
Parkete druri per ambjente te brendshme

Punë të kryera

Avokatia
Avokatia
Dysheme e resine te dekoruar
Dysheme e resine te dekoruar
Foleja e Gjelber
Foleja e Gjelber
Kontakt shpk
Kontakt shpk
Luxor
Luxor
Magnet Kontakt
Magnet Kontakt
Punime me bojra dekorative
Punime me bojra dekorative
Punime te brendshme rifiniture
Punime te brendshme rifiniture
Resine poliretan me efekt bicolor
Resine poliretan me efekt bicolor
Rezidenca SIRI Kontakt
Rezidenca SIRI Kontakt
Rinovim lokali me tone te ngrohta te bronzta, mure te dekoruar me efekt te personalizuar
Rinovim lokali me tone te ngrohta te bronzta, mure te dekoruar me efekt te personalizuar
Teatri Maliq
Teatri Maliq
FB-ART
FB-ART
Greentarrace
Greentarrace
BEGA 07 Rezidenca banimi
BEGA 07 Rezidenca banimi
Fasade e ventiluar KLODIODA SH.P.K
Fasade e ventiluar KLODIODA SH.P.K
Fasade e ventiluar per kompleks banimi
Fasade e ventiluar per kompleks banimi
PHOENIX Kontakt shpk
PHOENIX Kontakt shpk

Partnere

agrob-buchtalalivaenergiekerimarivas pavimentiivas pittureivas termicometropolis

Video