Secondary Adv

ILJO shpk

 

Përshkrimi


Iljo shpk e ka nisur aktivitetin në 1992 me qendër në Shkozet, Durrës. Kompania merret me tregtimin dhe përpunimin e mermerit me porosi nga më të ndryshme për klientet, i pajisur me teknologjinë bashkohore për përpunimin e mermerit. Qëllimi për tu renditur mes listës së liderëve në përpunimin e mermerit na karakterizon për të kryer punën me vullnet dhe optimizën. Përpunimi i mermerit aq sa është një punë e vështirë, aq është edhe e bukur duke e lidhur me artin dhe skulpturën. Dhe dëshira jonë është që cdo punë që ju porositni tek ne, të kënaqë pritshmëritë tuaja dhe të përmbushë cdo kërkesë sipas nevojave. Ne jemi munduar që ta sigurojmë këtë duke disponuar një listë të materialeve dhe shërbimeve që ofrojmë. Iljo Mermer mirëpret bashkëpunimin me ju!

Çfarë ofron

Iljo Mermer prezantohet si kompani e cila ka zgjedhur të ofrojë shitje me shumicë dhe pakicë të mermerit. Firma realizon punime dhe montimin e realizimeve të mermerit, varre me porosi, kuzhina me veshje mermeri, lavamane sipas porosisë, arredime ambjentesh me mermer, kuarc dhe granit, veshje banakësh me onyx, arredim hoteli me mermer, shtëpi e vila, veshje dekorative oxhaqesh, dhe cdo gjë tjetër qe lidhet me të bukurën dhe cilësoren. Tek Iljo Mermer do të gjeni vazo mermeri, statuja dhe kolona mermeri te punuara sipas kërkesave të klientëve. Kompania disponon pllaka te shumëllojshme mermeri për përdorime të ndryshme që nga veshjet e mureve dhe fasadave e deri tek përdorimi në qendra urbane, lulishte dhe parqe me stola mermeri dhe tavolina me përmasa të ndryshme. Gama jonë e produkteve dhe shërbimeve do plotësojë kërkesat tuaja në cdo kohë.

Shërbime

Arredime me mermer dhe granit
Arredime me mermer dhe granit
Balaustra mermeri
Balaustra mermeri
Dekorime varresh me mermer
Dekorime varresh me mermer
Gdhendje dhe shrime ne pllaka mermeri
Gdhendje dhe shrime ne pllaka mermeri
Gur onyx per veshje banaku
Gur onyx per veshje banaku
Mermer granit quarz ne shitje
Mermer granit quarz ne shitje
Objekte dekorative me mermer
Objekte dekorative me mermer
Pllaka mermeri per varre
Pllaka mermeri per varre
Punime dekorative mermeri me porosi
Punime dekorative mermeri me porosi
Punime mermeri graniti dhe quarzi
Punime mermeri graniti dhe quarzi
Punime mermeri ne Durres, Mermer ne shitje
Punime mermeri ne Durres, Mermer ne shitje
Punime mermeri per varre dhe lapidare
Punime mermeri per varre dhe lapidare
Punime oxhaqesh me mermer
Punime oxhaqesh me mermer
Shitje mermeri me shumice dhe pakice
Shitje mermeri me shumice dhe pakice
Shtrim dhe veshje shkallesh me pllaka mermeri dhe granitit
Shtrim dhe veshje shkallesh me pllaka mermeri dhe granitit
Shtrim dyshemeje me pllaka mermeri onyx per vila luksoze
Shtrim dyshemeje me pllaka mermeri onyx per vila luksoze
Shtrime dyshemeje me mermer dhe granit
Shtrime dyshemeje me mermer dhe granit
Shtylla dhe kollona dekoruese mermeri
Shtylla dhe kollona dekoruese mermeri
Skulputura, gdhendje me dore ne mermer
Skulputura, gdhendje me dore ne mermer
Tavolina e suprina mermeri
Tavolina e suprina mermeri
Lavamane mermeri
Lavamane mermeri
Veshje banjosh me pllaka mermeri
Veshje banjosh me pllaka mermeri
Veshje mermeri per banak lokalesh
Veshje mermeri per banak lokalesh
Veshje muresh me mermer
Veshje muresh me mermer
Veshje onyx me ndricim te brendshem
Veshje onyx me ndricim te brendshem

Punë të kryera

Mbulim fasade me pllake mermeri
Mbulim fasade me pllake mermeri
Punim banaku me mermer per lokale
Punim banaku me mermer per lokale
Punim banaku me mermer
Punim banaku me mermer
Punim korniza dhe kollona e mermer
Punim korniza dhe kollona e mermer
Punim me mermer per mobilje tualeti
Punim me mermer per mobilje tualeti
Punim mermeri per oxhak
Punim mermeri per oxhak
Punim mermeri per varre
Punim mermeri per varre
Punim shkallesh me mermer
Punim shkallesh me mermer
Shkrim i personalizuar ne mermer
Shkrim i personalizuar ne mermer
Shtrim dhe veshje me mermer per holle
Shtrim dhe veshje me mermer per holle
Shtrime dyshemeje me mermer per objekte historike
Shtrime dyshemeje me mermer per objekte historike
Tualet i veshur me mermer
Tualet i veshur me mermer
Posh lounge, Durres
Posh lounge, Durres
Veshje mermeri per recepsion hoteli
Veshje mermeri per recepsion hoteli
Bango mermeri per kuzhine
Bango mermeri per kuzhine
Ambjente te brendshme bari me veshje mermeri
Ambjente te brendshme bari me veshje mermeri
Banak kuzhine me veshje mermeri
Banak kuzhine me veshje mermeri
Mermer per banak
Mermer per banak
Punim varri
Punim varri
Punime mermeri per kuzhine
Punime mermeri per kuzhine
Recepsion hoteli
Recepsion hoteli

Partnere

belencosantamargheritastone-italiana