Secondary Adv

Tenda Peri - Das Awning Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania TENDA DIELLI PERI vjen me një eksperiencë 10 vjecare në tregun shqiptar në prodhimin dhe montimin e tendave të diellit të madhësive të ndryshme. Duke filluar aktivitetin që në 2008, ne jemi përpjekur t`i përgjigjemi klientëve në kohë sipas standardeve të EU. Ne prezantohemi tek ju me një staf te kualifikuar dhe të përgatitur për të realizuar me përkushtim dhe seriozitet cdo porosi tuajën qe lidhet me tendat dhe pergolat. Tenda Peri sjell eskluzivitetin në Shqipëri të copave cilësore me vetepastrim, te teknologjise se fundit me procesin Nano Teknologji nga Gjermania të partnerit të fuqishëm DAS AWNING. Tenda Peri garanton për ju dhe ambjentet tuaja tenda dhe pergola te garancisë dhe cilësisë më të lartë në treg duke synuar jetëgjatësinë e tyre. Bëhuni dhe ju partner i yni!

Çfarë ofron

Tenda Peri dhe DAS AWNING ofrojnë shërbimet dhe produktet më të mira rreth tendave dhe pergolave sipas porosisë dhe kënaqësisë tuaj. Tek Tenda Peri do të gjeni: 

 

- Tenda dielli me krahë

- Tenda dielli sistem grek

- Pergola me ndricim dhe automatike

- Tenda për shtepi, bare dhe restorante

- Aksesorë tendash me shumicë dhe pakicë

- Copa për tenda me shumicë dhe pakicë

- Copa kundër shiut dhe rezistente ndaj rrezeve dhe nxehtësisë

- Copa me vetpastrim të teknologjisë së fundit

- Tenda kupola për dritare

- Tenda pergola me konstruksion metalik dhe ndricim

- Grila të brendshme

- Grila moderne

- Tenda me konstruksion metalik

- Tenda dielli me porosi, prodhim dhe montim

- Rinovim tende, zevendesim dhe nderrim cope

 

Tenda PERI synon të realizojë më të mirën për ju!

Shërbime

Cadra kobra me copa DAS AWNING
Cadra kobra me copa DAS AWNING
Copa DAS AWNING me nano technology
Copa DAS AWNING me nano technology
Copa me vetepastrim per tenda dhe cadra
Copa me vetepastrim per tenda dhe cadra
Cope me vetepastrim per tenda
Cope me vetepastrim per tenda
Kapotina per lokale
Kapotina per lokale
Montim pergola per lokale
Montim pergola per lokale
Pergola me 2 anesore
Pergola me 2 anesore
Pergola me drita sipas porosise
Pergola me drita sipas porosise
Pergola me sistem me varje
Pergola me sistem me varje
Tenda dielli dy anesore per lokale
Tenda dielli dy anesore per lokale
Tenda dielli me printim
Tenda dielli me printim
Tenda dielli per bare dhe restorante
Tenda dielli per bare dhe restorante
Tenda me krahe me cope me vetpastrim DAS AWNING
Tenda me krahe me cope me vetpastrim DAS AWNING
Tenda me vetepastrim per ballkon
Tenda me vetepastrim per ballkon
Tenda pergola me drita LED
Tenda pergola me drita LED
Tenda pergola me strukture druri
Tenda pergola me strukture druri
Tenda pergola pa bazament ne toke
Tenda pergola pa bazament ne toke
Tenda pergola pa drita
Tenda pergola pa drita
Tende pergola elektronike me drita
Tende pergola elektronike me drita
Xhelatine anesore per mbulim per lokale
Xhelatine anesore per mbulim per lokale

Katalogu

Katalog Tenda Peri - Das Awning Albania

Punë të kryera

Coffe Perry
Coffe Perry
Sanremo Bar
Sanremo Bar
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794576
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794590
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794604
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794621
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794634
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794647
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794658
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794669
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794689
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794704
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794719
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794730
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794743
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794755
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794767
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794786
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794799
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794813
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794831
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794853
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794864
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794880
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794896
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794909
Tenda Peri - Das Awning Albania1537794921
Tende dielli vete pastruese
Tende dielli vete pastruese
Pergola montuar ne Durres
Pergola montuar ne Durres
Pergola montuar ne bllok
Pergola montuar ne bllok
Xhelatin per mbyllje per lokalet
Xhelatin per mbyllje per lokalet
Tenda me vete pastrim
Tenda me vete pastrim
Myslym Shyri
Myslym Shyri
Hotel Intea Mali i Robit
Hotel Intea Mali i Robit