Secondary Adv

HTT shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Hidro Termo Tirana (HTT) u themelua në vitin 1992 dhe ne vitim 2003 ajo u shkëput nga firma mëmë, Comec, për ti fokusuar më shumë ne profilin e saj në fushën e ngrohjes, ftohjes, kondicionimit, punimeve hidraulike dhe elektrike.  Hidro Termo Tirana kë mbi 27 vjet që ofron shërbime cilësore në tregun Shqiptar me një përvojë të gjatë në sistemet ngrohje/ftohje, në sistemet e pompimit, sistemet e parandalimit të zjarrit, sistemet e ventilimit, instalimet elektrike, instalimet hidraulike dhe gazit GPL.

 

Ne japim gjithashtu konsulencë të vazhdueshme për klientët në mënyrë që të bëhet zgjedhja e duhur për produktet dhe sistemet që do të përdoren.  Ne ofrojmë përvojën e shumë viteve pune në një gamë të gjerë fushash. Ofrojmë cilësi të lartë dhe besueshmëri për klientët tanë në projekte rezidenciale, qeveritare dhe industriale. Në çdo projekt, që kemi ndërmarrë, puna jonë është karakterizuar nga inovacionet më të reja në përdorimin e produkteve dhe sistemeve me cilësi të lartë. Ne kemi dorëzuar me sukses projekte për ministri të ndryshme, shkolla, spitale, hotele, fabrika dhe ndërtesa rezidenciale.

 

Avantazhet e te punuarit me ne

Menaxhim projektesh
Ne kemi përvojë në të gjitha fushat e nevojshme për të menaxhuar me sukses një projekt, si: komunikimi me klientin, lehtësimin e punimeve të ndërlikuara dhe menaxhimin e kohës. Të gjitha informacionet e lidhura me materialet e përdorura dhe fazat e projektit mund të raportohen në përputhje me kërkesat e çdo klienti. Projektet dorëzohen pa vonesa dhe në fund të projektit përmbushen të gjitha objektivat e kërkuara nga klienti.

 

Cilësi e garantuar
HTT ofron cilësi të lartë dhe besueshmëri për një gamë të gjerë produktesh. Me mbi 19 vjet eksperiencë, qëllimi ynë është të rrisim komoditetin për klientët tanë. Ne ofrojmë cilësi të lartë duke përdorur produkte dhe sisteme të inovacioneve të reja në bashkëpunim me kompani lider në fushat përkatëse. Ofrojmë mbështetje të plotë mbas instalimeve, në mënyrë që të sigurohen standarde të larta dhe komoditet për klientët tanë. Përveç kësaj, si pjesë e shërbimit, bëhet testimi i çdo instalimi për të siguruar punueshmërinë e plotë të sistemeve të instaluara. Kompania jonë ofron mbështetje në çdo hap.

 

Personel i kualifikuar
Personeli ynë është i specializuar dhe i kualifikuar për identifikimin e problemeve dhe zgjidhjen e tyre në mënyrë që të realizohen kërkesat e klientit. Personeli ynë ofron shërbim për instalime dhe riparime të mëtejshme.

Çfarë ofron


•    KONDICIONIM DHE ASPIRIM
o    Kondicioner
o    Multisplit
o    VRV

 

•    SISTEME KONDICIONIMI MULTI SPLIT (CARRIER + TOSHIBA)
o    Sistemi multisplit funksionon me një makineri të jashtme e cila lidhet deri me 5 njësi të brendshme
o    Njësite e brendshme funkionojnë në mënyrë të pavaruar nga njëra tjetra, nese për shembull ambjente të ndryshmë duhet të kenë temperature të ndryshme
o    Njesitë e brendhsme mund të jenë tokësore, murale, kasete, dhe/ose kanalor, në varesi të ambjentit dhe dëshirave individuale

 

•    SISTEM KONDICIONIMI VRF
o    I përshtatshëm për ambjente komerciale (hotele, qendra biznesi , ambjente zyra)
o    Njësite e brendshme komandohen në mënyrë të pavarur nga njëra tjetra për temperaturat e dëshiruara në regjimin dimër, verë
o    Lejon deri ne 64 paisje të brendhme të instaluara në një sistem dhe një gjatësi totale tubacionesh deri në 1 000 ml.
o    Larmi e njësive të brendshem që mund të instalohen në varësi të arkitekturës së ambjenteve (tokesorë, kanalore, kasetina, murale)

 

•    SISTEME NGROHJE FTOHJE CHILLER FANCOIL
o    I përshtatshëm për instalime rezidenciale
o    Pajisje të jashtme me eficencë të lartë
o    Pajisje të brendshme të markave dhe modeleve të ndryshme në përshtatje me arkitekturën e ambjenteve (dysheme, mural,kanalore etj)
o    Fleksibilitet në organizimin e skemave hidraulike në funksion të kërksave të klienteve

 

•    SISTEME NGROHJE FTOHJE NË DYSHEME
o    Komfort maksimal krahasuar me sistemet e tjera
o    Eleminimi i paisjeve fryrëse si rrjedhoje shmangien e filtrave dhe të pluhurit
o    Hapësira më të shfrytëzueshme të ambjenteve për shkak të mungesës së paisjeve fryrëse
o    Reduktim i konsumit të energjisë krahasuar me ambjentet e tjera
o    Reduktim i zhurmave gjatë funksionimit
o    Njëtrajtshmëria e ngrohjes ose ftohjes në të gjithë ambjentin

 

•    SISTEME NGROHJE KALDAJË DHE RADIATOR
o    Kaldajë me naftë/gaz
o    Kaldajë me dru/pelet
o    Kaldajë elektrike
o    Radiator alumin/çelik

 

•    PANELE DIELLORE PËR SISTEME NGROHJE

 

•    TUBA / RAKORDERI / POMPA UJI / AKSESOR

 

•    PUNIME HIDRAULIKE DHE ELEKTRIKE
o    Sistem pompimi
o    Nyje hidrosanitare
o    Instalime elektrike rezidenciale
o    Kabinë elektrike

Shërbime

Instalim sistem ngrohje me Fan Koil
Instalim sistem ngrohje me Fan Koil
Kondicionere me shume njesi te brendshme Toshiba
Kondicionere me shume njesi te brendshme Toshiba
Panele diellore per sisteme ngrohje (Hotele, Vila etj)
Panele diellore per sisteme ngrohje (Hotele, Vila etj)
Sisteme kondicionimi Carrier
Sisteme kondicionimi Carrier
Sisteme ngrohje ftohje qendror VRF
Sisteme ngrohje ftohje qendror VRF
Dysheme radiante Giacomini
Dysheme radiante Giacomini
Impiante kondicionimi per shtepi
Impiante kondicionimi per shtepi
Instalim radiatoresh me kaldaje per hotele, apartamente, vila etj
Instalim radiatoresh me kaldaje per hotele, apartamente, vila etj
Kolektor per sistemin e ngrohjes
Kolektor per sistemin e ngrohjes
Montim i radiatoreve alumin ose celik per ngrohje me kaldaje
Montim i radiatoreve alumin ose celik per ngrohje me kaldaje
Montim panele diellore per ngrohje uji
Montim panele diellore per ngrohje uji
Ngrohje ftohje ne dysheme
Ngrohje ftohje ne dysheme
Projektim dhe Zbatim i impiantit te ngrohje ftohjes per apartamente, vila, hotele, dyqane, zyra
Projektim dhe Zbatim i impiantit te ngrohje ftohjes per apartamente, vila, hotele, dyqane, zyra
Sistem kondicionimi multi split me chiller
Sistem kondicionimi multi split me chiller
Sistem ngrohje ftohje e gjithe shtepia
Sistem ngrohje ftohje e gjithe shtepia
Sistem ngrohje me kaldaje (Nafte, Gaz, Dru, Pelet, Elektrike)
Sistem ngrohje me kaldaje (Nafte, Gaz, Dru, Pelet, Elektrike)
Sisteme kondicionimi multi split per shtepi
Sisteme kondicionimi multi split per shtepi
Tuba, Aksesore, dhe materiale ndihmese per impiante ngrohje ftohje
Tuba, Aksesore, dhe materiale ndihmese per impiante ngrohje ftohje
Instalim sistem ngrohje ne dysheme
Instalim sistem ngrohje ne dysheme
Instalim sistem ngrohje ne dysheme
Instalim sistem ngrohje ne dysheme

Punë të kryera

Apartment 2+1 - 125 m2 - Sistem Kondicionimi Chiller
Apartment 2+1 - 125 m2 - Sistem Kondicionimi Chiller
Zyra - Sistem Kondicionimi Multisplit
Zyra - Sistem Kondicionimi Multisplit
Swiss Line - Sistem Kondicionimi Multisplit
Swiss Line - Sistem Kondicionimi Multisplit
Restorant - Sistem Kondicionimi VRF
Restorant - Sistem Kondicionimi VRF
Qender Multifunksionale - 9 kate - 5 000 m2 - Sistem Kondicionimi VRF
Qender Multifunksionale - 9 kate - 5 000 m2 - Sistem Kondicionimi VRF
Ngrohje Ftohje ne Dysheme - Duplezx 300 m2
Ngrohje Ftohje ne Dysheme - Duplezx 300 m2
Magnet Gym - Palester - 500 m2-Sistem Kondicionimi VRF
Magnet Gym - Palester - 500 m2-Sistem Kondicionimi VRF
Kompleksi Magnet - Punime Hidralike - Elektrike-Shtrim tubacione multisplit
Kompleksi Magnet - Punime Hidralike - Elektrike-Shtrim tubacione multisplit
Kompleksi Kika - Sistem Ngrohje Ftohje - Shtrim Tubacione Multisplit - Panele Diellore
Kompleksi Kika - Sistem Ngrohje Ftohje - Shtrim Tubacione Multisplit - Panele Diellore
Bar Shanti - Sistem Kondicionimi Monosplit Kanalor
Bar Shanti - Sistem Kondicionimi Monosplit Kanalor
Banke - 7 Kate - Sistem kondicionimi VRF
Banke - 7 Kate - Sistem kondicionimi VRF
Banke - 7 kate - Sistem Kondicionimi VRF
Banke - 7 kate - Sistem Kondicionimi VRF
Impianti i mbrojtjes kunder zjarrit Fakulteti Histori Filologji
Impianti i mbrojtjes kunder zjarrit Fakulteti Histori Filologji
Dubleks ngrohje ftohje ne dysheme + panel diellore
Dubleks ngrohje ftohje ne dysheme + panel diellore
Instalime te ndryshme Ngrohje ftohje Vilat
Instalime te ndryshme Ngrohje ftohje Vilat
Impiant kondicionimit me tubacione dekurativ Bar Restorant
Impiant kondicionimit me tubacione dekurativ Bar Restorant
Sistemi multisplit, Vile
Sistemi multisplit, Vile
Impianti i kondicionimit ajer-ajer Banke Kompleksi Kiket
Impianti i kondicionimit ajer-ajer Banke Kompleksi Kiket

Partnere

htt-giacominihtt-toshibahtt-carrierhtt-wolfhtt-Siemenshtt-RIELLOhtt-ragallhtt-halcorhtt-gruppo-ragainihtt-grundfos

Certifikime