Secondary Adv

Stefani Trans

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Stefani Trans është një kompani transporti e cila operon në treg që nga viti 1995 me një eksperiencë pune 25 vjecare. Në fillimet e saj kompania realizonte transport kryesisht me destinacion Greqinë dhe anasjelltas, por  shërbimet tona të transportit janë shtrirë tani pothuajse në të gjithë Europën. Duke prekur këto rajone, Stefani – Trans mund te plotesojë të gjitha kërkesat e klientit. Ne dëshirojmë që klientiët tanë të kenë shërbimin që meritojnë dhe për këtë jemi cdoherë në përmirsime dhe zgjerim të mundësive tona për t`ju shërbyer secilit prej jush. Ne kemi dhe licencën për transport të lëndëve të rrezikshme ADR.

Çfarë ofron

Stefani Trans ofron transporte me: mushama, konteiner, bote gazi dhe zhvendosje të mallrave në destinacionet e kërkuara. Kompania është e licencuar për të realizuar në siguri të plotë transportin e lëndëve të rrezikshme duke mbajtur përgjegjësi të plotë gjatë këtij shërbimi. Duke iu referuar këtij shërbimi ne tregtojmë për klienët dhe një sërë produktesh të gazrave teknikë dhe mjekësorë.

Stefani Trans ofrohet t`ju shërbejë për:

- Transport në Ballkan dhe Europë

- Transport për materiale ndërtimi dhe lëndësh të ndryshme

- Transport me kamionë dhe trailer

- Transport lëndësh të rrezikshme dhe gazrave të ndryshëm

- Gaz argon për saldime inoksi dhe hekuri

- Gazra për funskione të ndryshme, mjekësorë dhe industrialë

- Elementë kimikë për përdorime në industri etj.

 

Shërbimet dhe produktet tona vihen në dispoziocionin tuaj në cdo kohë që ju keni nevojë!

Shërbime

Trailer kontenieri
Trailer kontenieri
Traile me megavolum
Traile me megavolum
Transport bojrash
Transport bojrash
Transport gazi
Transport gazi
Transport grupazh
Transport grupazh
Transport industrial
Transport industrial
Transport materialesh celiku
Transport materialesh celiku
Transport materialesh tekstile
Transport materialesh tekstile
Transport me mushama
Transport me mushama
Transport me trajle vetshkarkues per inerte
Transport me trajle vetshkarkues per inerte
Transport ne Ballkan dhe Europe
Transport ne Ballkan dhe Europe
Transport ne Greqi
Transport ne Greqi
Transport per gazra teknik
Transport per gazra teknik
Transport per lende pesticidesh
Transport per lende pesticidesh
Transport per materiale ndertimi
Transport per materiale ndertimi
Transport T.I.R
Transport T.I.R
Transport te lendeve te rrezikshme ADR
Transport te lendeve te rrezikshme ADR
Transport ushqimor me kamion me mushama
Transport ushqimor me kamion me mushama
Kompani per transport nderkombetar
Kompani per transport nderkombetar
Transport materialesh ndertimi
Transport materialesh ndertimi

Partnere

AlumilAV GasCargo BookDastDeutchColorGermaniLiftech AshensoreLindeDua gazKappa oilKappa-ghepardLiredi autoRietti