Secondary Adv

BAULED

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Zgjidhja e duhur për ndriçimin tuaj.

Bauled përbën ekipin e duhur të njerëzve që sigurojnë zgjidhjet më efiçente në ndriçim. Përpiqemi përditë për të ofruar zgjidhje komplekse për të gjitha nevojat e ndriçimit, nëpërmjet markave të dalluara dhe linjave të veçanta, duke sjellë prekjen tonë delikate në zyrat, shtëpitë dhe ambjentet tuaja. Linja e Luxmainer dhe Roettec bëjnë ndryshimin nëpërmjet produkteve të specializuara, të cilat do të bëhen pjesë e identitetit të ambjenteve tuaja.

Pse duhet të na zgjidhni?

Për vite kemi sjellë produktet më të mira me çmimet më të arsyeshme. Produktet tona tashmë do ti dalloni në shtëpitë dhe bizneset përreth jush, të cilët kanë zgjedhur të ndriçohen me ne. Nëse jeni në kërkim të karakteristikave të mëposhtme, jemi thjesht duke pritur të komunikojmë sëbashku.

• Cilësi e lartë e produkteve
• Shijoni garancinë tonë prej 2 deri në 5 vite.
• Kurseni para dhe energji me A++.
• 80 CRI - Shikoni ngjyrat e vërteta me indekset më të larta të ndriçimit.
• Ekologjik - Respektoni mjedisin nëpërmjet përdorimit të ndriçimit LED.

Çfarë ofron

Bauled, sjell linjën e produkteve më të veçanta, me teknologjinë bashkëkohore të prodhimeve Luxmainer dhe Roettec. Një ndërthurje midis dizajnit dhe cilësisë pë të garantuar çdo lloj dëshire për ju dhe atmosferë të këndshme pë ambjentet tuaja. Në përpjekje për të ofruar një komplet të zgjidhjeve për pothuajse të gjitha nevojat e ndriçimit të mundshëm, markat e Bauled kanë zhvilluar linja që përmbushin hapa të përditshëm, të tilla si ndriçimi në shtëpi dhe zyra, por edhe ato të specializuara si depo, magazinat dhe fabrikat e prodhimit.


Luxmainer

Marka e ndriçimit Luxmainer është fokusuar në përmirësimin e zgjidhjeve dhe sigurimin e ndriçimit më efikas në energji. Linja e produkteve të Luxmainer është gjithashtu e diferencuar në specializimin e produkteve të brendshme dhe të jashtme që qëndrojnë lehtësisht së bashku me elementë të tjerë.

 

Roettec

Në përpjekje për të ofruar një komplet të zgjidhjeve për pothuajse të gjitha nevojat e ndriçimit të mundshëm, Roettec ka zhvilluar linja që përmbushin hapa të përditshëm, të tilla si ndriçimi në shtëpi dhe zyra, por edhe ato të specializuara si depo, magazinat dhe fabrikat e prodhimit.

Shërbime

LLampa LED me filament
LLampa LED me filament
Llampa LED ndricim (bardh-natyral)
Llampa LED ndricim (bardh-natyral)
Spote ndricimi led me natyral
Spote ndricimi led me natyral
Spote LED per vitrina argjendarie, optika etj
Spote LED per vitrina argjendarie, optika etj
Led i perqendruar per ambjente te brendshme
Led i perqendruar per ambjente te brendshme
Panele ndricimi brenda murit
Panele ndricimi brenda murit
Panele ndricimi jasht murit
Panele ndricimi jasht murit
Ndricim fasade me spote
Ndricim fasade me spote
Tuba ndricimi LED
Tuba ndricimi LED
Shufra me ndricim led, rezistente ndaj ujit
Shufra me ndricim led, rezistente ndaj ujit
Ndricim linear LED
Ndricim linear LED
Shirita LED
Shirita LED
Ndricim elektrik per rruge
Ndricim elektrik per rruge
Ndricim led me shine
Ndricim led me shine
Ndricim LED per magazina
Ndricim LED per magazina
Ndricim led per muret
Ndricim led per muret
Ndricim led me shine
Ndricim led me shine
Telekomanda per ndricimin
Telekomanda per ndricimin
Bllok ushqimi per ndricim
Bllok ushqimi per ndricim
Sensor ndricimi
Sensor ndricimi
Abazhure betoni
Abazhure betoni
Abazhure industrial
Abazhure industrial
Abazhure me kritale
Abazhure me kritale
Azbazhure alumini modern
Azbazhure alumini modern
Llamba halogjeni qiri
Llamba halogjeni qiri
Llampa filament
Llampa filament
Llampa halogjeni
Llampa halogjeni
Profile alumini me ndricim LED
Profile alumini me ndricim LED
Ndricues kopshtarie
Ndricues kopshtarie
Shtylla ndricimi per rruge dhe kopshte
Shtylla ndricimi per rruge dhe kopshte

Katalogu

Katalog BAULED
Katalog BAULED
Katalog BAULED
Katalog BAULED

Punë të kryera

Bar kafe e ndricuar nga Bauled
Bar kafe e ndricuar nga Bauled
Qender argetimi per femije
Qender argetimi per femije
Qender argetimi e ndricuar nga Bauled
Qender argetimi e ndricuar nga Bauled
Ideal Carpet
Ideal Carpet
Bar Viro
Bar Viro
ChocoBerry
ChocoBerry

Partnere

roettecluxmainer

Certifikime

 

Oferta

Video

Përse ndriçimi LED?

Përse ndriçimi LED është më i mirë se ndriçimi tradicional
Llambat LED janë të njohura për qëndrueshmërinë dhe efikasitetin e tyre. Ato zgjasin shumë më shumë se sa fluoreshentet dhe llambat inkandeshente. LED ka cilësi më të mirë të dritës me dritë më të pastër dhe index pasqyrimi ngjyre më të lartë. Pjesa më e madhe për disa është që këto efekte speciale do të jenë së paku edhe për 20 vjet. Drita LED krijon më pak nxehtësi, kështu që ato nuk mbinxehen dhe gjithashtu zvogëlon rrezikun e zjarrit. Kostoja e përdorimit është shumë më e ulët se çdo llambë tjetër standarde.Me të vërtetë nuk mund t’i hezitoni.

Nuk është çudi që LED parashikohet të jetë teknologjia e madhe e ndriçimit të ardhshëm. LED po fiton popullaritet edhe pse teknologjia është ende në fazën e zhvillimit. Zhvendosja drejt jetesës së gjelbër, “tingëllon” mirë për dritat LED dhe familjet tani po fillojnë të mbështesin LED për efikasitetin e enrgjisë që ka. Sot, ka një numër të madh të familjeve që kanë filluar të përdorin LED për nevojat e tyre bazike. Këtu janë disa nga arsyet pse LED po fillon të kalojë produktet tradicionale si llambat inkandeshente dhe fluoreshente.


Ngjyra më të mira
Prodhuesit e LED, tani mund të bëjnë ndriçim në një larmi ngjyrash nga të kuqe, portokalli dhe të verdhë në të gjelbër, blu dhe vjollcë pa përdorur filtrat e ngjyrave që kanë nevojë për shumë metoda të zakonshme të ndriçimit. Ato gjithashtu mund të krijojnë një dritë me index ngjyre shumë më të lartë për përdorime të tilla si në magazina shumë të mëdha dhe të larta ose dritat e tjera për përdorim komerciale. Duke përdorur hije të ndryshme të LED në fokus të ndryshëm, prodhuesit e dritës LED mund të krijojnë miliona ngjyra dramatike që mund të shfrytëzohen në arritjen e efekteve vizuale si larja me ngjyra, venitje, zhvendosje, ndryshim etj.


Dritat LED janë një burim drite me kosto efektive
Në dallim nga produktet e zakonshme të ndriçimit, llambat LED janë më efikase. Llambat diodike të dritës kërkojnë vetëm një sasi të vogël të energjisë krahasuar me llambat inkandeshente dhe fluoreshente. Ato kanë një dritë shumë më të lartë për vat(watt) sesa llojet e tjera të llambave, duke bërë të mundur gjëra të tilla si dritat diellore në rrugë. Me reagimin e konsumatorëve për përmirësim të mjedisit, tani kërkohet efikasitet më i madh dhe përdorim më i ulët i energjisë. Kostoja fillestare e përdorimit të LED gjithashtu është e ulet. Llambat LED tani nuk janë shumë më të shtrenjta se opsionet e tjera.

 

Kanë një jetëgjatësi shumë më të lartë
Llambat LED nuk dëmtohen lehtë qoftë edhe nga tronditja e jashtme, gjë që është një avantazh i madh në krahasim me llambat fluoreshente dhe inkandeshente, kryesisht për shkak të materialit të qëndrueshëm. Pë shembull modeli “LED Wall Pack” ka më shumë gjasa të zgjasë 10, 15 dhe madje 20 vjet më shumë.

 

Nuk përmban kimikate të rrezikshme
Një avantazh tjetër i llambave LED është se nuk përmbajnë kimikate të rrezikshme si zhiva. Mërkuri është një element për t’u shqetësuar sepse është shumë toksik. Kjo substancë ka efekte të dëmshme për njerëzit që i ekspozohen dhe shkakton ndotjen e mjedisit nëse rrjedh në ujëra nëntokësore.