Secondary Adv

AJEL Konstruksion

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

AJEL shpk është një kompani ndërtimi me eksperiencë disa vjecare në fushën e ndërtimit. Ajel shpk përgjithësisht punon si nënkonraktor në punime të ndryshme për komplekse banimi dhe shërbimesh dhe jo vetëm. Prej disa vitesh operon në fushën e konstruksioneve dhe rikonstruksioneve të godinave civile dhe industriale. Gjithashtu kompania kontribuon në ndërtim dhe shtrim rrugësh, urash dhe veprash arti. Me qendër në Tiranë, në rrugën Don Bosko dhe me një staf të kualifikuar, Ajel përshtatet më së miri me nevojat e tregut vendas. Ajel  Konstruksion tregton dhe produkte të  firmës Knauf , import-eksport me shumicë  dhe pakicë , kryesisht pllaka gipsi për ndërtime të  thata, veshje dhe për përdorime dekorative. Të punoni me ne sfidat do të jenë më të lehta!

 

Çfarë ofron

Shoqëria, “AJEL sh.p.k”, fillesen e vet e ka ne vitin 2003. Ajel Konstruksion ofron për tregun shqiptar një gamë të zgjeruar shërbimesh si më poshtë:

-    Ndërtimeve Civile industriale, turistike,bujqësore.
-    Rikonstruksione, ndërtime banesash mbi 5 dhe 8 kate.
-    Gërmime dheu, punime eventuate, murature e betonarme.
-    Punime elektrike, hidraulike, supervizime, kolaudime.
-    Ndërtim rrugësh, punime mirëmbajtje, sinjalizime, shtresa rrugore.
-    Ndërtime urash dhe vepra arti, eskada, ura metalike të varura.
-    Ndërtim ujësjellësash, kanalizime, kanale, impiante vaditëse, ndërtim dige, damba deri në 10 m etj.
-    Gërmime dheu dhe punime eventuale murature e betonarmeje.
-    Prishje dhe punime në tokë të gërmuar.
-    Prodhim materialesh ndërtimi.
-    Projektime dhe ndërtime civile-ekonomike dhe rikonstruksione.
-    Projektim dhe ndërtim rrugësh.
-    Punime të mirëmbajtjes dhe sinjalizimit në rrugë.
-    Ndërtim mbishtresash.

Nën drejtimin e Z.Anton Lleshi organizohet dhe funksionon suksesshëm në sektorin e sipërmarjes të proceseve të punës si:

  - Mur tulle në të gjitha dimensionet;
  - Suvatime të brendshme;
  - Suvatime të jashtme;
  - Lyerje me bojë 
  - Grafiato 
  - Shtresa maseti;
  - Beton industrial;
  - Shtrim pllake dhe veshje wc;
  - Sistemim i ambjenteve të jashtme si dhe kanalizimi i ujrave të zeza e të bardha në to.
  - Hidroizolime godinash  
  - Izolime akustike dhe termike      
  - Lyerje dhe suvatime  
  - Ndertime vilash
  - Patinime muresh  
  - Punime dhe shtrime pllakash  
  - Punime gipsi
  - Punime hidraulike  
  - Punime mur guri  
  - Restaurime godinash
  - Rikonstruksion catish
  - Rikonstruksion apartamentesh

Shërbime

Arredime te jashtme
Arredime te jashtme
Brigade puntoresh per punime ndertimi
Brigade puntoresh per punime ndertimi
Hapje themelesh, gerrmime
Hapje themelesh, gerrmime
Lidhje hekuri per betonin
Lidhje hekuri per betonin
Mirembajtje rrugore dhe punime ne rruge
Mirembajtje rrugore dhe punime ne rruge
Modernizim ambjentesh te brendshme
Modernizim ambjentesh te brendshme
Mure gipsi
Mure gipsi
Ndertim banesash private
Ndertim banesash private
Ndertim lulishtesh, hapesirash te gjelberuara
Ndertim lulishtesh, hapesirash te gjelberuara
Ndertim objektesh industriale
Ndertim objektesh industriale
Ndertim total godine
Ndertim total godine
Ndertim ujesjelles, kanalizime
Ndertim ujesjelles, kanalizime
Nenkontraktor per ndertim pallatesh
Nenkontraktor per ndertim pallatesh
Nenkontraktor per projekte ndertimi
Nenkontraktor per projekte ndertimi
Nenkontraktor per punime ndertimi
Nenkontraktor per punime ndertimi
Nenkontraktor projektim zbatim punimesh ndertimi
Nenkontraktor projektim zbatim punimesh ndertimi
Projektim dhe zbatim
Projektim dhe zbatim
Punime elektrike dhe hidraulike
Punime elektrike dhe hidraulike
Punime me pllaka dhe tulla cimentato
Punime me pllaka dhe tulla cimentato
Punime murature, betonarme
Punime murature, betonarme
Punime shtresash per dysheme
Punime shtresash per dysheme
Punime totale te brendshme
Punime totale te brendshme
Rikonstruksione fasade
Rikonstruksione fasade
Rikonstruksione te brendshme
Rikonstruksione te brendshme
Riparim Shtresa rrugore
Riparim Shtresa rrugore
Sistemime te jashtme
Sistemime te jashtme
Supervizime projekti
Supervizime projekti
Tavane te varura me ndricim te fshehur
Tavane te varura me ndricim te fshehur
Tavane te varura zbatim projektim
Tavane te varura zbatim projektim
Veshje fasade me kapot
Veshje fasade me kapot
Asfaltim rrugesh
Asfaltim rrugesh
Asfaltime zona parkimi
Asfaltime zona parkimi
Beton industrial
Beton industrial
Fasada dhe veshje me pllaka
Fasada dhe veshje me pllaka
Lyerje me boje per godina shumekateshe
Lyerje me boje per godina shumekateshe
Shtresa maseti
Shtresa maseti
Shtrim pllake dhe veshje
Shtrim pllake dhe veshje
Sistemim i ambjenteve te jashtme si dhe kanalizimi i ujrave te zeza e te bardha
Sistemim i ambjenteve te jashtme si dhe kanalizimi i ujrave te zeza e te bardha
Suvatime te jashtme
Suvatime te jashtme
Veshje fasadash me pllaka qeramike
Veshje fasadash me pllaka qeramike

Punë të kryera

Ndertim banesash
Ndertim banesash
Pallati i sportit Asllan Rusi
Pallati i sportit Asllan Rusi
Punime per tavane te varura
Punime per tavane te varura
Punime te brendshme suvatime, patinime lyerje
Punime te brendshme suvatime, patinime lyerje
Punime te jashtme, arredime
Punime te jashtme, arredime
QTU
QTU
Spitali HYGEIA
Spitali HYGEIA
Stadiumi Kombetar Qemal Stafa
Stadiumi Kombetar Qemal Stafa
AJEL Konstruksion1538489207
AJEL Konstruksion1538489246
AJEL Konstruksion1538489259
AJEL Konstruksion1538489271
AJEL Konstruksion1538489284
AJEL Konstruksion1538489390
AJEL Konstruksion1538489406
AJEL Konstruksion1538489424
AJEL Konstruksion1538489469
AJEL Konstruksion1538489489
AJEL Konstruksion1538489502
Qtu
Qtu
Tavane gipsi me ndricim te brendshem
Tavane gipsi me ndricim te brendshem
Godine banimi dhe sherbimi Tirane
Godine banimi dhe sherbimi Tirane
Kompleks banimi
Kompleks banimi
Mayfair Bar
Mayfair Bar
Punim dekorativ me gips
Punim dekorativ me gips
Stadiumi Air Albania
Stadiumi Air Albania
Veshje kapot, Astir
Veshje kapot, Astir

Partnere

arcoknaufpofixrofix

Certifikime

 

Licenca

Klientet

2003-2004    FATMIR SINANI
2004-2005    BINJAKET KONSTRUKSION
2005-2006    HODAJ KONSTRUKSION
2006-2007    ÇABEJ  sh.p.k
2008             VEGA sh.p.k
2008             ALFA sh.p.k
2008             ARBANA  sh.p.k
2008-2009    TERNA S.A
2009-2011    NORD KONSTRUKSION
2009-2010    LOTI sh.p.k
2010            ENERGYSOLUTION
2010            ALBAWOOD
2010-2011    ALDO sh.p.k
2011             BRONX sh.p.k
2011-2012    RAFAELO 2002
2012            EGE sh.p.k
2012-2015    MOLLA L sh.p.k
2013-2015    MILO 2000
2012-2013    TERNA SA
2013-2014    NORD KONSTRUKSION
2015-2017    VIND NDERTIME
2015-2017    MOLLA L sh.p.k
2015-2017    NORD KONSTRUKSION

2018            E-88 shpk

2018-2019   Stadium AIR ALBANIA - Alb Star shpk

2018-2019   QTU – Mane TCI shpk

Video