Secondary Adv

AL-EK Ascensori

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania AL-EK ASCENSORI është një kompani me selinë e sajë në Tiranë. Kompania u themelua në vitin 1994 dhe sot renditet ndër firmat kryesore në Shqipëri për llojin e saj. AL-EK ASCENSORI ka një staf të specializuar në fushën përkatëse, mirëmban dhe mbështet ashensorë në të gjithë Shqipërinë. Qëllimi i kompanisë është të ofrojë planifikim, projektim, instalim, mirëmbajtje, riparim në ashensorë dhe shkallë elektrike lëvizëse.

 

Të gjitha produktet dhe materialet e kompanisë sonë janë me prejardhje ITALIANE, bashkëpunimi i hershëm që nga viti 1994 me shtetin fqinj ka sjellë për kompaninë bashkëpunime me firmat më prestigjoze italiane. Avantazh konkurues është cilësia e lartë e produkteve dhe shërbimeve, të kombinuara me çmime nga më të arsyeshmet në treg. Për lehtësinë tuaj, kompania AL-EK ASCENSORI ofron vizita falas në kantierin ku ndërtohet për të dhënë udhëzime teknike për instalimin e ashensorit ose shkallëve elektrike.

Çfarë ofron

Duke pasur një përvojë të gjatë për ashensorë dhe shkallë elektrike të ndërtesave të larta dhe njohuri speciale për projekte të mëdha si hotele, qëndra tregëtare, spitale kapanone etj në një mënyrë të mirëorganizuar kompania garanton shërbim të shkëlqyer dhe siguri në transport.

 

AL-EK ASCENSORI ofron:

- Prodhim dhe montim ashensori

- Ashensorë për godina shërbimi

- Ashensorë për qendra shëndetsore

- Ashensorë për hotele dhe ndërtesa banimi

- Ashensorë për qendra tregtare

- Platforma për ashensor për transport mallrash

- Shkallë lëvizëse

- Tapete lëvizës

- Riparim dhe mirëmbajtje ashensorësh dhe shkallësh elektrike

- Aksesorë për ashensorë dhe panele kontrolli etj.

Shërbime

Ashensor panoramik
Ashensor panoramik
Ashensor per qendra shendetsore
Ashensor per qendra shendetsore
Ashensore pa dhome dhe me dhome
Ashensore pa dhome dhe me dhome
Ashensore per godina sherbimi
Ashensore per godina sherbimi
Modernizim ashensoresh
Modernizim ashensoresh
Modernizim shkallesh elektrike
Modernizim shkallesh elektrike
Montim ashensori
Montim ashensori
Prodhim montim ashensor
Prodhim montim ashensor
Projektim per ashensore
Projektim per ashensore
Projektim Zbatim Ashensor
Projektim Zbatim Ashensor
Shkalle automatike per qendra tregatre
Shkalle automatike per qendra tregatre
Shkalle levizese me kapacitet te larte
Shkalle levizese me kapacitet te larte
Shkalle levizese per qendra tregtare
Shkalle levizese per qendra tregtare
Tapet levizes per parking
Tapet levizes per parking
Mirmbajtje shkallesh elektrike
Mirmbajtje shkallesh elektrike
Pistona dhe centralina per ashensore
Pistona dhe centralina per ashensore
Riparim dhe Mirembajtje shkalle elektrike
Riparim dhe Mirembajtje shkalle elektrike
Riparime ashensoresh
Riparime ashensoresh
Sherbime ashensoresh
Sherbime ashensoresh
Sherbime mirembajtje per ashensor
Sherbime mirembajtje per ashensor

Punë të kryera

Fabrika ashensoreve ne Ballkan
Fabrika ashensoreve ne Ballkan
Flag Ship Center Durres
Flag Ship Center Durres
Godine banimi 10 kate, Durres
Godine banimi 10 kate, Durres
Klinike ne Prishtine
Klinike ne Prishtine
Kodra e Kuajve
Kodra e Kuajve
Kompania GP Real estate, Fllake Durres
Kompania GP Real estate, Fllake Durres
Qender Tregtare 1 Maji, Durres
Qender Tregtare 1 Maji, Durres
Rajfi Tower, Durres
Rajfi Tower, Durres
Sinani
Sinani