Secondary Adv

B-Centrifugal (Shtylla Centrifugale)

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

B-Centrifugal (Shtylla Centrifugale) është një kompani me eksperiencë 20 vjecare në prodhimin e shtyllave të galvanizuara. Fabrika jonë është e vendosur në Çermë të Lushnjes dhe prodhon shtylla centrifugale betoni të madhësive të ndryshme për linjat elektrike, kabllore.

Shtyllat centrifugale janë të certifikuara sipas standardeve dhe prodhohen me makineri të teknologjisë bashkëkohore. Procesi teknologjik i prodhimit të betonit me qëllim prodhimin e shtyllave të betonit në këtë kompani është mjaft i thjeshtë. Ai konsiston në punën e paisjeve për dozim dhe përzierje. Kompania B-Centrifugal e drejton punën e saj me anë të instruksioneve të punës ku për prodhimin e shtyllave të betonit konsistojnë në:

 

- Linja per prodhimin e shtyllës së betonit

- Zbatimi i procesit te prodhimit

- Kontrolli i shtyllës së betonit

- Masat e sigurisë në punë

- Mirëmbajtja

Çfarë ofron

Teknologjia më bashkohore, me pajisje moderne dhe materialet më cilësore të përdorura, e bëjnë kualitetin e produkteve shumë të lartë në prodhimin tonë, të cilat janë të përshtatshme për kushtet e ndërtimit dhe kushtet atmosferike. Prodhimi i shtyllave të betonit kryhet me metodën centrifugale që zgjat rreth 10-14 minuta. Kompania ofron dhe prodhon:

- Prodhim shtylla betoni
- Prodhim shtylla centrifugale
- Prodhim shtylla elektrike
- Shtylla për instalime
- Prodhim shtylla për tension të ulët, të mesëm, të lartë etj
- Shtylla elektrike tensione te mesem, te ulet dhe te larte
- Shtylla elektriku 8-12
- Shtylla betoni Arme te Centrifuguara
- Shtylla betoni Arme
- Shtylla elektrike 8m, 9m, 10m, 12m
- Shtylla elektrike Shtylla B/A
- Shtylla B/A 8 ml, 9 ml, 10 ml, 12 ml

Shërbime

Fabrike per prodhim shtyllash centrifugale
Fabrike per prodhim shtyllash centrifugale
Fabrike per prodhimin e shtyllave elektrike
Fabrike per prodhimin e shtyllave elektrike
Fabrike per prodhimin e shtyllave te betonit
Fabrike per prodhimin e shtyllave te betonit
Shtylla betoni arme te centrifuguara
Shtylla betoni arme te centrifuguara
Prodhim shtyllash betoni
Prodhim shtyllash betoni
Prodhim shtyllash centrifugale per linja elektrike
Prodhim shtyllash centrifugale per linja elektrike
Prodhim shtyllash elektrike prej betoni
Prodhim shtyllash elektrike prej betoni
Shtylla Elektrike tensione te mesem, te ulet dhe te lart
Shtylla Elektrike tensione te mesem, te ulet dhe te lart
Shtylla betoni per rrjetin elektrik
Shtylla betoni per rrjetin elektrik
Shtylla elektrike  B-A, 8,9,10,12 ml
Shtylla elektrike B-A, 8,9,10,12 ml
Shtylla centrifugale elektrike
Shtylla centrifugale elektrike
Shtylla centrifugale per linja elektrike
Shtylla centrifugale per linja elektrike
Shtylla centrifugale per tension te mesem
Shtylla centrifugale per tension te mesem
Shtylla betoni Arme
Shtylla betoni Arme
Shtylla centrifugale per TL, TM , TU
Shtylla centrifugale per TL, TM , TU
Shtylla centrifugale per voltazhin e larte
Shtylla centrifugale per voltazhin e larte
Shtylla elektrike 8-12 m
Shtylla elektrike 8-12 m
Shtylla per linja kabllore
Shtylla per linja kabllore
Shtylle centrifugale betoni
Shtylle centrifugale betoni
Shtylla elektriku 8,9,10,12m
Shtylla elektriku 8,9,10,12m

Certifikata

Shtylla centrifugale B/A. Prodhimi eshte i paisur me certifikate garancie 24 Muaj dhe marka e betonit eshte sipas standarteve te kontrolluara ne laborator.