Secondary Adv

FABIOS 2014

 

Përshkrimi

FABIOS 2014 shpk u prezantua fillimisht si biznes në vitin 2014 në Shqipëri. Dhe që nga ai vit, sot kompania vazhdon ushtron aktivitetin e vet pa e ndërprerë. Falë punës dhe përkushtimit Fabios 2014 ka vazhduar të rritet për të konkuruar mes tregut të ashpër të kësaj tipologjie biznesi . Kompania  dëshiron që të avancojë dhe përsoset në punimet e të gjithë llojeve të xhamave që ajo realizon për t`i ardhur sa më pranë dhe më afër klientit.

Personalizimi i cdo porosie që ne ofrojmë gjatë punimit të xhamit do të jetë për ju kënaqësia për cdo ambjent tuajin. Zgjedhja e vecantë e materialeve si dhe teknologjia e lartë punuese garantojnë jetë të gjatë të produkteve tona. Kjo , sepse punimet tona i shërbejnë klientëve (nga klientët e thjeshtë e deri te kompani të mëdha)duke mbajtur gjithmonë në konsideratë ekuilibrin midis cilësisë dhe cmimit.

Çfarë ofron

FABIOS 2014 shpk merr përsipër realizime të vecanta dhe të personalizuara për ju, duke filluar nga xhamat e thjeshtë dhe deri tek xhamat dekorativë.

 

Kompania jonë ofron punime të llojeve të xhamave si: 

- Prodhime & Punime xhami

- Ndarje zyrash me sistemin office 

- Streha të jashtme me xham 

- Kangjella xhami për shkallë të brendshme dhe të jashtme

- Xhama për kabina dushi

- Fasada strukturale dhe gjysëm strukturale; 

- Rafte xhami për dyqane 

- Tavolina xhami sipas porosisë

- Xhama të llakuar me ngjyra

- Printim në xham etj.

 

FABIOS 2014 shpk merret me punim xhami në seri dhe me porosi , punon me individë të thjeshtë dhe biznese sipas porosise së klientit , nga porositë me të voglat tek ato më të mëdhatë dhe të vecantat.

Shërbime

Fasada strukturale, Fasada xham struktural
Fasada strukturale, Fasada xham struktural
Kangjella me xham te temperuar
Kangjella me xham te temperuar
Kangjella xhami per shkalle te brendshme dhe te jashtme
Kangjella xhami per shkalle te brendshme dhe te jashtme
Parapete me xham te temperuar per shkalle
Parapete me xham te temperuar per shkalle
Parapete xhami per ballkone lokalesh
Parapete xhami per ballkone lokalesh
Printime ne xham
Printime ne xham
Prodhime & Punime xhami
Prodhime & Punime xhami
Rafte xhami per dyqane
Rafte xhami per dyqane
Streha te jashtme me xham
Streha te jashtme me xham
Tavan i punuar me xham
Tavan i punuar me xham
Tavane prej pasqyre
Tavane prej pasqyre
Tavolina xhami sipas porosise
Tavolina xhami sipas porosise
Xham i temperuar per ndarje ambjenti
Xham i temperuar per ndarje ambjenti
Xham per ndarje kati
Xham per ndarje kati
Xhama per kabina dushi
Xhama per kabina dushi
Xhama per pasqyra
Xhama per pasqyra
Xhama te laminuar, gdhendje ne xham dhe bombardime me rere
Xhama te laminuar, gdhendje ne xham dhe bombardime me rere
Xhama me ngjyra
Xhama me ngjyra
Xhama te temperuar me rreshqitje
Xhama te temperuar me rreshqitje
Xhama te temperuar per kabina dushi
Xhama te temperuar per kabina dushi
Xhama ndares per kabine dushi
Xhama ndares per kabine dushi
Kabina dushi katrore me xham te temperuar
Kabina dushi katrore me xham te temperuar
Kabina dushi me mentesha inoksi
Kabina dushi me mentesha inoksi
Kabina dushi me xham fume
Kabina dushi me xham fume
Kabina trasparente dushi
Kabina trasparente dushi

Punë të kryera

Ballkone te realizuara me kangjella xhami
Ballkone te realizuara me kangjella xhami
Dere xhami e punuar per kabine dushi
Dere xhami e punuar per kabine dushi
Banese me kangjella xhami jashte dritareve
Banese me kangjella xhami jashte dritareve
Kangjella xhami te perfunduara per shkalle
Kangjella xhami te perfunduara per shkalle
Klinike me kangjella xhami te brendshme
Klinike me kangjella xhami te brendshme
Ndertese me fasade xhami ne verande
Ndertese me fasade xhami ne verande
Nderthurje kangjell xhami me strukture inoksi per shkalle te brendshme
Nderthurje kangjell xhami me strukture inoksi per shkalle te brendshme
Projekt zbatim catie me mbulese xhami
Projekt zbatim catie me mbulese xhami
Punim tavani me pasqyre dekorative
Punim tavani me pasqyre dekorative
Realizim i shkalleve te brendshme me kangjella xhami transparente
Realizim i shkalleve te brendshme me kangjella xhami transparente
Rrethim xhami ne pishina
Rrethim xhami ne pishina
Zyre me mur xhami
Zyre me mur xhami
FABIOS 20141555403251
FABIOS 20141555403349
FABIOS 20141555403362
FABIOS 20141555403376
FABIOS 20141555403389
FABIOS 20141555403560
FABIOS 20141555403571
FABIOS 20141555403584
FABIOS 20141555403597
Kangjella inoks dhe xham
Kangjella inoks dhe xham
Parmak per verande, Durres
Parmak per verande, Durres
Xham dekorativ per sallon bukurie
Xham dekorativ per sallon bukurie
Kangjella xhami per shkalle te brendshme
Kangjella xhami per shkalle te brendshme
Parmake xhami te personalizuar, Lame Construction
Parmake xhami te personalizuar, Lame Construction
Pasqyra rrethore dekoruese, ambient biznesi
Pasqyra rrethore dekoruese, ambient biznesi
Pasqyre e personalizuar sipas kerkeses
Pasqyre e personalizuar sipas kerkeses
Shirita xhami te personalizuar per dekor
Shirita xhami te personalizuar per dekor
Xham dekorativ ne sallon, apartament ne Durres
Xham dekorativ ne sallon, apartament ne Durres
Dere e jashtme prej xhami
Dere e jashtme prej xhami
Kabine dushi me porosi me xham akull
Kabine dushi me porosi me xham akull
Kuzhine e dekoruar me xham
Kuzhine e dekoruar me xham
Ndarje ambienti zyrash me xham, Shkozet
Ndarje ambienti zyrash me xham, Shkozet
Pasqyra dekoruese sipas kerkeses se klientit
Pasqyra dekoruese sipas kerkeses se klientit
Pasqyre led vendosur ne dhome hoteli
Pasqyre led vendosur ne dhome hoteli
Punim pasqyre me dekor dhe ndricim led
Punim pasqyre me dekor dhe ndricim led
Punim xham kuzhine dekorativ
Punim xham kuzhine dekorativ
Xham i gdhendur sipas kerkeses per dekor salle eventi
Xham i gdhendur sipas kerkeses per dekor salle eventi

Teknologjia

Video