Secondary Adv

AL LATIFI

 

Përshkrimi

AL LATIFI si kompani e ka nisur aktivitetin e saj në vitin 1993 për herë të parë në Itali, me një eksperiencë 12 vjecare. Më pas duke hapur kompaninë Meccanica Durantina në provincë Pesaro Urbino Reggione Marche, në 2010 e sollëm këtë eksperiencë në tregun e Shqipërisë , duke u pozicionuar si firma e pare me makineri me kontroll numerik , torno dhe freza. Duke garantuar cilësinë, shpejtësinë, korrektësinë dhe kualitetin e produktit AL LATIFI premton të jetë bashkëpunëtor I përhershëm I klientëve të tij.

Çfarë ofron

AL LATIFI vjen pranë jush duke dashur të bëjë më të mirën dhe duke ju ofruar mbështjetje dhe ndihmë afatgjatë. Shërbimet që ne ofrojmë I perkasin industrisë mekanike, drurit, të fasonerisë, qelqit, hidrocentraleve, fabrikave të cimentos, hekur, alumin, Teflon, nilon, bronz, gize, tunxh, llamarinë, etj.
Po flasim përkatësisht për këto lloj shërbimesh si:
-    Tornime dhe frezimet me makineri me kontroll numerik cnc;
-    Prerje me sharrë me kontroll numerik;
-    Punime specifike në bazë te kërkesës së klientëve ose në bazë të vizatimeve teknike që kanë, me shumicë ose me pakicë;
-    Punime torno nga 10 m mderi në 300 mm;
-    Punime në frezë me 4 akse me përmasa  x1200mm, y600mm, z600mm dhe aksi katërt punim e vazhdim;
-    Barrenime , incizime dhe gdhendje tek freza në produkt.

Al Latifi gjithashtu ofron:

1. Trajnim per Programimin e Tornove dhe Frezave CNC

2. Shitje e Instrumentave per Torno dhe Freza

3. Konsulence Teknike per Perdorimin e Makinerive

4. Konsulence Teknike per Perdorimin e Instrumentave

5. Konsulence Teknike per Prodhimin e Detaleve

6. Orgnizimi i Kurseve ne Grupe

7. Konsulence Teknike ne Projektimin E Detaleve

Shërbime

Frezim per pjese inoksi per xhama
Frezim per pjese inoksi per xhama
Frezim per pjese kembimi makinerish hekuri
Frezim per pjese kembimi makinerish hekuri
Gdhendje me freze ne produkt
Gdhendje me freze ne produkt
Incizione me makineri CNC
Incizione me makineri CNC
Prodhim aksesoresh inoksi per xhama me rreshqitje
Prodhim aksesoresh inoksi per xhama me rreshqitje
Prodhim skelet motorri alumini dhe celiku
Prodhim skelet motorri alumini dhe celiku
Programime ne freze
Programime ne freze
Programime per torno
Programime per torno
Punim helike e turbines per hidrocentrale
Punim helike e turbines per hidrocentrale
Punim ingranazhi ne torno dhe freze
Punim ingranazhi ne torno dhe freze
Punim me makineri kontroll numerik
Punim me makineri kontroll numerik
Punim ne torno dhe freze ne bronx
Punim ne torno dhe freze ne bronx
Punim ne torno dhe freze per aksesore inoksi xhamash
Punim ne torno dhe freze per aksesore inoksi xhamash
Punim ne torno dhe freze per aksesore turbinash hidrocentali
Punim ne torno dhe freze per aksesore turbinash hidrocentali
Punim per makinerite e plasmasit
Punim per makinerite e plasmasit
Punim per pjese turbine per hidrocentale
Punim per pjese turbine per hidrocentale
Punim stampe per mbushjen e bustinave te sheqerit
Punim stampe per mbushjen e bustinave te sheqerit
Punim stampe per presa
Punim stampe per presa
Punime aksesoresh per fabrika tullash
Punime aksesoresh per fabrika tullash
Punime alumini per elektroda spitalore
Punime alumini per elektroda spitalore
Punime alumini per shezllone
Punime alumini per shezllone
Punime bokolash per eskavatore
Punime bokolash per eskavatore
Punime boshtesh dhe bokola
Punime boshtesh dhe bokola
Punime boshtesh per barka
Punime boshtesh per barka
Punime cnc per makineri ushqimore
Punime cnc per makineri ushqimore
Punime inoksi dhe bronzi  per porta hidrocentralesh
Punime inoksi dhe bronzi per porta hidrocentralesh
Punime inoksi per tavolina luksoze zyrash
Punime inoksi per tavolina luksoze zyrash
Punime ne freze dhe torno per alumin tavolinash xhami
Punime ne freze dhe torno per alumin tavolinash xhami
Punime ne freze per makineri druri
Punime ne freze per makineri druri
Punime ne freze
Punime ne freze
Punime ne torno dhe freze per helikoptera
Punime ne torno dhe freze per helikoptera
Punime ne torno per bordatrice
Punime ne torno per bordatrice
Punime transmisione motorrash elektrik inoksi
Punime transmisione motorrash elektrik inoksi
Retifikime per pllaka celiku
Retifikime per pllaka celiku
Saldim per pllake turbinash celiku
Saldim per pllake turbinash celiku
Stampa plastikesh
Stampa plastikesh
Tornime dhe frezime per aksesore inoksi per tenda dielli
Tornime dhe frezime per aksesore inoksi per tenda dielli
Tornime dhe frezime per pjese alumini celiku dhe inoksi
Tornime dhe frezime per pjese alumini celiku dhe inoksi
Tornime dhe frezime per pjese kembimi per fabrika cimentosh
Tornime dhe frezime per pjese kembimi per fabrika cimentosh
Punime te fllanxhave vertikale dhe horizontale
Punime te fllanxhave vertikale dhe horizontale
Riparim fllanxha te depozitave
Riparim fllanxha te depozitave
Prodhim pjesesh inoksi
Prodhim pjesesh inoksi
Trajnim per Programimin e Tornove dhe Frezave CNC
Trajnim per Programimin e Tornove dhe Frezave CNC
Shitje e Instrumentave per Torno dhe Freza
Shitje e Instrumentave per Torno dhe Freza
Konsulence Teknike per Perdorimin e Makinerive
Konsulence Teknike per Perdorimin e Makinerive
Konsulence Teknike per Perdorimin e Instrumentave
Konsulence Teknike per Perdorimin e Instrumentave
Konsulence Teknike per Prodhimin e Detaleve
Konsulence Teknike per Prodhimin e Detaleve
Orgnizimi i Kurseve ne Grupe
Orgnizimi i Kurseve ne Grupe
Konsulence Teknike ne Projektimin E Detaleve
Konsulence Teknike ne Projektimin E Detaleve

Punë të kryera

Aksesore te prodhuara per pjese kembimi
Aksesore te prodhuara per pjese kembimi
Kurum
Kurum
Lux Promotion.al
Lux Promotion.al
Pjese inoksi per kembim
Pjese inoksi per kembim
Prodhim pjese kembimi per makineri
Prodhim pjese kembimi per makineri
Prodhim pjesesh celiku
Prodhim pjesesh celiku
Prodhim pjesesh metalike
Prodhim pjesesh metalike
Prodhim pllakash celiku
Prodhim pllakash celiku
Seri prodhimesh per pjese makinerish
Seri prodhimesh per pjese makinerish
Aksesore inoksi te prodhuara
Aksesore inoksi te prodhuara
Punime celiku sipas porosise
Punime celiku sipas porosise
Punime ne torno dhe freze
Punime ne torno dhe freze
Riparime fllanxha te depozitave te Naftes Shpirag 4
Riparime fllanxha te depozitave te Naftes Shpirag 4

Video