Secondary Adv

HYDROPOWER shpk

 

Përshkrimi

HYDROPOWER shpk eshte kompani e krijuar 19 vjet me pare me seli ne Tirane e cila ushtron aktivitetin e saj ne fushen e makinerive te renda dhe me specifikisht ne ate te eskavatoreve. Prej 19 vitesh ne sjellim ne tregun shqiptar pjese kembimi: si pjeset per motorr, pompa, filtra, tuba, vajra, zinxhire gome, pjese per nenkarrocerine.

Mund te na gjeni ne Tirane ne dy pikat tona te cilat gjenden, ne autostraden Tirane-Durres km3 dhe ne Rrugen "Dritan Hoxha", Tirane.Kompania Hydropower shpk e themeluar ne vitin 2005 me seli ne Tirane, ushtron aktivitetin e saj ne fushen e pjeseve te kembimit per makineri te renda dhe industri. Ne ju sherbejme me pjese kembimi si nenkarrocerie, motorri, pompa, filtra, tuba, vajra, zinxhirre gome dhe hekuri, si dhe te gjitha pjeset per industri.
Per shkak te rritjes se kerkesave te tregut dhe nevojave te kompanise, ne vitin 2014 u pa e arsyeshme te behej transferimi ne ambjentet e reja, ku perfshihen zyrat dhe magazinat me siperfaqe totale 2500m katror.

Bashkepunimi i ngushte i HYDROPOWER shpk me kompanite me prestigjoze nderkombetare ka qene celesi i suksesit tone duke na siguruar cilesi te larte, cmime konkuruese dhe sherbim te kualifikuar. Aktualisht jemi distributor i autorizuar per Shqiperi dhe Kosove i ITR, KMP, RYMAX, ALFAGOMMA, REXROTH Albania  etj. Duke pare kerkesat e vazhdueshme te klienteve tane dhe bazuar ne mungesen ne treg te nje sherbimi te tille, ne vitin 2016, HYDROPOWER shpk shkoi nje hap me tej duke hapur servisin per riparimin.

 

Cilesia
Kompania jone eshte e perkushtuar ndaj cilesise duke permbushur pritshmerite e klienteve. Konsiderata jone kryesore eshte ti sherbeje klientit. Per te demonstruar angazhimin per te qene nje kompani e nje niveli te larte, Hydropower ka arritur:

-Certifikimin ISO 9001:2000 me 05 Qershor 2017.
-Certifikimin ISO 14001:2004 me 04 Prill 2017
-Certifikim ISO 18001:2007 me 04 Prill 2017
-Certifikimin per inspektimin PERIODIK me 10 Shtator 2016.

Çfarë ofron

Hydropower shpk ofron një gamë të gjërë pjesësh këmbimi për makineri të rënda duke filluar nga: Pjese nenkarrocerie, bokull, pllaka zinxhiri , rrote drejtuese,rrote yll, rrula te siperm, rrula te poshtem; Pjese motorri, bjella, bronzina, dinamo, Kemishe piston, Kollodok, setguarnicioni, piston, motorino, testate; Zinxhire gome; Pompa, grup timoni, pjese pompe, pompa hidraulike, pompa kambio, pompa ndihmese, pompa uji, pompaci;  Filtrat e ajrit, vajit te motorrit,naftes dhe sistemit hidraulik; Filtrat separator te kompresoreve te ajrit; Malie zinxhiri, spinota, bokulla, pllaka, rrula, rrota drejtuese e dhembezuese si dhe bullona te llojeve dhe fortesive te ndryshme; Dhembe per kovat dhe maja gerryese asfalti dhe pusesh; Bokulla, spinota e spesore per krahet dhe pistonat; Elektovalvola, bobina, valvola dhe akumulatore presioni; Tubat e presionit, ajrit dhe ujit; Gominat per; cilindrat hidraulik.Pjese motorrash; Pjese per kambio dhe diferenciale; Aksesoret e grasatimit,rondele te ndryshme. Me eksperiencën e gjatë në treg si dhe me ndihmen e programeve te ndryshme profesionale, ju informon për frekuencën e ndërrimit të pjesëve që dëmtohen. Po ashtu ju ndihmon të identifikoni pjesët e këmbimit si dhe ju sugjeron mënyrën e gjetjes së tyre për pjesët që nuk janë në stok. Shërbimet ne servisin e Hidropower kryhen në përputhje me procedurat dhe rekomandimet e prodhuesve të makinerive.

Shërbime

Akse per pompa hidraulike REXROTH
Akse per pompa hidraulike REXROTH
Bokulla motorri KMP
Bokulla motorri KMP
Dhembe kove per makineri te renda USCO
Dhembe kove per makineri te renda USCO
Elektromotorre hidraulike REXROTH
Elektromotorre hidraulike REXROTH
Fasho, pjese motorri KMP
Fasho, pjese motorri KMP
Filtra hidraulike KMP
Filtra hidraulike KMP
Injektore per makineri te renda KMP
Injektore per makineri te renda KMP
Kit gominash per Volvo USCO
Kit gominash per Volvo USCO
Kit guarnicionesh KMP
Kit guarnicionesh KMP
Kova eskavatori per shitje USCO
Kova eskavatori per shitje USCO
Matrapike eskavatori italiane USCO
Matrapike eskavatori italiane USCO
Motorre hidraulike per fadroma REXROTH
Motorre hidraulike per fadroma REXROTH
Pistona motorri per fadroma KMP
Pistona motorri per fadroma KMP
Pompa hidraulike per makineri te renda REXROTH
Pompa hidraulike per makineri te renda REXROTH
Reduktore per mjete te renda REXROTH
Reduktore per mjete te renda REXROTH
Rrula per makineri te renda USCO
Rrula per makineri te renda USCO
Termostate per mjete te renda KMP
Termostate per mjete te renda KMP
Xhunto motorri ITR USCO
Xhunto motorri ITR USCO
Zinxhira gome ITR USCO
Zinxhira gome ITR USCO
Zinxhire hekuri per eskavatore USCO
Zinxhire hekuri per eskavatore USCO
Antifriza per motorre Rymax
Antifriza per motorre Rymax
Vajra diferenciali per makineri te renda, RYMAX
Vajra diferenciali per makineri te renda, RYMAX
Vajra motorri  RYMAX
Vajra motorri RYMAX
Vajra per kambio Rymax
Vajra per kambio Rymax
Vajra per mjete te renda Rymax
Vajra per mjete te renda Rymax
Riparime dhe servise per  motorre hidraulike
Riparime dhe servise per motorre hidraulike
Servis i specializuar per pompat hidraulike
Servis i specializuar per pompat hidraulike
Servis per makineri ndertimi
Servis per makineri ndertimi
Servis pjesesh per makineri
Servis pjesesh per makineri
Servis pompa hidraulike per mjete te renda
Servis pompa hidraulike per mjete te renda

Historiku

Hydropower shpk është themeluar në 03/06/2005 si Shoqëri me përgjegjësi të kufizuar me seli qëndrore në Tiranë. Kompania ka si objekt të veprimtarisë së saj import -eksport, tregtimin me shumicë e pakicë të pjesëve të këmbimit për makina të tonazhit të rëndë. Kompania mori ekskluzivitetin e tregtimit të pjesëve të këmbimit për makina e gërmimit nga kompania ITR me seli në Itali. Evolucioni i kompanisë ka ndodhur gradualisht përgjat viteve. Megjithese kapitali fillestar i investuar ishte shumë modest, duke kombinuar punën e kualifikuar të stafit me cilësinë e garantuar dhe eksperiencën shumëvjecare të furnitoreve, shumë shpejt Hydropower shpk u identifikua në treg si një nga burimet me serioze të furnizimit me pjesë këmbimi.

 

Video

Partnere

alfagommaitrkmp brandrexrothrymaxhifi-filterSennebogen

Servis

Hydropower Sh.p.k në vitin 2014 hapi servisin për pompa hidraulike, si pasojë e nevojave të tregut. Servisi i kompanisë sonë është i ndertuar sipas të gjitha kushteve dhe teknologjive të fjalës më të fundit të cilat janë një garanci më shumë për të gjithë klientet e kompanisë. Stafi yne i kualifikuar dhe profesionist kryen të gjitha shërbimet në kohë rekord dhe me cilësi maksimale. Në servisin tonë bëhet riparimi i të gjitha pompave dhe motorëve hidraulikë si dhe testimi i tyre.

 

Karakteristikat të cilat na bëjnë të veçantë janë:

    Cilesia
    Teknologjia
    Cmimet konkuruese
    Garancia

Filiale

Fier

Adresa: Mbrostar, Ura, Fier

Cel: +355 67 60 48 766

Cel: +355 676048765

E-mail: info.fier@hydropower.al

 

Mal i Zi

Adresa: Mediteranska broj 1, 81000, Podgorica, Crna Gora

Prodalja - Mob: +38269057014 E-mail: sales@hydropower.me

Finansije - Mob: +38269057015 E-mail: accounting@hydropower.me