Secondary Adv

Kapidani Industrial Solutions

 

Përshkrimi

Kompania KAPIDANI INDUSTRIAL SOLUTIONS u krijua në vitin 2011 me qëllim ti ofrojë tregut shqiptar produkte cilësore në fushën e industrisë mekanike dhe të metaleve të ndryshme. Ne sjellim shërbim , trajnim dhe garanci për produktet tona. Kompania jonë importon makineri të përpunimit të metalit, solucione pastrimi, sisteme lyerje elektrostatike pudër dhe likuide.  Gjithashtu ofrojmë pjesë këmbimi për të gjitha llojet e makinerive të përpunimit të metalit të markave të ndryshme, si edhe të sistemeve të lyerjes elektrostatike dhe Airless likuide.

 

Disa nga kompanitë që Kapidani ka bashkëpunuar janë:

-ELMETAL NAOUMIS me vendodhje në Kardhica-Greqi, me një ekperiencë 50 vjecare në sektorin e makinerive të përpunimit të metalit. 

-Dr.ORFANOS me vendodhje në Selanik-Greqi, na ofron solucione pastrimi në fusha të ndryshme si: metali, druri, guri etj. 

-SPRAY SA me vendodhje në Barcelonë-Spanjë e cila është e specializuar në sektorin e sistemeve të lyerjes elektrostatike dhe Airless likuide që nga viti 1968 e deri më sot.

Çfarë ofron

Kompania Kapidani Industrial Solutions ofron:

- Riparime, pistoleta elektrostatike dhe Airless si dhe pjesë këmbimi;

- Pjesë këmbimi për të gjitha makineritë e përpunimit të metalit; 

- Solucioneve pastrimi rreth problematikave të ndryshme në sektorin e oficinave mekanike, serviset e automjeteve, repartet e përpunimit të drurit, gurit, mermerit dhe pastrimin e betonit; 

- Trajnimin e stafit në procesin e lyerjes elektrostatike;

- Tregtim për bojra elektrostatike; 

- Makineri të përpunimit të metalit; 

- Pjesë këmbimi për makineri metali Torno CNC;

- Elektronike për përpunim të metaleve; 

- Pantograf dhe plazma për prerjen e metaleve;

- Sharra shirit automatike dhe semi automatike; 

- Trapan magnetik; 

- Presë të ndryshme të përpunimit të vidave;

- Laser për prerje llamarine; 

- FIBER (Lloj makinerie) kthyese llamarine sipas kërkesës; 

- Sisteme lyerje elektrostatike me furrë dhe pjekje; 

- Sisteme manuale dhe automatike;

- Sisteme lyerje likuide;

- Sisteme bombardimi me rreze; 

- Quartz pjesë këmbimi për sistemet e lyerjes;

- Solucione të paradrejtimit të metaleve si pastrimi nga vajrat dhe ndryshku; 

- Pasivizim i sipërfaqes së metalit dhe veshje me fosfat;

- Solucione për pastrimin e bojrave, elektrostatike dhe likuide; 

- Solucione pastrimi të yndyrnave per oficinat e automjeteve, fast food dhe furra pjekjeje; 

- Bojra elektrostatike pudër (në furrë) pjekjeje  me kategoritë përkatëse si ato epokside, industriale dhe arkitektonike;

- Sisteme ngjitjeje; 

- Ngjitës i ngrohtë, holt melt dhe ngjitës i ftohtë Cold melt (sistemet e ngjitjes janë të përshtatshme për industrinë e ambalazhit si fruta perime dhe produkte të ndryshme ushqimore në letër dhe karton).

Shërbime

Impjante e lyerje elektrostatike dhe aparatura matese
Impjante e lyerje elektrostatike dhe aparatura matese
Nordson sisteme lyerje elektrostatike me boje puder
Nordson sisteme lyerje elektrostatike me boje puder
Nordson sisteme per ngjitje te ftohte Cold Glue
Nordson sisteme per ngjitje te ftohte Cold Glue
Nordson sisteme UV Ultraviolet
Nordson sisteme UV Ultraviolet
Sisteme robot per lyerje automatike
Sisteme robot per lyerje automatike
Qender boje automatike me sistem vetepastrimi
Qender boje automatike me sistem vetepastrimi
Sistem lyerje likuide elektrostatike GSL-A12-I
Sistem lyerje likuide elektrostatike GSL-A12-I
Sprucim i lendeve likuide me dy ose me shume komponente
Sprucim i lendeve likuide me dy ose me shume komponente
Sisteme likuide elektrostatike
Sisteme likuide elektrostatike
Impiante lyerje elektrostatike Nordson
Impiante lyerje elektrostatike Nordson
Thika dhe tako per piegatrice
Thika dhe tako per piegatrice
Pistoleta kontakti Nordson
Pistoleta kontakti Nordson
Solucione per pastrimin e metaleve nga vajrat dhe ndryshku
Solucione per pastrimin e metaleve nga vajrat dhe ndryshku
Solucione per pastrimin e vajtrave te djegura, yndyra, bloza etj
Solucione per pastrimin e vajtrave te djegura, yndyra, bloza etj
Solucione pastrimi te metaleve, inoxit dhe aluminit
Solucione pastrimi te metaleve, inoxit dhe aluminit
Solucione pastrimi per ndryshkun dhe kripen ne radiatore
Solucione pastrimi per ndryshkun dhe kripen ne radiatore
Vajra ftohes per makineri metalprerese, ORTROL
Vajra ftohes per makineri metalprerese, ORTROL
Zink i ftohte per metale ORBIGAL
Zink i ftohte per metale ORBIGAL
Presa per oficinat serviset
Presa per oficinat serviset
Makineri bombardimi
Makineri bombardimi
Makineri radifikuese
Makineri radifikuese
Makineri per kthim llamarine, Piegatrice
Makineri per kthim llamarine, Piegatrice
Pjese kembimi per plasma, pantografe.
Pjese kembimi per plasma, pantografe.
Pistoleta lyerje elektrostatike me panel kontrolli dixhital
Pistoleta lyerje elektrostatike me panel kontrolli dixhital
Kazan hot melt per ngjitjen e kartonit, plastikes, letres
Kazan hot melt per ngjitjen e kartonit, plastikes, letres
Trapane magnetike
Trapane magnetike
Pistoleta lyerje Airless
Pistoleta lyerje Airless
Pisteleta elektrostatike SMART S600 me system vetepastrimi
Pisteleta elektrostatike SMART S600 me system vetepastrimi
Pistoleta lyerje likuide me pompe Airless
Pistoleta lyerje likuide me pompe Airless
Makineri bombardimi me uje dhe rere
Makineri bombardimi me uje dhe rere

Partnere