Secondary Adv

PORT TECH

 

Përshkrimi

Port Tech është kompani me një eksperincë të gjatë në treg, në sektorin e portave automatike duke i sjellë klienteve të saj shërbim profesional, me cilësi të lartë produktesh dhe me çmime fantastike. Eksperienca e gjatë në treg, serioziteti, korrektesia dhe profesionalizmi, kanë bërë që kompania Port Tech të rradhitet ndër kompanitë lider. Punimet e kompanisë Port Tech shtrihen në të gjithë Shqipërinë. Kompania BH Automatic operon në tregun shqiptar prej disa vitesh, duke ofruar shërbime dhe produkte profesionale. Eksperienca e kompanisë dhe bashkëpunimi me kompani ndërkombëtare, kanë bërë që punimet e  Port Tech të shtrihen pothuajse në të gjitha qytetet e vendit. Kompania është gjithmonë e gatshme t’u ofrojë shërbimet e saj kudo që ndodheni.

Çfarë ofron

Kompania Port Tech ofron për klientet e saj punime profesionale për produkte si: 

- Portë xhami me fotoelementë;

- Porta Industriale;

- Sistem parkimi; 

- Porta garazhi; 

- Motora nëntoksorë; 

- Motora për porta me kanata; 

- Barrierë me zinxhirë; 

- Motor për porta me rrëshqitje;

- Pistona me zhdukje totale;

- Produkte të siguruara nga markat lider në tregun europian. 

 

Kompania Port Tech ofron gjithashtu mirëmbajtje profesionale. 

- Porta automatike me telekomandë;

- Dyer për garazh;

- Porta për garazhe;

- Motorrizim i të gjithë llojeve të dyerve;

- Dyer garazhi me sistem gjerman;

- Dyer industriale me sistem gjerman;

- Panele zviceriane, italiane, greke për dyer kapanonesh;

- Panele për dyer garazhi, dyer kapanonesh industrial;

- Aksesorë grekë, italianë dhe gjermanë për porta garazhi;

- Montim i të gjithe llojeve dhe markave të motorrëve;

- Motorra për porta industrial;

- Motorra me rrëshqitje;

- Motorra me kanata;

- Motorra nëntoke me kanata (inkaso);

- Pistona nëntokësore;

- Barriera rruge.

Shërbime

Aksesore greke, italiane dhe gjermane per porta
Aksesore greke, italiane dhe gjermane per porta
Automatizim portash hekuri
Automatizim portash hekuri
Barriera automatike per parking
Barriera automatike per parking
Dyer automatike per kapanone industriale
Dyer automatike per kapanone industriale
Montim barriere parkingu
Montim barriere parkingu
Montim motorri per porta hekuri me rreshkitje
Montim motorri per porta hekuri me rreshkitje
Montim porte me kanate
Montim porte me kanate
Motorrizim i portave te garazhdit
Motorrizim i portave te garazhdit
Porta automatike me telekomande per vila
Porta automatike me telekomande per vila
Porta automatike per vila
Porta automatike per vila
Porta baskulante
Porta baskulante
Porta garazhdi me hapje secionale
Porta garazhdi me hapje secionale
Porta garazhi me sistem 10 cm nga tavani
Porta garazhi me sistem 10 cm nga tavani
Porta hekuri me kanata automatike
Porta hekuri me kanata automatike
Porta industriale me hapje tavanore
Porta industriale me hapje tavanore
Porta industriale te pajisura me dere hyrjeje
Porta industriale te pajisura me dere hyrjeje
Porta kapanonesh me dere te vogel antipanik
Porta kapanonesh me dere te vogel antipanik
Porta rezidenciale dhe industriale
Porta rezidenciale dhe industriale
Prodhim montim porta garazhdi
Prodhim montim porta garazhdi
Sisteme parkimi me pistona, Pistona parkimi
Sisteme parkimi me pistona, Pistona parkimi

Punë të kryera

PORT TECH1543584046
PORT TECH1543584078
PORT TECH1543584110
PORT TECH1543584125
PORT TECH1543584152
PORT TECH1543584171
PORT TECH1543584202
PORT TECH1543584217
PORT TECH1543584229
PORT TECH1543584244
PORT TECH1543584276
PORT TECH1543584303
PORT TECH1543584315
PORT TECH1543584341
PORT TECH1543584365
PORT TECH1543584374
PORT TECH1543584391
PORT TECH1543584406
PORT TECH1543584418
PORT TECH1543584430
PORT TECH1543584443
Porte automatike me 2 kanata
Porte automatike me 2 kanata
Porte automatike me rreshqitje, Mamurras
Porte automatike me rreshqitje, Mamurras
Porte hekuri ne lac
Porte hekuri ne lac
Porte me telekomand per garazh makinash
Porte me telekomand per garazh makinash
Posta shqiptare
Posta shqiptare
Qepen automatike me dere, montuar ne Sukth
Qepen automatike me dere, montuar ne Sukth
Qepen automatike me dritare
Qepen automatike me dritare
Qepen garazhi automatike
Qepen garazhi automatike
Qepena automatike magazinash ne Korce
Qepena automatike magazinash ne Korce