Secondary Adv

Arch MAPO Studio

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Arch MAPO Studio është një zyrë Multidisiplinare e ndodhur në Tiranë e specializuar në Arkitekturë, Dizajn të Brendshëm, Planifikim Master dhe Dizajn i Produkteve, i themeluar në vitin 2009. Ekipi ka një eksperiencë ndërkombëtare të projektimit që mbulon disa shtete për më shumë se 10 vjet midis jush. Filozofia e hartimit të MAPO është e bazuar në dizajne të reja dhe të qëndrueshme për të maksimizuar pritshmëritë e klientit dhe për të propozuar zgjidhje që shtrihen përtej përgjigjeve të pritura. Nëpërmjet rrjetit të tij të gjerë Arch MAPO Studio është në gjendje ofrojë kompetenca specifike për t'iu përgjigjur nevojave të projektit. Në Shqipëri ne ofrojmë projekte të rëndësishme për interierët, pasi ne mund të veprojmë si kontraktorë kryesorë me mjeshtëri, përvojë dhe kualifikim. Arch MAPO Studio ka përvojë të gjerë në hartimin e Retails, zhvillimeve të banimit, zyrave dhe mikpritjes. 

Çfarë ofron

Arch Mapo ofron merr përsipër të përmbushë vizionet e klientëve të tij duke punuar gjithmonë me dizajnet më bashkëkohore për të realizuar gjithcka në koherencë të plotë me modernen dhe të bukurën. Studioja e Arch Mapo sjell për nevojat tuaja shërbimet si më poshtë:

 

- projektim për objekte banimi,

- projektim për vila,

- projektim për pallate,

- projektime për godina banimi dhe shërbimesh,

- objekte tregtare dhe industriale,

- projektim për kapanone, shkolla, spitale, institucione private dhe shtetërore,

- ndjekje dhe përpilim i dokumentave për leje ndërtimi, 

- shërbime supervizimi dhe kolaudimi,

- vleresim i raporteve mjedisore,

- auditime energjitike të objektit,

- shërbime dhe punime topografike,

- punime hartografike.

- arredim lokali

- arredim apartamenti

- interior design

Shërbime

Auditime energjitike te ambjentit
Auditime energjitike te ambjentit
Kompani projektimi per bare dhe restorante
Kompani projektimi per bare dhe restorante
Ndjekje dhe perpilim i dokumentave per leje ndertimi
Ndjekje dhe perpilim i dokumentave per leje ndertimi
Projekte per banesa sipas kerkeses
Projekte per banesa sipas kerkeses
Projekte per vila banimi
Projekte per vila banimi
Projektim interiori per shtepi te reja
Projektim interiori per shtepi te reja
Projektim hotelesh
Projektim hotelesh
Projektim per rezidenca banimi sipas kerkeses
Projektim per rezidenca banimi sipas kerkeses
Projektime per kapanone industriale
Projektime per kapanone industriale
Punime hartografike
Punime hartografike
Sherbime dhe punime topografike
Sherbime dhe punime topografike
Sherbime supervizimi dhe koladuimi
Sherbime supervizimi dhe koladuimi
Studio arkitekture per godina banimi dhe sherbimesh
Studio arkitekture per godina banimi dhe sherbimesh
Studio per vleresim te raporteve mjedisore
Studio per vleresim te raporteve mjedisore
Studio projektimi per godina industriale, kapanone industriale
Studio projektimi per godina industriale, kapanone industriale
Studio projektimi per godina, ambjente biznesi, qendra tregtare etj
Studio projektimi per godina, ambjente biznesi, qendra tregtare etj
Studio projektimi per institucione private dhe shteterore, shkolla, spitale etj
Studio projektimi per institucione private dhe shteterore, shkolla, spitale etj
Studio projektimi per pallate dhe godina banimi
Studio projektimi per pallate dhe godina banimi
Studio projektimi per vila banimi
Studio projektimi per vila banimi

Punë të kryera

Godine banimi dhe sherbimesh 6 dhe 8 kate, Kombinat, Tirane
Godine banimi dhe sherbimesh 6 dhe 8 kate, Kombinat, Tirane
Projektim Bar Academy, Tirane
Projektim Bar Academy, Tirane
Projekt arkitekturor per shtepi banimi dhe pushimi, Himare
Projekt arkitekturor per shtepi banimi dhe pushimi, Himare
Projekt per kapanon industrail, Pentax, TIRANE
Projekt per kapanon industrail, Pentax, TIRANE
Projekt per kompleks vilash ne zonen turistike te Brezovices
Projekt per kompleks vilash ne zonen turistike te Brezovices
Projektim banesash, Georgian Town House, Londer
Projektim banesash, Georgian Town House, Londer
Projektim godine biznesi Vaqarr, prane rruges nacionale Tirane-Durres
Projektim godine biznesi Vaqarr, prane rruges nacionale Tirane-Durres
Projektim Sallon bukurie, Tirane
Projektim Sallon bukurie, Tirane
Projektim shtepi private, Rezidence, Milano
Projektim shtepi private, Rezidence, Milano
Projektim Vile rezidenciale, Londer
Projektim Vile rezidenciale, Londer
Projektim zbatim dhoma ndenje, Tirane
Projektim zbatim dhoma ndenje, Tirane
Studio arkitekture per lokale, bare, Coctail Bar
Studio arkitekture per lokale, bare, Coctail Bar
Studio per kapanon industrial, 3A Profile
Studio per kapanon industrial, 3A Profile
Vleresime te raporteve mjedisore per shtepi, vila etj
Vleresime te raporteve mjedisore per shtepi, vila etj
Arredim total apartamenti
Arredim total apartamenti
Arredim dhome ndenje
Arredim dhome ndenje
Arredim dhome matrimoniale
Arredim dhome matrimoniale
Arredim dhome femijesh
Arredim dhome femijesh
Arredim apartamenti ne Tirane
Arredim apartamenti ne Tirane
Projektim vile ne Tirane
Projektim vile ne Tirane