Secondary Adv

REI Color

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Rei Color prezantohet ne Shqipëri si një ndër kompanitë më të plotësuara rreth tregtimit të bojrave dekorative për cdolloj ambjenti dhe sipërfaqeje. Kompania disponon katalogjet me bojrat më të bukura dhe speciale për cdo kërkesë tuajën. Ne zotohemi të realizojmë bukur gjithcka që ju dëshironi nëpërmjet produkteve tona të cilat janë përkufizim i cilësisë dhe garancisë më të lartë në treg. Rei Color premton një shndërrim total të mureve vetëm duke përdorur bojrat tona dekorative dhe pas aplikimit të tyre ne garantojmë se do i rezistojnë pambarimisht kohës.

Çfarë ofron

Rei Color sjell për tregun shqiptar gamën më të gjerë dhe të bukur të bojrave dekorative. Kompania ofron:

- Bojra dekorative ekologjike; 

- Bojra italiane dekorative me shkëlqim; 

- Bojra dekorative me kokrriza; 

- Bojra dekorative për lyerje muresh të brendshme dhe të jashtme; 

- Grafiato për dekorim fasade;

- Stuko dekorative për ambjente të brendshme; 

- Asistencë me piktor për lyerje etj.

Shërbime

Bojra argjendi dhe floriri per fasada
Bojra argjendi dhe floriri per fasada
Bojra dekorative ekologjike
Bojra dekorative ekologjike
Bojra dekorative me kokrriza
Bojra dekorative me kokrriza
Bojra dekorative per lyerje muresh te brendshme dhe te jashtme
Bojra dekorative per lyerje muresh te brendshme dhe te jashtme
Bojra italiane dekorative me shkelqim
Bojra italiane dekorative me shkelqim
Bojra muri te vecanta dekorative
Bojra muri te vecanta dekorative
Stuko dekorative per ambjente te brendshme
Stuko dekorative per ambjente te brendshme
Boje super brilante dekorative
Boje super brilante dekorative
Bojra dekorative italiane per lyerje te brendshme
Bojra dekorative italiane per lyerje te brendshme
Grafiato per dekorim fasade
Grafiato per dekorim fasade
Shitje bojrash dekorative
Shitje bojrash dekorative
Tregtim bojrash dekorative Durres
Tregtim bojrash dekorative Durres
Asistence me piktor per lyerje
Asistence me piktor per lyerje
Dyqan bojrash dekorative dhe shitje grafiato dekoruese
Dyqan bojrash dekorative dhe shitje grafiato dekoruese
Grafiato me gervishtje per fasada
Grafiato me gervishtje per fasada

Katalogu

Katalog REI Color
Katalog REI Color
Katalog REI Color