Secondary Adv

Rivedil Albania Ilvi.al

 

Përshkrimi

Rivedil Albania prezantohet ne Shqipëri si një ndër kompanitë më të plotësuara rreth tregtimit të bojrave dekorative për cdolloj ambjenti dhe sipërfaqeje. Kompania disponon katalogjet me bojrat më të bukura dhe speciale për cdo kërkesë tuajën. Ne zotohemi të realizojmë bukur gjithcka që ju dëshironi nëpërmjet produkteve tona të cilat janë përkufizim i cilësisë dhe garancisë më të lartë në treg. Rivedil Albania premton një shndërrim total të mureve vetëm duke përdorur bojrat tona dekorative dhe pas aplikimit të tyre ne garantojmë se do i rezistojnë pambarimisht kohës.

Çfarë ofron

Rivedil Albania sjell për tregun shqiptar gamën më të gjerë dhe të bukur të bojrave dekorative. Kompania ofron:

- Bojra dekorative ekologjike; 

- Bojra italiane dekorative me shkëlqim; 

- Bojra dekorative me kokrriza; 

- Bojra dekorative për lyerje muresh të brendshme dhe të jashtme; 

- Grafiato për dekorim fasade;

- Stuko dekorative për ambjente të brendshme; 

- Asistencë me piktor për lyerje etj.

Shërbime

Bojra argjendi dhe floriri per fasada
Bojra argjendi dhe floriri per fasada
Bojra dekorative ekologjike
Bojra dekorative ekologjike
Bojra dekorative me kokrriza
Bojra dekorative me kokrriza
Bojra dekorative per lyerje muresh te brendshme dhe te jashtme
Bojra dekorative per lyerje muresh te brendshme dhe te jashtme
Bojra italiane dekorative me shkelqim
Bojra italiane dekorative me shkelqim
Bojra muri te vecanta dekorative
Bojra muri te vecanta dekorative
Stuko dekorative per ambjente te brendshme
Stuko dekorative per ambjente te brendshme
Boje super brilante dekorative
Boje super brilante dekorative
Bojra dekorative italiane per lyerje te brendshme
Bojra dekorative italiane per lyerje te brendshme
Grafiato per dekorim fasade
Grafiato per dekorim fasade
Shitje bojrash dekorative
Shitje bojrash dekorative
Tregtim bojrash dekorative Durres
Tregtim bojrash dekorative Durres
Asistence me piktor per lyerje
Asistence me piktor per lyerje
Dyqan bojrash dekorative dhe shitje grafiato dekoruese
Dyqan bojrash dekorative dhe shitje grafiato dekoruese
Grafiato me gervishtje per fasada
Grafiato me gervishtje per fasada
Boje imitacion cimentoje
Boje imitacion cimentoje
Bojra imitim betoni
Bojra imitim betoni
Bojra per dekore muresh, Alumin, Argjend, Bronx,  Flori
Bojra per dekore muresh, Alumin, Argjend, Bronx, Flori
Dekore muresh me boje
Dekore muresh me boje
Stuko dekorative per mure
Stuko dekorative per mure
Astar boje akrilike per siperfaqe te gdhendura
Astar boje akrilike per siperfaqe te gdhendura
Bojra  kunder lageshtires, algave
Bojra kunder lageshtires, algave
Bojra epokside me shkelqim
Bojra epokside me shkelqim
Bojra higjenike per ambiente spitalesh, klinikash
Bojra higjenike per ambiente spitalesh, klinikash
Bojra per metale  kunder ndryshkjes
Bojra per metale kunder ndryshkjes

Katalogu

Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al
Katalog Rivedil Albania Ilvi.al

Punë të kryera

Apartament me boje dekoruese Durres
Apartament me boje dekoruese Durres
Dizajn me boje dekorative imitim mikrocimento i jashtem per shtepi private
Dizajn me boje dekorative imitim mikrocimento i jashtem per shtepi private
Kodra e Kuajve
Kodra e Kuajve
Lokal i lyer me Rivedil
Lokal i lyer me Rivedil
Lyerje dhomash hoteli me boje dekorative Rivedil, Sarande
Lyerje dhomash hoteli me boje dekorative Rivedil, Sarande
Lyerje fasade Hoteli me bojra dekorative
Lyerje fasade Hoteli me bojra dekorative
Punime ne apartament, Tirane
Punime ne apartament, Tirane
Radhime, Vlore, Albania.
Radhime, Vlore, Albania.
Sky or Galactic
Sky or Galactic
Spa punuar me Rivedil
Spa punuar me Rivedil
Zyra, Republika e Maqedonise
Zyra, Republika e Maqedonise
Dhome gjumi, apartament
Dhome gjumi, apartament