Secondary Adv

SELA CNC

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Sela CNC me eksperince pune qe prej viti 2007, vendosi te hape kompanine e saj ne vitin 2017, qellimi i kompanise eshte krijimi dhe realizimi i produkteve inovative, duke u bazuar ne kerkesat e klientit. Kompania prioritet ka garantimin e cilesise se produkteve qe prodhon si dhe korrektesine ndaj klientit. Kompania jone e nis punen e saj qe nga projektimi dhe dizenjimi i pjeseve qe do realizohen per prodhim. Realizojme punime ne freze CNC  2D dhe 3D te formave te ndryshme.

Çfarë ofron

- Perpunimi dhe prodhimi i materialeve te ndryshme alumin, inox, bronx etj.
- Frezime CNC 2D dhe 3D
- Tornime dhe frezimet me makineri me kontroll numerik cnc
- Sherbime mekanike te makinerive metalprerese dhe metalpunuese.
- Dhenie e asistences teknike per makinerite metalprerese dhe metalpunuese. - - eksportim dhe importim, tregtimi me shumice e pakice i lendeve te para per prodhimin e aluminit, inoxit, bronxit etj,


- Prodhim per pjese nderrimi i makinerive metalprerese dhe metalpunuese per industrine mekanike.
- Tornime CNC nga  fi 2 mm deri në fi 500 mm me gjatesi maximale 500 mm
- Tornime CNC nga fi 20 mm deri ne fi 260 mm me gjatesi maximale 1500 mm
- Retifikim pjese te sheshta 400mm*200mm
- Prerje me sharre automatike CNC deri ne 330 mm
- Frezime CNC 1800mm*815mm*1037mm
- Frezime CNC 600mm*350mm*450mm
- Frezime CNC 315mm*315mm*315mm

Shërbime

Freza Caber
Freza Caber
Freza CNC Aciera
Freza CNC Aciera
Freze CNC Sachman
Freze CNC Sachman
Freze manuale
Freze manuale
MicroTurn
MicroTurn
Okuma
Okuma
Retifike
Retifike
Sharre automatike Shark
Sharre automatike Shark
Torno CNC Okuma
Torno CNC Okuma
Torno MicroTurn
Torno MicroTurn
Pjese alumini
Pjese alumini
Pjese inoksi
Pjese inoksi
Pjese per makineri industriale
Pjese per makineri industriale
Pompe hidraulike
Pompe hidraulike
Punsona- matrice
Punsona- matrice

Punë të kryera

Marmite per X6 model Hamann
Marmite per X6 model Hamann
Pjese inox kangjella
Pjese inox kangjella
Pjese inox per kangjella
Pjese inox per kangjella
Pjese inoxi per kangjella
Pjese inoxi per kangjella
Pjese per rekorderi ajri
Pjese per rekorderi ajri
Rekorderi ajri
Rekorderi ajri
SELA CNC1570796050
SELA CNC1570796066
SELA CNC1570796078

Te dhenat e makinerive

Video