Secondary Adv

KROKEES

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Krokees shpk eshte kompani ndertimi e specializuar ne fushen e punimeve me dhè  te armuar Teknologjia e punimeve eshte bashkohore ,gjithmone koherente me produktet dhe materialet me te fundit qe perdoren ne ndertim. Eksperienca e ndertimit te mureve te perforcuar eshte e shumellojshme ku projekti me i fundit na ben te ndihemi krenar  te ndajme me ju punet tona ne ndertimin e mureve me toke te armuar. Kompania Krokees shpk lider ne fushen e ndertimit te mureve terramesh ka ndertuar  murin terramesh me te larte te ndertuar ndonjehere ne Shqiperi. Ne kemi perfunduar me sukses ndertimin e Murit me Toke te Armuar me lartesi 32 m dhe gjatesi 210 ml ne Resortin “Green Coast”, Palase,Vlore. Muri terramesh ose muri me toke te perforcuar perdoret per stabilizimin e rreshqitjeve te shpateve, perforcimin e bazamenteve rrugore (perdoren si mure mbajtes).

Çfarë ofron

Krokees sh.p.k. ofron per fushen e ndertimit:

-    NDERTIMI I MUREVE ME TOKE TE ARMUAR
-    NDERTIMI I MUREVE ME DHE' TE ARMUAR ME FASADE ME GABION
-    NDERTIMI I MUREVE GABION
-    NDERTIMI I MUREVE ME TOKE TE ARMUAR ME FASADE BETONI.

 

FAZAT E NDERTIMIT TE MURIT TERRAMESH:
Faza 1: Germimi me eskavator deri ne kuoten e percaktuar nga projekti.
Faza 2: Piketimi dhe kontrolli topografik i rreshtit qe do te ndertohet sipas seksioneve dhe kuotave te projektit.
Faza 3: Instalimi i rrjetave metalike. Instalimi i gjeogridit sipas tipit dhe gjatesise te percaktuar ne profilet terthore. Instalimi i Biopaglia.
Faza 4: Mbushja me material e rreshtit. Ngjeshja dhe kompaktesimi i shtreses me rrul nen vibrim.

Shërbime

Fasada muri terramesh
Fasada muri terramesh
Fasada gjatesore e murit Terramesh
Fasada gjatesore e murit Terramesh
Fasade me mur toke te armuar
Fasade me mur toke te armuar
Germim sipas kuotave te projektit
Germim sipas kuotave te projektit
Germime me eskavator deri ne kuoten e percaktimit te projektit
Germime me eskavator deri ne kuoten e percaktimit te projektit
Gjelberim i mureve terramesh
Gjelberim i mureve terramesh
Hedhja e materialit mbushes
Hedhja e materialit mbushes
Instalim i biopaglia
Instalim i biopaglia
Instalim i rrjetave metalike
Instalim i rrjetave metalike
Instalim i rrjetave metalike ne fasaden e murit
Instalim i rrjetave metalike ne fasaden e murit
Mbushja me material e rreshtave
Mbushja me material e rreshtave
Mbushje dhe ngjeshje e shtrese vegjetale
Mbushje dhe ngjeshje e shtrese vegjetale
Mur i armuar per perforcimin e bazamenteve rrugore
Mur i armuar per perforcimin e bazamenteve rrugore
Mur me toke te armuar per stabilizimin e rreshqitjeve te shpateve
Mur me toke te armuar per stabilizimin e rreshqitjeve te shpateve
Ndertim i mureve me gabion
Ndertim i mureve me gabion
Ndertim i mureve me toke te armuar me fasade betoni
Ndertim i mureve me toke te armuar me fasade betoni
Ndertim i mureve te armuar, fasade me gabion
Ndertim i mureve te armuar, fasade me gabion
Ngjeshje dhe rrulim i rreshtave dhe dherave
Ngjeshje dhe rrulim i rreshtave dhe dherave
Piketimi dhe kontrolli topografik i rreshtave
Piketimi dhe kontrolli topografik i rreshtave
Prova dhe testime laboratorike
Prova dhe testime laboratorike
Prova statike laboratorike
Prova statike laboratorike
Punime me mur toke te perforcuar, terramesh
Punime me mur toke te perforcuar, terramesh
Punime per shtrimin e gjeogridit
Punime per shtrimin e gjeogridit
Realizim i strukturave terramesh, planimetria e murit
Realizim i strukturave terramesh, planimetria e murit
Rrulim nen vibrim per kompaktesimin e shtreses
Rrulim nen vibrim per kompaktesimin e shtreses
Rrulim bazamenti
Rrulim bazamenti
Shtrim i gjeogridit
Shtrim i gjeogridit
Terracim i murit terramesh
Terracim i murit terramesh
Teste laboratorike
Teste laboratorike
Vendosje gjeogridesh
Vendosje gjeogridesh

Punë të kryera

KROKEES1549631595
KROKEES1549631612
KROKEES1549631623
KROKEES1549631637
KROKEES1549631648
KROKEES1549631660
KROKEES1549631673
KROKEES1549631692
KROKEES1549631709
KROKEES1549631723
KROKEES1549631733
KROKEES1549631746
KROKEES1549631758
KROKEES1549631771
KROKEES1549631784
KROKEES1549631797
KROKEES1549631807
KROKEES1549631819

Partnere

alteageosatgreen coastmane tci