Secondary Adv

LEKA shpk

 

Përshkrimi

Kompania LEKA shpk u krijua ne vitin 2013 nga Dashnor Leka pas një eksperiencë pune 22 vjecare në Greqi me punime gipsi, tavane gipsi, kartonxhesk, patinime, lyerje, sisteme kapot, izolime, punë të ndryshme, patinime dhe korniza allcie, kolona dhe harqe. Duke ju shërbyer me specialistë të kualifikuar në Greqi dhe Itali dhe duke i kushtuar rëndësi të vecantë vetëm cilësisë së lartë, qoftë në punime dhe në produkte, arritëm të tregtojmë një sërë artikujsh të firmave të njohura : Isomat, Fibran, Vivechrom, Renova, Granitis. Por duke kërkuar gjithmonë më të mirën për klientët arritëm të importojmë dhe tregtojmë me shumicë në të gjithë Shqipërinë.

Çfarë ofron

Firma LEKA shpk vjen pranë jush duke ofruar shërbime dhe produkte më cilësi të garantuar duke dhënë maksimumin per kënaqësinë tuaj. Për ju firma Leka shpk sjell:

- Bojra eksluzive amerikane cilësore

- Bojra fasadash 

- Bojra për lyerjen e drurit dhe hekurit

- Bojra për mobilje dhe punime hekuri

- Grafiato dhe izolim i fasadës me sistemin kapot

- Lyerje me bojra veneciane dekorative

- Lyerje dhe suvatim fasadash me bojë grafiato

- Lyerje, patinime, suvatime për mure të brendshme dhe të jashtme

- Tavane të varura me punim gipsi dhe ndricim.

- Kolona, Harqe, Korniza, Rozeta allcie

- Vegla per lyerje dekorative Arreghini

- Korniza polisteroli Bovelacci

- Karton, Stuko, Profile dhe produkte te KNAUF

- Silikona dhe shkuma nga Sika Partners

- Perzierse kolle nga MaxPuls

- Kompresor ajri Kaiser per lyerje me pistolete per bojra vaji per servise dhe per mobileri

- Materiale izoluese Isomat

Shërbime

Grafiato dhe izolim i fasades me sistemin kapot
Grafiato dhe izolim i fasades me sistemin kapot
Punime dekorative
Punime dekorative
Lyerje suvatim fasadash me boje grafiato
Lyerje suvatim fasadash me boje grafiato
Lyerje, patinime, suvatime per mure te brendshme
Lyerje, patinime, suvatime per mure te brendshme
Veshje me plumb
Veshje me plumb
Punime klasike me gips per tavane te varura
Punime klasike me gips per tavane te varura
Punime me gips per shtepi
Punime me gips per shtepi
Punime per tavan te varur ne Durres
Punime per tavan te varur ne Durres
Sistem kapot per fasada, grafiato
Sistem kapot per fasada, grafiato
Zbatim projekti per tavan te varur me ndricim per salla restorantesh
Zbatim projekti per tavan te varur me ndricim per salla restorantesh
Bojra per brenda jashte Vivechrom
Bojra per brenda jashte Vivechrom
Llacra industrial Weber
Llacra industrial Weber
Llacra, stuko me baze gipsi dhe gelqereje
Llacra, stuko me baze gipsi dhe gelqereje
Materiale ndertimi ne Durres
Materiale ndertimi ne Durres
Materiale per sistem kapot
Materiale per sistem kapot
Pllaka gispsi per sisteme te thata
Pllaka gispsi per sisteme te thata
Polisterol Eps per termoizolim Satstyro
Polisterol Eps per termoizolim Satstyro
Polisterol per sisteme kapot
Polisterol per sisteme kapot
Produkte per hidroizolim dhe termoizolim
Produkte per hidroizolim dhe termoizolim
Vegla pune Tolsen
Vegla pune Tolsen

Punë të kryera

Gips per vendosjen e televizorit
Gips per vendosjen e televizorit
Grafiato dhe izolim fasade
Grafiato dhe izolim fasade
Grafiato izoluese per fasada shtepie private
Grafiato izoluese per fasada shtepie private
Lyerje e brendshme me bojra amerikane
Lyerje e brendshme me bojra amerikane
Lyerje me grafiato te fasades per vila
Lyerje me grafiato te fasades per vila
Lyerje muresh me boje dekoruese
Lyerje muresh me boje dekoruese
Lyerje muresh me boje moderne
Lyerje muresh me boje moderne
Punime gipsi per sallon
Punime gipsi per sallon
Punime gipsi per soxhorno
Punime gipsi per soxhorno
Punime harqesh me gips
Punime harqesh me gips
Punime me bojra veneciane
Punime me bojra veneciane
Punime me korniza allcie
Punime me korniza allcie
Punime me pllaka gipsi per mure
Punime me pllaka gipsi per mure
Punime muresh me korniza gipsi
Punime muresh me korniza gipsi
Punime te brendshme patinime, suvatime, lyerje, dhe kartonxhes
Punime te brendshme patinime, suvatime, lyerje, dhe kartonxhes
Punime totale gipse, lyerje patinime
Punime totale gipse, lyerje patinime
Rikonstruksione me gips dhe lyerje
Rikonstruksione me gips dhe lyerje
Shtrim pllakash per tualet
Shtrim pllakash per tualet
Tavan i varur me korniza allcie
Tavan i varur me korniza allcie
Tavan i varur model klasik
Tavan i varur model klasik
Vendosje pllakash porcelani
Vendosje pllakash porcelani

Leka