Secondary Adv

STUDIO LURA

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Jemi krenar për eksperiencën tonë 10-vjeçare gjatë së cilës kemi shërbyer për individë ose kompani të mëdha. Ne përdorim programe vlerësimi të njohura në rang ndërkombëtar dhe besojmë se vlera e vërtetë e asetit mund të përcaktohet nga një pikpamje historike, aktuale dhe parashikuese për të ardhmen. Përveç kësaj, ne kemi punuar me më shumë se 50 klientë dhe jemi në rritje të vazhdueshme, duke pasur kështu një numër të madh të peisazheve dhe mundësi për klientët tanë. Gjithmonë duke i siguruar njëjtën risi dhe besnikëri. Lura Studio është një kompani e cila ofron shërbimet: Punime topogjeodezike, vlerësime të pronave të paluajtshme, konsultë për pronat, vlerësime të ndikimit mjedisor, arkitekturë & dizajn interieri. Vlerat tona qëndrojnë në profesionalizmin mbi të cilin ndërtojmë marrëdhënie, aplikojmë logjikën dhe arsyetimin deduktiv, në punën me ndërgjegje absolute, të jemi inovativ dhe sipërmarrës, të jemi vazhdimisht të hapur në marrëdhënie me klientin në funksion të kërkesave të tij.

Çfarë ofron

Me më shumë se 10 vjet eksperiencë kemi zhvilluar një portofol të gjerë me partnerë të besuar duke ju ofruar këto shërbime:

Arkitekture
STUDIME PJESORE URBANISTIKE
PROJEKTIM ARKITEKTONIK PËR OBJEKTE CIVILE-INDUSTRIALE-TURISTIKE-VEPRA ARTI NË INFRASTRUKTURË
PROJEKTIM PEIZAZHI, SISTEMIME SIPERFAQE TË GJELBERTA, LULISHTE E PARQE
PROJEKTIM INTERIERI
SKENOGRAFI

Mjedis
VLERESIME TE NDIKIMIT NE MJEDIS
AUDITIM MJEDISOR
EKSPERTIZA MJEDISORE
KONSULENCE PER CESHTJET E MJEDISIT
RAPORTE PERIODIKE VETMONITORIME
PROJEKTE PER REHABILITIMIN MJEDISOR DHE PLANE TE MENAXHIMIT TE MJEDISIT

Inxhinieri & Topografi
PUNIME TOPOGJEODEZIKE
PUNIME BAZAMENTE GJEODEZIKE PER RILEVIME NE TE GJITHA SHKALLET
PLANIFIKIM HAPESINOR DHE APLIKIME GIS

Vlerësim
VLERESIME TE PASURISE TE PALUAJTSHME
KONSULTE PER PRONAT

 

Shërbime

Auditim mjedisor
Auditim mjedisor
Ekspertiza mjedisore
Ekspertiza mjedisore
Ekspertiza te ndryshme ne fushen e mjedisit
Ekspertiza te ndryshme ne fushen e mjedisit
Hartim i ekspertizave dhe projekteve te rehabilitimit te mjedisit
Hartim i ekspertizave dhe projekteve te rehabilitimit te mjedisit
Hartimi i raporteve te Vleresimit te Ndikimit ne Mjedis(VNM)
Hartimi i raporteve te Vleresimit te Ndikimit ne Mjedis(VNM)
Keshilla per investitoret e pasurive te patundshme ne biznes
Keshilla per investitoret e pasurive te patundshme ne biznes
Keshillim mbi blerjet dhe shitjet ne te gjithe Shqiperine
Keshillim mbi blerjet dhe shitjet ne te gjithe Shqiperine
Konsulence per ceshtjet e mjedisit
Konsulence per ceshtjet e mjedisit
Plane te menaxhimit te mjedisit
Plane te menaxhimit te mjedisit
Planifikim hapesinor dhe aplikime GIS
Planifikim hapesinor dhe aplikime GIS
Projektim arkitektonik per objekte civile
Projektim arkitektonik per objekte civile
Projektim arkitektonik per objekte industriale-turistike
Projektim arkitektonik per objekte industriale-turistike
Projektim arkitektonik per objekte vepra arti ne infrastrukture
Projektim arkitektonik per objekte vepra arti ne infrastrukture
Projektim i godinave perdorim civil dhe tregtar
Projektim i godinave perdorim civil dhe tregtar
Projektim interieri
Projektim interieri
Projektim peizazhi
Projektim peizazhi
Projektim per rikualifikim urban
Projektim per rikualifikim urban
Projektim per skenografi
Projektim per skenografi
Projektime per banime, zyra, biznes, lokale, restorante
Projektime per banime, zyra, biznes, lokale, restorante
Projektime per stenda per panaire
Projektime per stenda per panaire
Punime bazamente gjeodezike per rilevime ne te gjitha shkallet
Punime bazamente gjeodezike per rilevime ne te gjitha shkallet
Punime topogjeodezike
Punime topogjeodezike
Punime topografike
Punime topografike
Raporte auditimi
Raporte auditimi
Raporte periodike vetmonitorime
Raporte periodike vetmonitorime
Sistemime siperfaqe te gjelberta, lulishte e parqe
Sistemime siperfaqe te gjelberta, lulishte e parqe
Studime pjesore urbanistike
Studime pjesore urbanistike
Studio konsulente per pronat
Studio konsulente per pronat
Vleresime te ndikimit ne mjedis
Vleresime te ndikimit ne mjedis
Vleresime te pasurise te paluajtshme
Vleresime te pasurise te paluajtshme
Inspektime mjedisore
Inspektime mjedisore
Interior Design
Interior Design
Inxhinieri dhe Topografi
Inxhinieri dhe Topografi
Plane arkitekture
Plane arkitekture
Vleresime pronash
Vleresime pronash

Punë të kryera

Krijim i Qendres Multimediale
Krijim i Qendres Multimediale
Piketim i fabrikes se Vajit Kamez
Piketim i fabrikes se Vajit Kamez
Projekt interior design per bare dhe restorante
Projekt interior design per bare dhe restorante
Projekt interior per dhoma hoteli
Projekt interior per dhoma hoteli
Projekt interior per Kliniken Andromedic
Projekt interior per Kliniken Andromedic
Projekt Multimedial
Projekt Multimedial
Projekt per arredim vile
Projekt per arredim vile
Projekti arredimi per Zyra Top Channel Mezez
Projekti arredimi per Zyra Top Channel Mezez
Projektim interior per apartament ne Tirane
Projektim interior per apartament ne Tirane
Projektim interior per Farmaci
Projektim interior per Farmaci
Projektim per butik rrobash
Projektim per butik rrobash
Rilevim i truallit te Xhamise se Kokonozit ( Pazari ri )
Rilevim i truallit te Xhamise se Kokonozit ( Pazari ri )
Rilevim ne Prrenjas
Rilevim ne Prrenjas
Rivelim i disa pronave ne gjirin e Lalzit
Rivelim i disa pronave ne gjirin e Lalzit
Vleresim i tokave bujqesore ( Kote e Vlores )
Vleresim i tokave bujqesore ( Kote e Vlores )
Inspektim ne Hidrocentraline Prelles
Inspektim ne Hidrocentraline Prelles

Video